Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Colman'daki hırs ve istekse Engin'deki Serkan'daki Umut'taki ne
    Onlardaki de hırs ve istek olsun, Colman'daki de ne olacak yani.

Yorum

• İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      satmakmı? colman mı? çok ilgnç!neler duyuyorm.........en istekli en yeteneklilerden biri en hırslı oynayan futbolcumuz yenilince duvarları yumruklayan futbolcumuz!!!

Kitabımda Pes Etmek Yok’
      Arjantinli Gustavo Colman daha sonra da şunları kaydetti: “Önemli amaçlarımızdan biri kupayı kazanmaktır. Çünkü Avrupa’ya gitmenin en rahat yolu kupadan geçiyor. Ligde de liderle 10 puan fark var ama bunu adım adım indirip, son anlara kadar şampiyonluk mücadelesi vermek ve eğer başarabilirsek ipi göğüslemek arzumuzdur. Biz takım olarak bunu başarabilecek güçte ve kalitedeyiz. Kadromuz genişliyor ve iyi oyuncular geliyor. Çok alternatifli bir takımımız oluyor. Ben rekabetten korkmam, zevk alırım. O rekabette formayı giymek için elimden geleni yaparım. Kolay da pes etmem, savaşmayı, başarıyı öyle yakalamayı daha çok isterim.”

kaynak:karadenizden...
      gördünmü sen yumruklarken duvarları bırakın bu işleri trabzon almasaydı adını duyarmıydın

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Onlardaki de hırs ve istek olsun, Colman'daki de ne olacak yani.
        colmanı fazla övmeyin trabzona gelmeseydi adını duyarmıydın duymazmıydın ??

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          colmanı fazla övmeyin trabzona gelmeseydi adını duyarmıydın duymazmıydın ??
          Trabzondaki hangi oyuncunun adını kim duyuyor ?

Yorum

• İlk olarak SDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzondaki hangi oyuncunun adını kim duyuyor ?
            norveçde alanzinhoyu duydum cale milli takımdan duydum toni silva senegal milli takımından duydum song kamerun milli takımı daha sayimmi sana heral bunlar yeterli sana istersen sayim

Yorum

• Trabzonsporun bu seneki en iyi yabancısı....
              [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                norveçde alanzinhoyu duydum cale milli takımdan duydum toni silva senegal milli takımından duydum song kamerun milli takımı daha sayimmi sana heral bunlar yeterli sana istersen sayim
                Eminim ki hepsini duymuşsundur.

Yorum

• DÜnya duymuŞ onlari sen duymasanda olur

Yorum

• Duyulsa ne olur? Duyulmasa ne olur? Shota, Szymek hangisi duyulmuştu ki...
                    FxY

Yorum

• Colman bu takimin 7.yabancisi olur ancak..
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• colman yetenekli bir futbolcu.....bütün maçlarda gerçek colman gibi oynasa süper olucak.......güvencimiz tam sana arjantinli........

Yorum

• Aslında bizim taraftar haklı... Biz alışkınız 20-25 gol, 15-25 asist ortalamalı orta saha oyuncularına. Öle 7-8 gol atınca sırıtıyor. Hemen satılmalı. Kahrol Colman... Al sana bomba(!)..
                          FxY

Yorum

• " norveçde alanzinhoyu duydum cale milli takımdan duydum toni silva senegal milli takımından duydum song kamerun milli takımı daha sayimmi sana heral bunlar yeterli sana istersen sayim "

Cale'yi bizden önce duymadığına eminim. Ayrıca bende Colman'ı duymuştum Belçika liginden oldu mu ?

" Colman bu takimin 7.yabancisi olur ancak.. "
                            Sen kabul etsen de etmesen de Colman şuan bu takımın en iyi en yararlı yabancısıdır. İlk yarı sonunda bir yabancı ortasaha oyuncumuzun bu istatistikleri yakaladığını ne ara gördün ?

Arkadaş şaşıyorum bizim taraftara. Sizler son 10 yılda falan diyelim Yattara ve Szymkowiak'ı saymazsak şu takımda yabancı topçumu gördünüz. Colman gibi bir oyuncuya sallıyorsunuz. Gülünecek duruma düşmeyin tekrar ediyorum.

Colman çok kaliteli bir futbolcudur. Bu yarı gösterdiği istatistiklerden bile daha iyilerini gösterebilecek kalitede bir futbolcudur.

Yorum

• umut kaput - gokhan kaput -simdiki hedefimiz colman mi? onu da yuhlayalim her ,mac onun 7 gol atmak 4 asist yapmak ne haddine.. derhal gonderilsin..

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Duyulsa ne olur? Duyulmasa ne olur? Shota, Szymek hangisi duyulmuştu ki...
                                aynen ..

bu isim meraki da yeni akim heralde,, sanki ismiyle gelenlerden cok hayir gorduk..

adam isini iyi yapip da sevilmiyor, ne diyelim vardir colmani sevmeyen arkadaslarimizin bir bildikleri

Yorum

Çalışıyor...
                                X