Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman sen hala burda mısın ? Satmadılar mı seni daha ? Cık cık cık.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Poyraz alici yok 2 mio raziyiz
      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Colman sen hala burda mısın ? Satmadılar mı seni daha ? Cık cık cık.
        Nasil yani??
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Takımın en çok gol atan oyuncusu ve takımın en çok asist yapan oyuncusu olduğunu bilip de burada hala satılsın filan diyenler bence en azından şimdilik susmalılar.

Ellerini vicdanına koyup oyuncunun bizde geçirdiği süreci bir düşünsünler. Geldiği günden beri herzaman bir gelişme sürecindeydi colman zaten. Hala da gelişiyor daha iyi olacak bunun tersini idda edemez kimse. Takımda böyle kaç tane oyuncu var kendini geliştiren? Ben bir de ceyhunu gördüm o da bu kadar değil.

Haa tabiki daha iyisi bulunursa tamam gisin de şu durumda oyuncu bu kadar verimliyken bu oyuncuyu satmak deliliktir başka bişey değildir. Bir sürü isim öneriliyor. O gelen kişiler bedava gelmicekler buraya dünyanın parası isteniyor o oyuncular için. Colman kim ne derse desin bizim şu anki 1 numaralı oyuncumuzdur.

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nasil yani??
            Colman'ı satıyoruz senin haberin yok mu ?

Yorum

• Colman'ı satan satana.

Tekke'yi alalım, Onu da Gs alacak zaten.
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yani germinal ba takimi buyuk bir takimdi orada devamli bir oyuncu olmadigi icn bari Trabzona gideyim dedi oyle mi?

bize gelmezdi.... nereye giderdi peki?

verirsin parayi gelir... verdiler ve geldi de..

o begenmediginiz takimin ismi bugun avrupada futbol piyasasinda bir markadir kendi capinda ki, ben nicelerini hatirlarim gelmeden once milli takimlarinda oynamayan , geldikten sonra secilen ve isim yapan, vugrinec, stefanov , cale , garbic mesela,, yani elin hirvati sirbi bu takima is bulmasi zor sorunlularin gitti bir takim gozuyle bakmazken ve isminin farkindayken , kendi taraftarinin bunu bilmemesi ve takimini kucuk gormesini ben anlayamiyorum.. iki uc ruhsuzun renklerimizi iyi temsil edememesi siradan bir takim oldugumuz anlamina gelmez
                senin ruhsuz dedigin kişi senden daha fazla fanatik bu takıma emin olabilirsin arkadaşım biz olanları diyoruz colman arjantin milli takımında oynamıyoki fazla abartmaya gerek yok ki arkadaşım alt tarafı arjantin li bir futbolcu milli takımda oynasaydı tamam derdimki kariyer yapmış en azından milli takımda oynuyo derdim ama colman kendini ispat etmemiş bir oyuncu ispat etsin ayakta alkışlarım onu daha yapacagı cok işler var

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Colman'ı satan satana.

Tekke'yi alalım, Onu da Gs alacak zaten.
                  Çok bilen taraftarımız öyle istiyor ama Kazım.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Biraz Güçlense , Hızlı Olsa Al sana 10 Numara Ama Colman'ın bu sene son senesi olur , kişisel görüşüm. Performansını Yüksek tutarsa iyi bir paraya elden çıkarırız.
                    Yerine de ben gelirim hem 10 numara oynarım hem 10,5 hemde 9,5..
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Ne güzel işte çok yönlü futbolcu.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        senin ruhsuz dedigin kişi senden daha fazla fanatik bu takıma emin olabilirsin arkadaşım biz olanları diyoruz colman arjantin milli takımında oynamıyoki fazla abartmaya gerek yok ki arkadaşım alt tarafı arjantin li bir futbolcu milli takımda oynasaydı tamam derdimki kariyer yapmış en azından milli takımda oynuyo derdim ama colman kendini ispat etmemiş bir oyuncu ispat etsin ayakta alkışlarım onu daha yapacagı cok işler var

yazdigim yaziyi once bir oku ,daha sonra anla ve ondan sonra bir daha dusun, anlarsin o ruhsuzu sana degil formayi temsil edemeyen bazi ruhsuz futbolculara soyledigimi.. once anlamak lazim elestirmek icin

Yorum

• Satamadik Su adami Elimizde patlayacak
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yazdigim yaziyi once bir oku ,daha sonra anla ve ondan sonra bir daha dusun, anlarsin o ruhsuzu sana degil formayi temsil edemeyen bazi ruhsuz futbolculara soyledigimi.. once anlamak lazim elestirmek icin
                            yanlış anladım kusura bakma

Yorum

• Face'de Altay Grubuna Katıldı

Yorum

• Ligin oyunu çift yönlü oynayabilen orta sahası . Satılmasına kesinlikle ama kesinlikle karşıyım .

Yorum

Yükleniyor...
                                X