Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alanzinho gibi biri olunca yanında alıyor, veriyor, ekonomiye can veriyor..
    Dilinden anlayan adamlarla oynamalı..
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Beyni ayaklarından hızlı çalışıyor kimi zaman o yüzden top kaybediyor..
      Giresunlu Trabzonsporlular
      Osman Ağa Torunu!
      Mês que un clup!
      25 Haziran 2005 - Statüko 1967

Yorum

• macin yildizi colman. her zaman her yere yetismeye calisiyor. top kaybetse bile pesinden kosuyor. alan daraltiyor vs vs.
        sen ilk 11´in vazgecilmezisin

Yorum

• İlk yarıda gereksiz yere bacak arası atıp kaptırdığın top sorası çok küfür ettim sana ama bu takımda 2-3 tane as oynayacak adamdan birisin.Özür dilerimm.İnşallah böyle devam edersinn.Maçın yıldızıydı bana göre
          Tebrikler...

Yorum

• Colman iyi oynarsa zaten sorun olmuyor. ya atiyor ya attiriyor.
            Bizim takımdaki en yararlı oyuncu colman. Yanindaki adamlar becerikli olsa daha etkili gorune3ceginden eminim. Benim 3 goldeki defansı yanıltmasi ile oyunu beyni ile oynadigini gosterdi.
            13 Vitor Hugo

Yorum

• bence de bugün en iyi oyuncumuz colmandı ama bence de iyi değildi kötünün en iyisi colmandı çok top eziyor dikine onayamıyor bazen ara pası atıyor çalım kabiliyeti zayıf sıradan bir orta saha bence bizi 3-5 arası tutar istediğiniz bu ise colman iyi ben bunu istemiyorum ve colman bence yabancı hakkını işgal ediyor diğer yabancılarla birlikte ya biz sıradan bi takım değiliz şunu anlayın lütfen
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Ilk yari berbatti, 2.yari toparladi...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bütün yaptıklarının yanında 10850 metre ile takımın en çok koşan oyuncusu oldu..

Rakip altıpasın içine girdi gol attı..

Kendi aut çizgisine koştu rakibe bastı..

35.saniyede kaptırdığı toptaki gibi saçma fantazilere girmezse, çok daha önemli bir oyuncu haline gelecek.

Lig toplamında 9 maç, 5 gol ve 4 asist.. Ne kadar eleştirilebilecek yönleri olsa da şu an takımın en önemli oyuncusu haline geldi.. Gelişimini sürdürüp, istikrar sağlarsa ligin en önemlilerinden biri olacak..

Yorum

• Trabzon sporda Yürekli oynayan tek oyuncu COlman
                    1967 efsane doğdu
                    Tarihe Bordo Mavi mührünü vurdu
                    O büyük saltanata noktayı koydu
                    Büyüklerden daha büyükTRABZONSPOR

Yorum

• Colman'ı eleştirmek haksızlık olur bence...
                      9 maçta 5 gol 4 asist...
                      Daha ne olsun ?
                      Uzaktan attığı gol ile kendini ıspatladı zaten...
                      Bir de gereksiz yere kaptırdığı toplar olmasa...
                      Hamiş

Yorum

• Yorum

• İsteyince harikalar yaratıyor.Attığı golle bütün takımı maça geri kazandırdı.

Attığı golden sonraki sevinç ise paha biçilemezdi...Teşekkürler Colman.
                          Yeterki ONUR'suz
                          olmasın
                          aŞk
                          !

Yorum

• Maç içinde çok kopukluk yaşıyor eğer performansını oyunun geneline yayarsa takım için daha iyi olur.Çünkü Colman oynayınca takım oynuyor

Yorum

• gol attın ama ben ıyı oynadığını düşünmüyorum bu gun Ceyhun ıyı oynadı acıklarını kapamak ıcın cok uğraştı
                              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                              [/COLOR]

Yorum

• bence o kadar kötü arasında iyiydi ama top kaybı çok vardı golüne bayıldım çok güzel bi goldu tebrik ediyorum
                                ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

Yükleniyor...
                                X