Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özellikle 2. yarı iyiydi.İyi toplar attı.Beğendim Colman'ı.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• son sutunda gol olsaydi manyak olurdu

Yorum

• Harikaydın be Colman. Umuta 2 kere alda at dedi. 2. yarı çok iyi adam geçti. Son andaki şutuna ise diyecek birşey bulamıyorum. Gerçi şimdi Koray abi gelip seni eleştirecek bu maçtan sonra bile ama canı sağolsun...

Yorum

• herşeyin iyiydi de kaleyi bulamadın son pozisyon haricinde o gol olsaydı ne sevinirdim ama ...
          ...

Yorum

• Maçı bu duruma getiren kişi Colman'dır. Gerçektende onun pasları takıma umut verdi. Özgüvenini hiç yitirmedi...
            DRAGO GABRIC

Yorum

• Arkadaşlar biraz ayip oluyor.. Colman bugün takımın en iyisiydi.. Alkışlar ona Resital sundu resmen

Yorum

• İlk yarı çok kötüydü, ikinci yarı çok iyi. Bir ortasını bulursa daha iyi olacak.
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• adamım benim ya yine süperdin

Yorum

• Geldıgı o ılk gunden bu gune durusun kalıtenın kımlıgıdır mukemmelsın evlat
                    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlk yarı çok kötüydü, ikinci yarı çok iyi. Bir ortasını bulursa daha iyi olacak.
                      Çok kötü değildi arkadaşım 90 dakika takımın en iyisiydi..

Yorum

• Yine yine ve yine süperdin.
                        Més Que Un Club

Yorum

• Ben beğendim bugün, top tekniği, pasları ve oyunu yönlendirmeleri gayet iyiydi.

Yorum

• İlk olarak M'rh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok kötü değildi arkadaşım 90 dakika takımın en iyisiydi..
                            Futbol bu yüzden zevkli işte. Bence ilk yarı takımın en kötüsü Colman'dı
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Futbol bu yüzden zevkli işte. Bence ilk yarı takımın en kötüsü Colman'dı
                              Hemen aklıma gelen Engin'e attığı %100'lük gol pası. Selçuğun önüne bıraktığı ama kalecinin kurtardığı vuruş. Bunlar ilk aklıma gelenler keşke en kötü her oyuncumuz böyle olsa.

Yorum

• Her şeyden önce maçta en çok Colman'ın 2-3 kişiyi geçtiği pozisyonda birebirde güreşçi Hayrettin'i tuş etmesi mest etti beni
                                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

Yükleniyor...
                                X