İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Yahu tamam sezer geldi ben pek de bilmem nasıl oyuncu ama zaten colman gibi bir oyuncu olsa sivasspor yollamazdı onu. Colmanın yapabileceği işleri yapamaz sezer. Mücadele, fizik gücü daha iyi olabilir ama o kadar ne colman gibi pas atabilir ne colman gibi gol atabilir. Kısacası sezere bu kadar güvenmeyin. Colmanı da bu kadar küçümsemeyin. Yarın bir gün colmanı arar hale gelirsiniz benden söylemesi.
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopa iyi kötü vurmayı bilen herkes Colmanı kesebilir zaten en kısa zamanda Go Home diyorum kendisine...."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmrah boşuna parmaklarını yorma."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMahmut sende parmaklarını yorma güzel kardeşim.saticagiz diye urasiyoruz
Gitme demek cok da Zor olmamali
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTopa iyi kötü vurmayı bilen herkes Colmanı kesebilir zaten en kısa zamanda Go Home diyorum kendisine....OSCAR CARDOZO
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen dedim satalim dedim dinletemem elimizde kaldi kim bu adami
7 gol 5 Asist takim en golcu oyuncusu
Go home
şahsen ben çok beğendim
eskiden yaptığımız gibişimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
Yorum