Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her zaman söylüyorum büyük maçları kaldıracak kapasitesi yok bunu fener maçındada görücez zaten ben çok ümitli değilim kendisinden bu maç için inşallah yanıltır beni...
    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      cem arin sen de doğru düzgün yazsan biz de seni anlayabilsek biraz.
      neyi anlamadigini da belirtirsen aciklamaya calisiriz elbet!

Yorum

• Colman sezona çok iyi başladın son haftalarda performansın biraz gerilemiş, Fenerbahçe maçında en önemli kozlarımızdan birisin.

Yorum

• ya bu adam hakkında bişey söyleyenin alnını karışlarım takımın 1 numarası bana sorarsanız yanlız tek sorun var
          umarım elimizde tutarız sağlam bi şözleşme şart köpek balıklarına yem olmasak bari

Yorum

• Colman'a istikrarsiz diyenlerinizin kacirdigi en onemli nokta su...Bu adamin ne kadar tehlike li ve iyi bir topcu oldugunu sadece biz mi goruyoruz... Rakip teknik adamlar taktik verirken elbette ki Colman a karsi tedbir aliyorlar... Bu yuzden de bazi maclarda markajdan kurtulmada zorluk cekiyor..bazen 2 hatta 3 kisi ile durdurmaya calisiyorlar pas yollarini/.//. Onunu cabuk tikiyorlar...

yani biraz da ona karsi defans yapan adamlara hak verin...adamlar gorevlerini yapmaya calisiyorlar... Dunyada hicbir yildiz hermac istedigi top kosturamaz... izin vermezler.. Onemli olan butun bu markaja ragmen oyundan kopmamasi ve gereki yerde gerekli pasi yapabilmesi..

Colman bizim icin cok ama cok onemli bir oyuncu... gecen mac ikinci devre serkan a al da at demesi.. tek pas, yada umuta yapigi orta...

fener macinda cok daha iyi olucak cunku... F7 nin orta sahasi defans yapmiyor kendi egolarindan dolayi...

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her zaman söylüyorum büyük maçları kaldıracak kapasitesi yok bunu fener maçındada görücez zaten ben çok ümitli değilim kendisinden bu maç için inşallah yanıltır beni...
              Ligde artık büyük maç küçük maç kalmadı bunu herkes biliyor. Her takım birbirini yenebiliyor. Colman biraz istikrarsız göründüğü için sana öyle geldi bence.

Şu an takımın herşeyidir colman yaptığı asistlerle attığı gollerle. Onun için gitsin diyen iyi paraya yollansın diyenler yerine kimin gelmesini umuyor merak ediyorum. Bu istikrar sorununu da çözerse zaten süper bi futbolcu olur. Zaten her maç en çok koşan futbolcumuz, en çok çalışan futbolcumuzdur. Ofans olarak daha çok olmak üzere defansif katkıda da bulunur takıma.

Yorum

• "Colman büyük maçların adamı değil"
                Geçen yıl fb ile oynadığımız deplasman maçı, Geçen yıl kendi evimizde oynadığımız Gs maçındaki golü, Bu yıl Gs deplasmanında ki attığı 2 gol.

Özellikle geçen yıl fb deplasmanında bana göre çok iyi oynamıştı.
                En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 16.12.2009, 12:45.

Yorum

• Maçı fanaik cincon lu bir abimle izledim Gs yegelmesini istediğim iki adam var sizde dedi biri Colmann diğeri Umut dedi haydi Colmann neysede Umut neden dedim bizim takımda olsa her yıl en az 25 gol atar dedi.

Yorum

• colmanı begenmeyen arkadaslar ozman bızım santraforları hıc begenemez colman 7 gol 4 asısıt yapmıs bızım santraforların toplamı 6 gol attı yanılmıyorsam colman bu oyuncu degılkı colman kotu deme arkadaslar
                    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Colman 60 dklık topçu 90 dklık değil..Ancak Alex 90 dk oynayabilir dikkat edilmesi gereken nokta bu..Bazen o 60 dk daha aşşağılara düşüyor ancak daha yukarılara çıktığını görmedim
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Colman tekniği ve oyun zekası yüksek futbolcumuz ancak özellikle ani çıkışlarda kontraatak yakaladığımızda hızlı karar vermede sorunlar yaşıyor. Bazen müsait pozisyonda ve rakip kaleye daha yakın arkadaşı varken topu kendisi taşımaya yelteniyor. Ve ancak topu belli bir mesafe taşıdıktan ki buna depar da diyemeyiz pasını kullanıyor.. O zamana kadar da rakip savunma yerini akmış oluyor. Hiç kimse toptan hızlı olamayacağına göre pasını o pozisyonlarda baştan hızlıca düşünüp kullansa kontralardan çok daha fazla yüzdeyle gol bulabiliriz gibime geliyor.

Şenol hoca da onu kazanmaya çalışıyor, her zaman konuşuyor ve iki maçta da dışarı almadı... Umarım bu vasat performans durumu da sadece kendisiyle alakalıdır ve bir an önce düzelir.

Büyük maç oyuncusu değildir diyenleri de anlamak güç.. Açsınlar tekrardan izlesinler bence.
                        -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
                        suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
                        disruption it would bring with it
                        -

Yorum

• İlk olarak parlayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Colman tekniği ve oyun zekası yüksek futbolcumuz ancak özellikle ani çıkışlarda kontraatak yakaladığımızda hızlı karar vermede sorunlar yaşıyor. Bazen müsait pozisyonda ve rakip kaleye daha yakın arkadaşı varken topu kendisi taşımaya yelteniyor. Ve ancak topu belli bir mesafe taşıdıktan ki buna depar da diyemeyiz pasını kullanıyor.. O zamana kadar da rakip savunma yerini akmış oluyor. Hiç kimse toptan hızlı olamayacağına göre pasını o pozisyonlarda baştan hızlıca düşünüp kullansa kontralardan çok daha fazla yüzdeyle gol bulabiliriz gibime geliyor.

Şenol hoca da onu kazanmaya çalışıyor, her zaman konuşuyor ve iki maçta da dışarı almadı... Umarım bu vasat performans durumu da sadece kendisiyle alakalıdır ve bir an önce düzelir.

Büyük maç oyuncusu değildir diyenleri de anlamak güç.. Açsınlar tekrardan izlesinler bence.
                          Zaten insanları en çok rahatsız eden 2 yönünden biri bu diğeride zayıf fiziği. İkiside giderilebilir eksiklikler. Ama bunları düzeltmek için özel olarak çalışıyor mu peki? Sanmıyorum.
                          Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !

Yorum

• Fener Beni Milli Yapar

Attığı 7 gol ve yaptığı 4 asist ile bordo mavili takıma en çok katkıyı sağlayan Colman, Fenerbahçe maçındaki futboluyla Arjantin Milli Takımı'na seçileceğini iddia etti. F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex ile kıyaslanan Colman, "Bu maç Arjantin'den de izlenecek. Maradona'nın gözüne gireceğim" dedi.

www.fotomac.com.tr
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Denizlispor maçında ceza sınırında oynayıp, yaptığı ürkek hareketlerle kendisine ailece aferin dediğimiz tangocu.

şöyle ki; bahsi geçen bu maç esnasında göreceği bir sarı kart sonrasında önümüzdeki 20 Aralıktaki fenerbahçe maçında cezalı duruma düşerek devre arasını bahane gösterip ekstradan 1 hafta arjantin tatili kazanabilirdi. ancak bırakın 1 hafta ekstra tatili, böylesine zorlu bir maçta* trabzonspor'u yalnız bırakmayarak gönüllerde kurulan tahtın başına geçmiştir.
                              (kaynak:ekşi sözlük)
                              Umut Bulut

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fener Beni Milli Yapar

Attığı 7 gol ve yaptığı 4 asist ile bordo mavili takıma en çok katkıyı sağlayan Colman, Fenerbahçe maçındaki futboluyla Arjantin Milli Takımı'na seçileceğini iddia etti. F.Bahçe'nin Brezilyalı yıldızı Alex ile kıyaslanan Colman, "Bu maç Arjantin'den de izlenecek. Maradona'nın gözüne gireceğim" dedi.

www.fotomac.com.tr
                                Sen milli takıma seçil bi daha bu başlığa girip seni eleştirmeyeceğim...
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Çalışıyor...
                                X