Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu adamala olmaz diyom gitmez bu lig bu adamla
    bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Yau ne demek anlamadim biri bana su futbol denilen sporu nezaman anlatacak sanki adam dört gün icinde sampiyonlar ligi ve lig oynadi, anliyorum onu begenmek icin benim gibi firsat kolluyorsunuz hani bir iyi hareketi olsada onu yazsak diye ama bosuna aramaya ümit baglamaya gerek yok.macin icinde tacini düzeltmekten baska birsey yapmadi adama top atiyorsun kaleci ile karsi karsiya kalacak topu ayagindan bes metre sektirip kalecinin kucagina yolluyor,ha yoksa ordada saha suni cimdi iste sektimi diyelim.hic saymadim daha dogrusu sayamadim top rakipdeyken ne zaman hamle yapti ikili mücadeleye girdi gören bilen varmi.oynamasinin tek sebebi disardan gelmis olmasi.
      Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Colman Yüzde 50 İle Oynuyor

Colman, Gençlerbirliği maçının ikinci yarısındaki futboluyla büyülerken, Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Arjantinli oyuncunun yüzde 50 performansla oynadığını söyledi. Hacisalihoğlu, "Biz onu Belçika'da izlerken, hayran kalmıştık. Henüz o performansa ulaşamadı. Yeni bir takım, yeni bir şehir. Tabii ki uyum sorunu yaşanabilir. Ama eminim ilerleyen haftalarda Colman herkese şapka çıkartacak" ifadelerini kullandı. Arjantinli futbolcunun, ligde Trabzonspor formasıyla iki golü buluyor.
        Son dakika transfer haberleri, son dakika spor haberleri, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Süper Lig, TFF 1. Lig ve diğer branşlardan tüm gelişmeler burada - Fotomaç
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu adamala olmaz diyom gitmez bu lig bu adamla
          Bu yorumu okuyunca nedense aklıma Cem Yılmaz'ın stand-up'ta söylediği bir espri geldi aklıma..

"gösterileriniz çok küfürlü çocuk küfür öğreniyor sizden" sözüne "beni izleyen çocuk film yapmaya özensin,öğrensin"
          karşılığını veriyor ve son olarak da;

"bu göster olmamış küfürlü" diyenlere "e çocuk olmuş mu? onunda fosforu eksik" cevabını veriyor..

Şimdi konuya dönecek olursak.. Colman konusunda yorum yapmiyim ama seninle bu sene geçer mi?
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Filim olmamış
            Eee çocuk olmuş mu olmamış sen potasyumunu eksik koy sonra filim olmamış

Colmanı beğenmeyenler yorumsuz Aymanın laneti sizi sarsın diyorum ben
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• colmanı beğenmiyen lere soruyorum daha kimi istiyosunuz...
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• Lebron jemes'i istiyorlar mış
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 6TunahaN1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  colmanı beğenmiyen lere soruyorum daha kimi istiyosunuz...
                  Ayman 'ı Ayman'ı .

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu adamala olmaz diyom gitmez bu lig bu adamla
                    imzandanda anlaşılacağı üzere her okuyanın uzay mühendisi olacağını sanan kahve filozoflarındansın.
                    bu takımda 10 milyona satılamayanlar oynayamaz diye bir kaide mi var,
                    burası ticarethane mi
                    ilhan cavcav kılıklı!!!
                    hocanın bir bildiği vardır elbet,colman a sallamaya fırsat kollama burada,
                    akbabalar gibi anın birikiyorsunuz...
                    allah tan tek dileğim bir gün şu adamla karşılaşırsın da
                    yüzüne de söylersin buraya yazdıklarını

Yorum

• hani derler yhaa bu adam deplasman topçusu.böle bi laf vardır

colman içinde şu söylenir bu adam avni aker topçusu.

avni akerdeki performans : %90-100
                      deplasman : % 30-40
                      !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hani derler yhaa bu adam deplasman topçusu.böle bi laf vardır

colman içinde şu söylenir bu adam avni aker topçusu.

avni akerdeki performans : %90-100
                        deplasman : % 30-40
                        demekki adam avni aker'de havaya giriyor..

Yorum

• colman süpersin aadamım...
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• ilk yarı biraz iyiydi ama ikinci yarı pek yoktu oyunda.......
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Anlaşılan Colman'a biraz daha zaman tanıyacağız
                              .

Yorum

• 1 sarı kart daha gördüğün halde Ceza lı oluyorsun ona göre. . .
                                Ona buna dirsek atma

Yorum

Çalışıyor...
                                X