Sağlam Oynamalısın Gustavo. Fazla Top Tutma Ayağında Sık Sık Kaleyi Yokla Şutların ile.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Yazıklar olsun cayır cayır yaktın takımı.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sıfır bir futbol sergiledi ! Bütün topları kaptırdı. Tek olumlu pası yok !@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
performansında düşüş olduğu kesin, ama iyi oynayıp gol atınca göklere çıkar sonra yerin dibine sok, böyle olmamalı eleştirin ama bu kadar da yerin dibine sokmayınBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
geldiginde de dedim brugge macinda dedim gecen sene dedim bu adam sampiyon olicak trabzonda oynicak adam degil
ama surekli ist takimlarina yenilen bir trabzon kadrosunda olicak adam bu kadar basit boyle kisitli adamlarla bu kadar olurbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bu aksam oynamamalisin
Sen suclu olucanOF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazıklar olsun cayır cayır yaktın takımı.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
Yorum
-
Colman'a bırakacaksın boş alan oynayacak. Arjantinli olması sahada olmasını gerektiriyor. Türkiye'de böyle çok futbolcu oynar bu takımda.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
Yorum