Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• colman da bugün vasatı aşamadı.gerçi erken alındı oyundan ama ceyhun colmandan çok çok daha etkili oldu.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      renkdaş senle genel itibariyle hep tartıştık,
      baştan aşağı hak verdiğim bir yazı yazmışken hak verdiğimi söylemek istedim : )
      tebrik ediyorum güzel tespit
      tartışma olacaktır, görüş farklılıkları da, futbol böyle bir oyun düşünce farklılıklarından zaten değişiyor çoğu teknik adam, bir kadro ile hiçbir başarı yakalayamayan kariyerli teknik adamlar başarısız olurken, aynı kadro ile harikalar yaratan kariyeri normal teknik adamlar olduğu gibi,

Colman öyle hemen kesilebilecek bir oyuncu değil, formu düşük olabilir, ama bu tip oyuncuların ne zaman ne yapacakları belli olmuyor, gs maçı en güzel örneğiydi bunun, 89 dakika etkisiz görülebilir, ama 90. dakikada yapacağı bir hareket, bir uzun nokta pas ki Colman bunu çok iyi yapıyor anında oyunun kaderini değiştirebilir,

bu forumda yazılmadımı Colman milimetrik ayağa pas atan tek oyuncu, harika şutlar atan oyuncu, hırsı çok iyi oyuncu,

evet bir form düşüklüğü var kabul ediyorum, savunanlarda kabul ediyor ama zaten ilk yarı özellikle orta saha yoktu, Şenol hoca taktik değişikliğide yapınca Colman iyice silik gözüktü,

bir pozisyonu vardı, orta sahanın az ilerisinden aldı, 2 fenerliyi geçti, mehmet ide geçiyordu harika bir çalımla ki sahanın acizliğinden top sekerek dizine çarptı aut oldu o pozisyonda top auta çıkmasa iyi bir orta ve gol gelecekti belki de, o zamanda bu yorumlar olmazdı
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        içinden geleni yazabilirsin. benim için mahsuru yok. alay, aşalama, hakaret olmadığı sürece herşey yazılabilir.

colmanla ilgili de bugünki performanısını neden beğenmedin. bunları yazabilirsin. hatası neydi ne yapmalıydı. takım olarak nasıldık da colman buna nasıl etki etti. ben bu gece iyi bulmadığımı söyledim. ama felaket de değildi. vasattı. sen de engin bilginle aydınlat öğrenelim.
        Estağfurullah abi. Engin bilgi felan değil benden daha tecrübeli olduğun konusunda tartışmam bile.

Demek istediğim ;

Bi alexe baktım bi colmana baktım alexten 2 kişi top alamıyor adam dinamo gibi takımı yönetiyor paslar felan mükmemeldi. Aklımda maçtan kalan bir tane pas hatasını hatırlamıyorum.resmen bir alex resitali seyrettik.

Ama colmanın 1 tane gol pasını göremedim. ikili mücadelerin hepsinde top kaybetti. gereksiz çalımlar. bir çok hatalı pas. mevkisine göre berbattı. takım olarak çok kötüydük ama fenerde bugün alex cezalı yada sakat olsaydı fener bu maçı alamazdı.

Benim görüşlerim bunlardan ibaret. Bilmem artık bana katılırmısın yoksa eleştirirmisin..
        Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
        Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• bir maç kaybedildi, takımın en col gol atan ve en cok asist yapan oyuncusunu gonderelim diyenler var. Allahım bizi Trabzonlu yaptın, bunun için şükrediyorum. Ama şu cahilleri de aynı yere koymasaydın. Amin...

Yorum

• İlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bırak ya paşamız küfür edecekmiş. Daha dün adam için kutlamalar yapılıyordu 2 hafta kötü oynasın hemen " Bu adama iyi diyne küfür ederim..." Sen kimsin? Böyle şükürsüz taraftara inat. Maçın yıldızı Colman!
            Küfür edicem diyen ben değildim. Mesajı alıntılamadan önce bi bak bakalım o ifadeyi kim kullanmış..
            Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
            Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Estağfurullah abi. Engin bilgi felan değil benden daha tecrübeli olduğun konusunda tartışmam bile.

Demek istediğim ;

Bi alexe baktım bi colmana baktım alexten 2 kişi top alamıyor adam dinamo gibi takımı yönetiyor paslar felan mükmemeldi. Aklımda maçtan kalan bir tane pas hatasını hatırlamıyorum.resmen bir alex resitali seyrettik.

Ama colmanın 1 tane gol pasını göremedim. ikili mücadelerin hepsinde top kaybetti. gereksiz çalımlar. bir çok hatalı pas. mevkisine göre berbattı. takım olarak çok kötüydük ama fenerde bugün alex cezalı yada sakat olsaydı fener bu maçı alamazdı.

Benim görüşlerim bunlardan ibaret. Bilmem artık bana katılırmısın yoksa eleştirirmisin..
              colman ve alex sahada görevleri farklı iki oyuncu. alex bir röportajında kendisinin forvet oyuncusu olduğunu söyledi. colman ise bir ortasaha oyuncusu. selçukla beraber ortasahanın ortasında oynuyor.
              adamların mevkileri sorumlulukları tamamen farklı. bu tür bir karşılaştırma elma ile armutu kıyaslamak olur. bu maç için alexle alanzinho benzer pozisyonlarda oynadılar. elbette alex ülkemizin şu an en iyi yabancı oyuncusu bana göre.

Yorum

• Colman bugun bir yoktun sanki sahada neler Oluyor sana
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Geldiği günden beri hiçbir sakatlık geçirmeyen, tek sarı kartı bile olmayan Colman"ın, halı saha futbolcusu olduğu yazıp durmuştum.Yine tekrarlıyorum.
                  Düşünün bakalım, bir futbolcu niye sakatlanmaz ? Niye tek bir sarı kart görmez ? Arjantinlinin dürüst olmadığına adım gibi eminim Şenol hoca…
                  Yazıklar olsun sana Colman

bunu da tuurgay beşyıldız yazmış,

hey Allah'ım sen büyüksün yarabbi
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• çok istikrarsız ve dengesiz.Bir maç harika işler yapıyor bir maç suya sabuna dokunmuyor.
                    from BOGAZIÇI

Yorum

• Olmadı colman olmadı..Bugün sana o forma hiç yakışmadı...İllet ettin beni...Ne yaptın sen kendine böyle?
                      21.12.2009 Unutmayacağız...
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                      Cemil Usta
                      Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olmadı colman olmadı..Bugün sana o forma hiç yakışmadı...İllet ettin beni...Ne yaptın sen kendine böyle?
                        Sen yine ucuz yırtmışsın illet olmuşsun Mustafa, ben bu herif yüzünden sinir hastası oldum...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Neden bu kadar düşüşe geçtin Colman ?
                          Anlam veremiyorum...
                          Zamanında o kadar güzel oynayan sendin...
                          Lütfen topla kendini...
                          Hamiş

Yorum

• Bugün takımın isabetli pas yüzdesi en yüksek oyuncusuydu!

Yorum

• G.saray maçında Selçuk-Ceyhun orta sahası ile başlarız.. Böylece kimse illet olmaz, herkes ortaya çıkacak sonuçtan mest olur.. İnşallah..

Yorum

• Colman, Ceyhun-Selçuk ikilisinin önünde çok daha verimli oynuyor.
                                Alanzinho'nun arkasında "görev adamı" olarak oynamaya başladığından beri vasat bir görüntü çiziyor. Kendisinin daha ofansif oynatılması gerektini düşünen biriyim. Artı olarak bugün Ceyhun, Colman'ın yerine değilde, Alanzinho'nun yerine girip; Colman ileriye çekilmeliydi.
                                Yahsi Bati 51:28

Yorum

Yükleniyor...
                                X