Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sezer çok gelişmiş olarak mı geldi bu takıma da kendisi geliştirsin ?
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fenerde alex neyse, bizdede colman odur!!!
      gününde oldugu zaman hatta alexe 10 ceker...

colman kiz gibi oynuyor da ne demek?
      adam begniyle, teknigiyle, futbol bilgisiyle oynuyor....
      kiz gibi oynuyor demek futbolun ancak yarisini göz önünde bulundurmakdir!
      bir futbolcuyu analiz ederken, sadece fizik gücüne bakamazsiniz!

sonucda 7 gol ve 4 asist ile takimin EN ÖNEMLI OYUNCULARINDAN BIRI oldugunu acikca gösteriyor...
      son 2 hafta formsuzdu ama ona bakarsaniz diger 12-14 mac iyi isler yapdi, yane herkez onun kadar oynasaydi belki de liderdik!!!

MUHTESEMSIN COLMAN!!!!!
      Teşhisler doğru. Katılıyorum yorumuna.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siz böyle saçmaladıkça bu adamdan dahada çok soğuyorum yaaa...
        Okuma kardeş burdaki yorumları okuma bak gör ne soğuyosun ne ısınıyosun nötr kalırsın..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sezer'in yanında umarım biraz daha kendini geliştirmek için çaba gösterir...
          Hayırdır Barçadan falan topçu aldık da haberimiz mi yok..
          "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• satmakmı? colman mı? çok ilgnç!neler duyuyorm.........en istekli en yeteneklilerden biri en hırslı oynayan futbolcumuz yenilince duvarları yumruklayan futbolcumuz!!!

Kitabımda Pes Etmek Yok’
            Arjantinli Gustavo Colman daha sonra da şunları kaydetti: “Önemli amaçlarımızdan biri kupayı kazanmaktır. Çünkü Avrupa’ya gitmenin en rahat yolu kupadan geçiyor. Ligde de liderle 10 puan fark var ama bunu adım adım indirip, son anlara kadar şampiyonluk mücadelesi vermek ve eğer başarabilirsek ipi göğüslemek arzumuzdur. Biz takım olarak bunu başarabilecek güçte ve kalitedeyiz. Kadromuz genişliyor ve iyi oyuncular geliyor. Çok alternatifli bir takımımız oluyor. Ben rekabetten korkmam, zevk alırım. O rekabette formayı giymek için elimden geleni yaparım. Kolay da pes etmem, savaşmayı, başarıyı öyle yakalamayı daha çok isterim.”

kaynak:karadenizden...
            En son Soytürk tarafından düzenlendi; 08.01.2010, 12:21.
            Engin.Colman.ALnznho.Serkan.Murat.

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fenerde alex neyse, bizdede colman odur!!!
              gününde oldugu zaman hatta alexe 10 ceker...

colman kiz gibi oynuyor da ne demek?
              adam begniyle, teknigiyle, futbol bilgisiyle oynuyor....
              kiz gibi oynuyor demek futbolun ancak yarisini göz önünde bulundurmakdir!
              bir futbolcuyu analiz ederken, sadece fizik gücüne bakamazsiniz!

sonucda 7 gol ve 4 asist ile takimin EN ÖNEMLI OYUNCULARINDAN BIRI oldugunu acikca gösteriyor...
              son 2 hafta formsuzdu ama ona bakarsaniz diger 12-14 mac iyi isler yapdi, yane herkez onun kadar oynasaydi belki de liderdik!!!

MUHTESEMSIN COLMAN!!!!!
              Yılın yorumu :=D

Yorum

• Öncelikle Colmann bizim en iyi adamımız değil evet gününde bir colmann çok şey ifade eder ama Gs de Fb de veya Bjk de Colmann yok ama onlar hep şampiyon oluyorlar,Colmann iyi oynadığı zaman dahi kopuk kopuk oynuyor bunun sebebi ne bazen konsantre sorunu yaşıyor son 3 maç sahada yoktu (Denizli,Fb ve Gs maçları) yürüyor sadece top gelince oynamak istiyor buda zaman zaman sahada 10 kişi kalmamıza sebep oluyor,tekniği çok iyi ama Fb maçında kaçırdığı gol ona yakışmadı orta sahada ısırmıyor 3 ezik takımın orta sahasının bize göre tek artısı orta sahasının ısırması örnek Ayhan,Arda,Sabri,Barış Özbek ısıran adamlar bizde ise sadece Selçuk ısıracak ama onunda koşmaktan topla oynamaya gücü kalmıyor.Sözğün özü Sezer Badur ve Murat Tosun transferlerinden sonra Colmann çok rahat olmayacak ya koşacak veya kenarda oturacak....

Yorum

• Bu takımda Szymkowiak ve Yattara'yı saymazsak son 10 yılda falan yabancı topçumu gördünüzde Colman'a sallıyorsunuz. Gülünç duruma düşmeyin. Sanki her yıl bu takıma büyük yıldız yabancılar geliyordu da Colman'a sallanıyor. Ki kaldı ki gerçekten çok iyi bir oyuncu.

Kaliteli futbolcuda istikrar önemlidir.

Bugün Colman, Gabric, Alanzinho gerçekten kaliteli oyuncular. Kadro kalitesi arttığında takıma tam uyum sağladıklarında bunu çok daha iyi görebileceğiz.

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3 maç sahada yoktu (Denizli,Fb ve Gs maçları) yürüyor sadece top gelince oynamak istiyor buda zaman zaman sahada 10 kişi kalmamıza sebep oluyor,tekniği çok iyi ama Fb maçında kaçırdığı gol ona yakışmadı orta sahada ısırmıyor 3 ezik takımın orta sahasının bize göre tek artısı orta sahasının ısırması örnek Ayhan,Arda,Sabri,Barış Özbek ısıran adamlar bizde ise sadece Selçuk ısıracak ama onunda koşmaktan topla oynamaya gücü kalmıyor.Sözğün özü Sezer Badur ve Murat Tosun transferlerinden sonra Colmann çok rahat olmayacak ya koşacak veya kenarda oturacak....
                    çok ezbere konuşuyorsunuz bence. bizim camiamızda futbolcu fanatikliğide ne yazıkki hat safhada. bi futbolcuya ısınamadınızmı artık ondan kötüsü yok. colman yukarıda bahsettiğin maçlardan galatasaray maçında hiç oyuna girmedi zaten. yedekti pas trafiğini hatırla en fazla kaç pas yapabiliyorduk. 3 büyüklerin ısıran orta sahalarından örnek vermişsin gerçi sadece gs den vermişsin ve bunların 2 si 11 oyuncusu değil. beşiktaşın ortasahasını örnek versen belki anlardım yada fb den emreyi kaldıki colman kötü oynadığı maçlarda dahi golcülerimizi gol pozisyonuna sokan en önemli oyuncumuz. fb maçında bir gol kaçırmış olabilir ama soktuğu gol pozisyonlarından fadalanamayan bir forvet hattına sahibiz. farklı bir forvet hattımız olsa belkide asist konusunda şuanda açık ara öndeydi. ha diyeceksinki colmandan memnunmusun takımın en verimlisi bence ama çok daha fazlasını yapabilecek kapasiteye sahip en kötü hali bile bu takımda ilk yazılır.
                    SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu takımda Szymkowiak ve Yattara'yı saymazsak son 10 yılda falan yabancı topçumu gördünüzde Colman'a sallıyorsunuz. Gülünç duruma düşmeyin. Sanki her yıl bu takıma büyük yıldız yabancılar geliyordu da Colman'a sallanıyor. Ki kaldı ki gerçekten çok iyi bir oyuncu.

Kaliteli futbolcuda istikrar önemlidir.

Bugün Colman, Gabric, Alanzinho gerçekten kaliteli oyuncular. Kadro kalitesi arttığında takıma tam uyum sağladıklarında bunu çok daha iyi görebileceğiz.
                      İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      çok ezbere konuşuyorsunuz bence. bizim camiamızda futbolcu fanatikliğide ne yazıkki hat safhada. bi futbolcuya ısınamadınızmı artık ondan kötüsü yok. colman yukarıda bahsettiğin maçlardan galatasaray maçında hiç oyuna girmedi zaten. yedekti pas trafiğini hatırla en fazla kaç pas yapabiliyorduk. 3 büyüklerin ısıran orta sahalarından örnek vermişsin gerçi sadece gs den vermişsin ve bunların 2 si 11 oyuncusu değil. beşiktaşın ortasahasını örnek versen belki anlardım yada fb den emreyi kaldıki colman kötü oynadığı maçlarda dahi golcülerimizi gol pozisyonuna sokan en önemli oyuncumuz. fb maçında bir gol kaçırmış olabilir ama soktuğu gol pozisyonlarından fadalanamayan bir forvet hattına sahibiz. farklı bir forvet hattımız olsa belkide asist konusunda şuanda açık ara öndeydi. ha diyeceksinki colmandan memnunmusun takımın en verimlisi bence ama çok daha fazlasını yapabilecek kapasiteye sahip en kötü hali bile bu takımda ilk yazılır.
                      Sevgili arkadaşlar sizin yazdıklarınıza aynen katılıyorum benim söylediğim yanlış anlaşılmış konu şu;yıllardan beri yabancı futbolcularımız iyi değil diyorsun doğru fakat Şampiyonluk için Colmann ın yeteneği yeterli ama fizik gücü mücadelesi konsantrasyonu yetersiz ben onu söyledim yani çok daha iyisini yapabilir ama yapmıyor sebebini bulmak gerek bunun içinde en azından 1-2 maç yedek kalması gerekir.
                      Ayrıca ben yıllardan beri şampiyon olan takımların futbolcularından örnek verirken bizimkilerden kalite olarak fazlalıkları olmadığını aksine daha kalitesiz adamlar olmalarına rağmen yenilgiyi kabullenemediklerini kötü bir sonucu değiştirmek için ısırdıklarını saldırdıklarını yazdım yoksa Colmann la Ayhan akman bir tutulurmu Allah aşkına ama koşan adam koşmayandan her zaman iyidir burada Ayhan Colmann ın üzerine çıkıyor biraz kıpırdasa zaten bir maçta 3-4 tane asist yapıyor ama istekli olduğu zaman eee bizde şampiyonluğa oynuyorsak onun istekli olmasınımı bekleyeceğiz örnek bJk de bakıyor nobre formsuz şak diye kesiyor bobö idmanda koşmuyor şak yedek kalmış bu olmalı doğrusu bu,yoksa Colmann ı en çok beğenen benim .

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sevgili arkadaşlar sizin yazdıklarınıza aynen katılıyorum benim söylediğim yanlış anlaşılmış konu şu;yıllardan beri yabancı futbolcularımız iyi değil diyorsun doğru fakat Şampiyonluk için Colmann ın yeteneği yeterli ama fizik gücü mücadelesi konsantrasyonu yetersiz ben onu söyledim yani çok daha iyisini yapabilir ama yapmıyor sebebini bulmak gerek bunun içinde en azından 1-2 maç yedek kalması gerekir.
                        Ayrıca ben yıllardan beri şampiyon olan takımların futbolcularından örnek verirken bizimkilerden kalite olarak fazlalıkları olmadığını aksine daha kalitesiz adamlar olmalarına rağmen yenilgiyi kabullenemediklerini kötü bir sonucu değiştirmek için ısırdıklarını saldırdıklarını yazdım yoksa Colmann la Ayhan akman bir tutulurmu Allah aşkına ama koşan adam koşmayandan her zaman iyidir burada Ayhan Colmann ın üzerine çıkıyor biraz kıpırdasa zaten bir maçta 3-4 tane asist yapıyor ama istekli olduğu zaman eee bizde şampiyonluğa oynuyorsak onun istekli olmasınımı bekleyeceğiz örnek bJk de bakıyor nobre formsuz şak diye kesiyor bobö idmanda koşmuyor şak yedek kalmış bu olmalı doğrusu bu,yoksa Colmann ı en çok beğenen benim .
                        ben colmanın koşmadığına katılmıyorum istatistikler açıklansa aslında en çok koşan oyuncularımızın başında gelecektir. evet diğer takımlarda formsuz olduklarında futbolcular yedeğe alınıyor alınmalıda ama ne yazıkki bizim takımda colmanın yedeği olabilecek kapasitede bir oyuncu yok kupa maçnda hatırlayın ceyhun oynadı onun yerine colmandan daha fazla pas hatası yaptı takımı önde tutamadık bilehep pozisyon yedik pas trafiği kilitlendi. ve ben şuna inanıyorum colmanın attığı pasları gole çevirebilse bizim forvetlerimiz bu adam daha istekli oynar ama yok işte. bu adam fatih tekke için gelmiş bence kral olsa ikisi çok can yakacaktır.
                        SABIR = BAŞARI

Yorum

• İlk olarak eyinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben colmanın koşmadığına katılmıyorum istatistikler açıklansa aslında en çok koşan oyuncularımızın başında gelecektir. evet diğer takımlarda formsuz olduklarında futbolcular yedeğe alınıyor alınmalıda ama ne yazıkki bizim takımda colmanın yedeği olabilecek kapasitede bir oyuncu yok kupa maçnda hatırlayın ceyhun oynadı onun yerine colmandan daha fazla pas hatası yaptı takımı önde tutamadık bilehep pozisyon yedik pas trafiği kilitlendi. ve ben şuna inanıyorum colmanın attığı pasları gole çevirebilse bizim forvetlerimiz bu adam daha istekli oynar ama yok işte. bu adam fatih tekke için gelmiş bence kral olsa ikisi çok can yakacaktır.
                          colman koşuyor ama yavaş koşuyor fizik mücadelesinde hemen eziliyor istikrarlı deil

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mahmut illa sattıracaksın bu adamı
                            Belki Ozaman degerini Bilirler
                            İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Colman gibisi mi var su Kulüpte..??
                            OOO Saymakla bitmez
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colman gibisi mi var su Kulüpte..??
                              çok var barış memiş tolga zengin tayfun var

Yorum

• İlk olarak Soytürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                satmakmı? colman mı? çok ilgnç!neler duyuyorm.........en istekli en yeteneklilerden biri en hırslı oynayan futbolcumuz yenilince duvarları yumruklayan futbolcumuz!!!

Colman'daki hırs ve istekse Engin'deki Serkan'daki Umut'taki ne

Yorum

Çalışıyor...
                                X