Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper ya adam hem popçu hem topçu
    farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• Futbolu da müzik gibi değil mi zaten
      "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
      Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Bu güzel oyununu birde golle süslesen ne güzel olacak.. İnşallah bu maçta sende gol atarsın..
        TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• son maçlardaki süper oyununla 10 numara yakıştırmasını doğru olduğunu kanıtladın .....
          '''Herşey Trabzonspor için'''

Yorum

• Bu performansı daha da atrırarak devam ettirir inşallah.
            .

Yorum

• alanzinhonun gelmesi ile soldan ortaya geçecek olan colman devre arasındaki en büyük transferimizdir
              orhan

Yorum

• bu adama her zaman destek.... 2-3 mac kötü oynasa bile süper destek verelim!

türkiyenin en teknik oyunculari arasinda... böyle adamlarin ne zaman ne yapacagi hic belli olmuyor!
                seviyorum seni colman
                En büyük TS

Yorum

• Colman'ı kim izleyip getirdiyse Allah ondan razı olsun.. Çok doğru bir tercih oldu.. Şu zamana kadar Colman'ın katkısı çok oldu.. Devamının geleceğine inanıyorum..
                  SENİNLEYİZ COLMAN

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu benim kendi düşüncem senin ne denli bu adamdan umudun varsa benimde o kadar ümitsizliğim var...
                    İlk olarak Alper Ozan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    colman iyi diyen süper diyen arkadaşlara hayret ediyorum doğrusu adam bir tane doğru dürüst pas vermesini beceremiyor..olmadık yerde çalım atmaya çalışıyor topu kaptırıyor... bjk maçında elimizde olan düzgün atak fırsatlarını colmanın sayesinde kaçırdık... Ben buraya yazıyorum bu colman 5 para etmez futbolcunun teki........
                    İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gösterdiği performans ve bonservisine verilen paraya bakıyorum ; verilen paraya acıyorum..!
                    İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abi bir adam faydali veya faydali degil hersey bugüne kadar belli olmadiysa bundan sonra hic belli olmaz.Aurelio bize geldi daha ilk hafta herkes ne oldugunu gördü fazla söze hacet yok.Ne kadar para okadar köfte.
                    İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence cok eksigi var bu adam yeterli degil bence bize çok eksikleri var
                    İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benim artık bu oyuncuya inancım kalmadı sıradan bir oyuncu imiş bunu gördük........
                    Colman'ın ismini iki yada üç kez duydum antep maçında...

Ben umudu kesmiştim bu Colman'dan dünde sağolsun kendiside altına imzasını attı..!
                    İlk olarak erol_izm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türkiye liginin ikinci sınıf takımlarında oynayabilecek kapasiteye sahip futbolcu. Oynadığı mevki takımın en önemli mevkisi. Devre arasında futbolcu gönderilecekse ilk düşünülen isim olmalı bence. Umarım yanıltır bizleri.
                    İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizi Serkana muhtaç ediyorsunya yazıklar olsun sana.
                    Bu performansı daha da atrırarak devam ettirir inşallah.
                    5 dakikada bunları toparlayabildim.

neymiş?

bir futbolcu kalitelidir yada degildir. 2 dakika izlesen yeter.başından beri söylüyoruz adam futbol kokuyor.

burda futboldan baya anlayan varmış maşallah.

ps:sadece yorumlara baktım,şahıslara takılmadım,şahıslarda bana takılmasın.
                    En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 05.02.2009, 16:09.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

neymiş?

bir futbolcu kalitelidir yada degildir. 2 dakika izlesen yeter.başından beri söylüyoruz adam futbol kokuyor.

Alanzinho 2-3 maç kötü oynasın aynı şekilde onun için bu tür yazılar yazılacaktır.

Yorum

• Colman bu sene Song'tan sonraki en iyi yabancı transferimiz.. Song ve Selçuğun ardından da en önemli transferimiz sayılabilir..
                        Colman, gün geçtikçe daha da üstüne katacak, ısındıkça takımımızın oyun anlayışına sınıf atlatacaktır..

Diagonal pasları yeter
                        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alanzinho 2-3 maç kötü oynasın aynı şekilde onun için bu tür yazılar yazılacaktır.
                          ben alanzinho yu sadece Ankaraspor maçında izledim(20dk),kalite kokuları geliyor,
                          1 kere tv den 1 kerede canlı izledikten sonra kesin bir fikrim olur,

onun içinde kesin kötü şeyler denecektir,bakalım.

cale içinde yapıcam aynısını,hele bikaç hafta önünde
                          sol açıkla oynasın bakalım.ozaman onunda gerçek kalitesini herkes anlayacak ve çok kişi erken konuştugunu yada futboldan aslında düşündügü kadar anlamadıgını farkedecek.

bakalım.
                          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• yahu ben bu adam için geldiğinden beri diyorum bu adam top oynamak için yaratılmış
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

neymiş?

Onur o yazıları yazan arkadaşlar haksız da değil.Sezon başında kötüydü hatta kimi maçlarda ismi bile duyulmuyordu.Ciddi derecede aşama kaydetti.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onur o yazıları yazan arkadaşlar haksız da değil.Sezon başında kötüydü hatta kimi maçlarda ismi bile duyulmuyordu.Ciddi derecede aşama kaydetti.
                                o yazıyı yazan birçok arkadaş haksız malesef,
                                şöyle iyice baksam kimbilir neler çıkarırdım,

he şunu söyle,evet kaliteli ama uyum sağlayamadı,kendini
                                veremiyor,koşmuyor,zayıf vs.

ama 2.lig topçusu,verilen paraya yazık filan dersen
                                senin bildigin futbolla,benim bildigim futbol aynı degil derim.

yani sezon başı 2. maçında bu adama 10 üzerinden 9 verirsin
                                yattaraya attıgı pastan sonra,top ona geliyor,topu kontrolüne bak,
                                kafasını kaldırıyormu bak,nekadar hızlı dönmüş bak,ve topu nerden
                                nereye atmış(yattaranın hızına ve o top gidene kadar yattara nereye koşar
                                bunu bile hesapladıgını sanıyorum ) bak da bak,malzeme çok.

şimdi cale de çok sağlam bir sol bek ama neler söyleniyor
                                anlam veremiyorum.ama bekliyorum 1 gün onuda anlayacağız.
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yükleniyor...
                                X