Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sağlam Oynamalısın Gustavo. Fazla Top Tutma Ayağında Sık Sık Kaleyi Yokla Şutların ile.

Yorum

• Yazıklar olsun cayır cayır yaktın takımı.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Aferin be Colman.En kritik zamanda çok net pozisyonu kaçırdın.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• 46'da at golünü kral ol! Yazıklar olsun. Hiç bir varlık gösteremedi ne yazıkki.
          -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Sıfır bir futbol sergiledi ! Bütün topları kaptırdı. Tek olumlu pası yok !
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Colman satılmasın diyen arkadaşlar..

Bu mu bizim yıldızımız ?

Çok büyütüyoruz gözümüzde çoook..
              teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• performansında düşüş olduğu kesin, ama iyi oynayıp gol atınca göklere çıkar sonra yerin dibine sok, böyle olmamalı eleştirin ama bu kadar da yerin dibine sokmayın
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Kaç haftadır yoksun sahada.. merak ediyorum acaba idmanlarda çok mu iyisinde hala her maç ilk 11'de yer alabiliyorsun.. şu maçta hiçbir şey yapmadığı gibi en net pozisyonumuzu da harcadın..

Yorum

• geldiginde de dedim brugge macinda dedim gecen sene dedim bu adam sampiyon olicak trabzonda oynicak adam degil

ama surekli ist takimlarina yenilen bir trabzon kadrosunda olicak adam bu kadar basit boyle kisitli adamlarla bu kadar olur
                    bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence bu aksam oynamamalisin
                      Sen suclu olucan
                      bu arkadaşı tebrik ediyorum. süper bi yorum olmuş. Keşke oynamasaydı, maçı satsa ancak böyle oynardı. 2-3 haftadır rezalet oynuyor, gitmek istiyorsa yol verilsin.
                      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazıklar olsun cayır cayır yaktın takımı.
                        Maçtan önce dedim colman oynarsa alırız maçı diye ama oynamadı işte ve yaktı takımı katılıyorum...
                        Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                        Olmak ister isen bu yolda mahir,
                        Harabat ehlini hor görme şakir,
                        Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Cok soyledim, yine soyluyorum, Trabzonspor bu kalibredeki yabancilarla sampiyon olamaz. Kacirdigi gol bir yana sahada ne yaptigini kendi de bilmiyordu, yeter Colman yeter...

Yorum

• Colman'a bırakacaksın boş alan oynayacak. Arjantinli olması sahada olmasını gerektiriyor. Türkiye'de böyle çok futbolcu oynar bu takımda.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• yani kusura bakmayın ama maçı satsa bile bu kadar berbat oynayamazdı herhalde
                              yazıklar olsun.

Yorum

• Ne yaptı anlayamadım. Eskisi gibi oldu başladı ilk geldiği gibi kız gibi oynamaya. Topa girmiyor yahu. %100 golüde tiribüne gönderdi.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X