Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzondan alınacak oyuncular arasında ilk sırada colman geliyor ama burda adamı satalım deniyor
    ne kadar ilginç.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• colman olmayınca nasıl oynadığımızı GaySe maçında gördük, bu kadar aciz top yapamayan bir takım görmedim hayatımda, hala colmanı satalım sezer pabucunu dama atar gibi laflar söyleniyor, bu takımda orta sahada gönderilecek en son oyuncudur colman,
      fizik gücünü biraz artırısa hem oyundaki devamlılığı artacak, hemde takımın direnci artacak...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sezer performansını yakalarsa çizik yer. ..
        Oha diyebilirmiyim ?

Yorum

• Oha deme. Ağzı olan konuşuyor de.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Colman'ı beğenmiyorum ama ne Sezer ne Barbarez Colman'a kesik atamaz

Yorum

• İyi bi Sezer Colman'ı cebinden çıkartırır...

Futbol erkek gibi oynanır, kız kurularının işi değil futbol.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bayan takımımız kapansın(!)
                *
                *
                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bayan takımımız kapansın(!)

Gerek yok Colman'ı direk bayan takımımıza göndermek lazım...

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İyi bi Sezer Colman'ı cebinden çıkartırır...

Ona öyle demeyelim güçsüz diyelim Koray Ayrıca sanmıyorum Sezer'in bize fayda sağlayacağını

Yorum

Gerek yok Colman'ı direk bayan takımımıza göndermek lazım...
                      İyi de futbol kızların iş değil ya.

Biraz objektif bakarsan bu kadar yerden yere vuracak topçu oLmadığını göreceksin.Tanıdığım İstanbul takımı taraftarları Colman'a hayran biz yerden yere vuruyoruz.
                      *
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Futbol akılla oynanır , bütün futbolcular akıllarıyla birbirlerini tamamlarlar. Bu yüzdendir ki Brezilya en büyük ekoldür.

Ama Colman'ın kesilmesi durumuna "oha" demiştim , ancak Şenol hoca bütün maçlarda ısrarla Alanzinho'yu oynatırsa Colman'ın da kesilmesi söz konusu. Çünkü Alanzinho bütün orta saha oyuncularını özellikle Colman'ı olumsuz yönde etkiliyor.

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İyi de futbol kızların iş değil ya.

Biraz objektif bakarsan bu kadar yerden yere vuracak topçu oLmadığını göreceksin.Tanıdığım İstanbul takımı taraftarları Colman'a hayran biz yerden yere vuruyoruz.
                          Ne demek istediğimi anlayamamışsın neyse...

Herkes herkese hayran olmakta serbesttir kimseye bişey dediğim yok ben kendi görüşümü yazdım, 2 haftada bir sahada canlı izlediğim adam hakkında konuşuyorum.

Yorum

• Colman'ı bende canlı izledim(4-5 maçta).Takıma %100 katkı sağlayan bi oyuncu olmadığı kesin ama şu şartlarda takımın en verimli yabancısı.
                            *
                            *

Yorum

• Eleştirmek beğenmemek ne zaman ağzı olan konuşuyora döndü..Herkesin kendi doğruları var..
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

İyi bir Sezer Colman'ı cebinden çıkartırmış.İyi bir Sezer dediğim gibi olsa olsa Colman'ın yedeği olur.

Futbol erkek oyunuymuş.Iniesta hangi cinsiyetten?
                                Colmandante

Yorum

Yükleniyor...
                                X