Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman ı stad da seyreden herkezin onun takım için nedenli önemli bir oyuncu olduğunu anladığını düşünüyorum . Dün stad da ilk yarının bitiş düdüğüyle beraber ne yeni transfer Alanzinho nede bizim paha biçemediğimiz Yattara dillerdeydi . Colman , 40 metreye ayağa isabetli paslarıyla , orta sahadaki savaşçılığıyla , bitmek bilmeyen temposuyla ve pozisyon hazırlayıcılığıyla izleyenleri yine mest etti .

Teşk.Tangocu . Biz seninle daha da güçlüyüz .

Sayg.

Yorum

• daha da iyi olacak buna eminim, tüm Türkiye onu konuşacak...........
      TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Uzun yıllar kadromuzda olacağını düşünebilmek isterdim.
        Şampiyonlar liginde boy gösterebildiğimiz takdirde bir sonraki sezon ayrılması söz konusu olacaktır.

Umarım transfer komitemiz hep böyle çalışır da,
        Yerine gelecek oyuncuda sıkıntı çekmeyiz..
        "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
        Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• seneye daha iyi olcağı kesin.. oyun stilini beğeniorum selçukla uyum içindeler... sadece sola alanzinho gecip daha falz orta alana kayması gerekio... bnce
          TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• 10 numaradan daha iyi :]
            "Trabzonspor bir çember gibi,
            her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
            - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• harika paslar attı gene inşallah daha da iyi olucak

Yorum

• o bir efsane olacak demedi demeyin

Yorum

• bosuna bes yillik sözlesme imzalanmamis

Yorum

• Hem defansta hem ofansta çok iyi işler yapıyor gösterişe kaçmadan topu olması gerek yere atıyor şüphesiz Süper Ligin en iyi beyinlerinden birisi.Ankaraspor maçında da deyim yerindeyse arı gibi çalıştı bu maçta kaç km koştu çok merak ediyorum.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• Çok hırslı,savaşçı,yüreğiyle oynuyor.Pasları harika.2.yarıya damgasını vurucak...
                      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• ezik istanbul takımlarının 10 numaralını yanyana koyun isterseniz üstüste bi colman etmezler.üçüde istanbul medyası balonlarıı.colman kadar isabetli pas oranı yüksek başka hangi takımda var.ben olsam umut bulutun yerinde 10 numaralı formayı colman a verirdim.türkiyede futbolu iki yönlü oynayan yegane oyunculardan bitansi hatta taa kendisi...
                        Football İs My Life

Yorum

• ts nin sampiyonlugu icin ölümüne kosarim diyen adama ne söylenebilir inanilmaz bir efor her mac 10-12 km kosuyo sahada

Yorum

• sezon basinda Colmani aldimizda ben bi arakdasa sordum couseni belcikada otiriyo bana diyoduki müthis bi futbolcu gercekdende öyle

Yorum

• Bu çocukta öyle bir cevher var ki,kimsede olmayan.Bu cevher giderek parlayacak ve herkesin gözünü alacak.
                              Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• ama isin tek kötü yani erman hocaninda dedigi gibi ts taraftarlari avrupa sampiyonu olsalar bile gene kizacak bise bulur ve colman bi mac kötü oynadi gibi herkez diyecek bundan 10 numara olmaz

colman gercek bi 10 numara

Yorum

Çalışıyor...
                                X