Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O yine iyi colman ilk 18 kadrosuna girmiş colmanın takım arkadaşları ilk 28 e girebilirler mi acaba?

Bu arada sezerin colmanı kesmesi ne alaka? Colmanın yaptığını bu takımda kimse yapmıyor
    sezer hiç yapamaz bu adam colmanın değil tijinin anternatifidir.

Eğer tiji olmassa gabriç selçuk sezer colman oynatılabilir.selçuk la colmanın arasına güçlü bir libero iyi iş görür.
    alanzinho bu durumda kesik yer normali de bu zaten.
    En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 03.01.2010, 14:41.
    T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Colman Ersun Hoca Zamanında Nasıl Oynuyordu ? Bross GElince Ne Oldu ?
      Hoca İle İlgili Bi Sıkııntısı Olduğunu Düşünüyorum. Şenol Hoca İle Performansı Çok Daha İyi Yerlere Gelecektir.

Yorum

• İlk olarak Yazici_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İLK YARININ 18'i
        FANATİK, ilk yarısı sona eren Süper Lig'in en iyi performans gösteren oyuncularını seçti! Ve bilin bakalim kimi secmisler.... tabikki COLMAN!!!!!!!!
        Seçilmesi çok normal.

Yorum

• Birşeyleri bekliyor ama neyi bekliyor anlamıyorum bazen çok çok durgun bazen çok çok iyi

yorum yapmak bile tehlikeli colman için ama iyi olur inşallah

Yorum

• Ben Diyorum Satalim Basimiz Göge egsin

Bu devirde 2 milyon kardir
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• fenerde alex neyse, bizdede colman odur!!!
              gününde oldugu zaman hatta alexe 10 ceker...

colman kiz gibi oynuyor da ne demek?
              adam begniyle, teknigiyle, futbol bilgisiyle oynuyor....
              kiz gibi oynuyor demek futbolun ancak yarisini göz önünde bulundurmakdir!
              bir futbolcuyu analiz ederken, sadece fizik gücüne bakamazsiniz!

sonucda 7 gol ve 4 asist ile takimin EN ÖNEMLI OYUNCULARINDAN BIRI oldugunu acikca gösteriyor...
              son 2 hafta formsuzdu ama ona bakarsaniz diger 12-14 mac iyi isler yapdi, yane herkez onun kadar oynasaydi belki de liderdik!!!

MUHTESEMSIN COLMAN!!!!!
              En büyük TS

Yorum

• En iyi adamlarımızı da satacaksak ohohoh...
                -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• yapmayın arkadaşlar colman gibi adamı nasıl satalım dersiniz takımda en son gönderilmesi gereken yabancı oyuncu
                  ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                  Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Gs maçında oynamadı takım halini gördük. Satalımda en iyi adamımızı dibe vuralım.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu forumda bazı futbolcuların dokunulmamazlığı var anlaşılan, bu durum beni daha da hırslandırıyor defolup gitmeleri konusunda...

Konuyu bi anda kişiselleştirenler.

İnsanlar beğenir veya beğenmez hiç kimse sizin beğendiklerinizi beğenmek zorunda değilki.

Biri çıkıp eleştiriyor Colman seven başka vatandaşda onun mesajını eleştiriyor.

Yahu kardeşim konu haklkında cevap versenize layı niye sen-ben davasına dönüştürüyorsunuz hayret bişey...
                      Sen adama karı gibi oynuyor diyecen ben de susacam hee.
                      Colmandante

Yorum

• Satamadim gitti su adami
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Satamadim gitti su adami
                          Mahmut illa sattıracaksın bu adamı
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Satamadim gitti su adami
                            Colman gibisi mi var su Kulüpte..??
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fenerde alex neyse, bizdede colman odur!!!
                              gününde oldugu zaman hatta alexe 10 ceker...

colman kiz gibi oynuyor da ne demek?
                              adam begniyle, teknigiyle, futbol bilgisiyle oynuyor....
                              kiz gibi oynuyor demek futbolun ancak yarisini göz önünde bulundurmakdir!
                              bir futbolcuyu analiz ederken, sadece fizik gücüne bakamazsiniz!

sonucda 7 gol ve 4 asist ile takimin EN ÖNEMLI OYUNCULARINDAN BIRI oldugunu acikca gösteriyor...
                              son 2 hafta formsuzdu ama ona bakarsaniz diger 12-14 mac iyi isler yapdi, yane herkez onun kadar oynasaydi belki de liderdik!!!

MUHTESEMSIN COLMAN!!!!!

Siz böyle saçmaladıkça bu adamdan dahada çok soğuyorum yaaa...
                              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Sezer'in yanında umarım biraz daha kendini geliştirmek için çaba gösterir...
                                Twitter Adresim

Yorum

Çalışıyor...
                                X