Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zaten insanları en çok rahatsız eden 2 yönünden biri bu diğeride zayıf fiziği. İkiside giderilebilir eksiklikler. Ama bunları düzeltmek için özel olarak çalışıyor mu peki? Sanmıyorum.
    Peki özel olarak çalıştırıldı mı?Ben de bunu hiç sanmıyorum.
    Colmandante

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen milli takıma seçil bi daha bu başlığa girip seni eleştirmeyeceğim...
      Colman: Allah razı olsun.
      Özkan SÜMER

Yorum

• tam bir büyük maç adamı
        Ey Kafamı Bulandıran BordoMavi Aşk !

Yorum

• Senin Maradona'ya olan saygın kadar , ben sana saygı duyuyorum Colman'ım .

Yorum

• Fb maçında 1den fazla gol atacaksak eğer 1 i de Colman dan gelir inşallahh
            ........OF'lunun Hali Başka.........

Yorum

• inşallah güzel oynarsında arjantin milli takımına seçilirsin.bu arada maçımızın arjantinde izlenmeside bizim için çok güzel...

Yorum

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Denizlispor maçında ceza sınırında oynayıp, yaptığı ürkek hareketlerle kendisine ailece aferin dediğimiz tangocu.

şöyle ki; bahsi geçen bu maç esnasında göreceği bir sarı kart sonrasında önümüzdeki 20 Aralıktaki fenerbahçe maçında cezalı duruma düşerek devre arasını bahane gösterip ekstradan 1 hafta arjantin tatili kazanabilirdi. ancak bırakın 1 hafta ekstra tatili, böylesine zorlu bir maçta* trabzonspor'u yalnız bırakmayarak gönüllerde kurulan tahtın başına geçmiştir.
                (kaynak:ekşi sözlük)
                kesinlikle
                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Eğer maçın Arjantin yetkilileri tarafından izleneceği doğru ise Colman maçın adamı olur

Yorum

• Gereksiz yerlere yine top kayiplari yapacaksin diye yine cok korkuyorum simdi. Insallah yavas yavas düzeltirsin bunu.

Yorum

• Benim Abiyane tabirimle kız gibi oynamayı bir bıraksa üstüne diyecek yokta...

Yorum

• Fb'ye 1 golü var bu hafta.

Suskun kaldı son zamanlarda , Maradona'ya gösterecek kendini inşallah Güney Afrika'ya bir oyuncumuzu daha yollayacağız

Yorum

• Arjantin milli takımına gitmesi için Fb'ye karşı 3-4 tane atması gerektiğini düşünüyorum

İşin şakası bir yana bu haftaki performansı refahımızı doğrudan etkileyeceğini düşünüyorum...
                          FxY

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fener Beni Milli Yapar

Attığı 7 gol ve yaptığı 4 asist ile bordo mavili takıma en çok katkıyı sağlayan Colman, Fenerbahçe maçındaki futboluyla Arjantin Milli Takımı'na seçileceğini iddia etti. F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex ile kıyaslanan Colman, "Bu maç Arjantin'den de izlenecek. Maradona'nın gözüne gireceğim" dedi.

www.fotomac.com.tr
                            Olacak olacak bekliyoruz cColman..
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Colman top sende ise sürme hızlı atağı batırıyorsun ... Pas ver zaten direk adama verebiliyorsun ... Pas atacak adam mı yok at taca hızlı atak yemeyelim ...
                              Twitter Adresim

Yorum

• İleri üçlü de Colman'ı yorumluyorlar .... Olumlu yorumlar yapıyorlar ...
                                Twitter Adresim

Yorum

Çalışıyor...
                                X