Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galatasaray maçında ona bir gol yakışır.
    İnşallah..asist de kabulümüzdür

(UEFA)

Yorum

• ne yalan diyim seni ilk haftalarda hiç begenmıyordum çok övdüler kendin gelmeden rüzgarın geldi 3-4 hafta oynadın dedim bumu kral oyuncu begenmıyordum ama şimdi haklılarmış kral topçusun

Yorum

• Bu adam bir harika! 2-3 sene sonra Arjantin milli takımında yer alır.
        Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu adamda ne buluyorsunuz anlamadım kardeşim
          nedir bunun istatistikleri, golü asisti kaç tanedir?
          yaptınız adamı maradona..
          Bende bunu anlamıyorum.
          Yahu adam her maç en az 2 tane gollük top atıyor forvetlerimize.Bunu da mı göremiyoruz yada görmek istemiyoruz.Konya maçında bir çok araya net gol olabilecek toplar yolladı ama olmadı.İleri uçtaki oyuncular kaçırıyorsa bunda Colman'ın günahı nedir.

Son kazandığımız Antalyaspor maçını hatırlayın , Umut'un altıpastan , Gökhan'ın biraz daha gerisinden kaleciyle karşı karşıya kaldığı ve kaçırdığı pozisyonları kim hazırladı ? Adam oyunun tamamında aktif , yeter ki maçı komple seyredebilelim.Son maçta cezasahasından deparı atıp bizim sahamıza kadar rakibi kovalayıp tehlikeyi uzaklaştıran yine sürekli eleştirilen Colman.Hem ofansif hemde defansif olarak üzerine düşen herşeyi yapıyor.
          Ne yapsa yaranamıyor ama...

Yorum

• U-17 de olsa ARJANTİN MİLLİ TAKIMININ FORMASINI GİYMİŞ ADAM .MARADONA COLMANIMI KEŞKE A TAKIMA Bİ SEÇSE NE GÜZEL OLUR YAWW.

Yorum

• Riquelme Out
              Colman İn...
              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• herşey istatisik değil zaten cm de oynamıyoruz o kafaylada bir yeregelinmez.Bunu söyliyeyim eğer colman bölye giderse herkesin şaşıracağı çok büyük takımlara gidicek okadar diyom
                Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  colman kusura bakma ama cok durarak oynuyorsun boyle olmaz trabzonun ortasahası daha aktif olmalı oyun icinde sen bes dakka gozukuyorsun sonra yok oluyorsun sonra bi bes dakkagozukuyosun sonra gene yok daha aktif olmalısın
                  siz maçları syretmiyosunuz galiba...

Yorum

• durarak oynuyor diyorsunuz alexin koştugunu gördünüzmü hiç..durarak yada durmayarak futbol oynuoyr mu ona bakalım...skor olarak pek bi katıkısı yok ama bunda forvetlerin suçu var...colman kaliteli bir oyuncu dahada iyi olacak..

Yorum

• takımın en iyi oynayan oyuncusu diyebilirim.Tabi Song , Egemen ve Sylva'nın hakkını yememek lazım

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu adamda ne buluyorsunuz anlamadım kardeşim
                        nedir bunun istatistikleri, golü asisti kaç tanedir?
                        yaptınız adamı maradona..
                        Yaptık adamı Maradona.

Biz halimizden memnunuz.
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Colman'ın en çok dikkat ettiğim özelliği kendi yarı alanımızdan çıkarken zorlanıyor ama karşı tarafa geçince adeta canavarlaşıyor. Son haftalarda riskli hareketlerde kaybettiği top oranı çok azaldı (Onun yerine bu aralar Selçuk yapıyor ki çok tepki toplamaya başladı, benden bile). Ama en sevdiğim özelliği o kadar teknik olmasına rağmen tüm maç boyunca hiç mücadeleden kaçmıyor, rakibe basıyor. Bu özelliğiyle yaşını da göz önüne alırsak benim için Alex,Lincoln hikayedir...
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bakmakla görmek farklı şeylerdir.

Çok anormal bir aksilik olmazsa en fazla bir yıl sonra Türkiye'nin, iki yıl sonra dünyanın ayakta alkışlayacağı bir yetenek hakkında yazıyoruz. Dikkat!

Yorum

• şut colman şut kaleyi gördüğünde vur senin o tekniğin ağ mı bırakır 90 da vur bir kerede kapıyı sen aç bak bakalım sonra neler oluyor
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• çok güzel oynuyor , kendisinden bekleneni veriyor en azından

Böyle devam et Colman , Seviyoruz seni

Yorum

Yükleniyor...
                                X