Bu maç en iyi oyununu oynadı. Muhteşemdi. Gözümün pasını sildi desem yeridir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman ın oynadığı futbolu beğenmeyenlerin futbol anlayışından şüphe duyarım!!!
Yorum
-
Basarili futbolunu 90 dakikaya yayamadi,bunu belirtmek gerekir.
Gün gectikce daha verimli oldugunu düsünüyorum.
Cok iyi bir teknige ve oyun görüsüne sahip.
Ama ayni oranda cabuk ve güclü degil ki,bu onun su anda en eksik yönleridir.
Cabuklugunu gelistirebilmesi cok zor ama gücsüzlügüne karsi bir cözüm bulmali ve bulunmali diye düsünüyorum.
Colman dan artik beklenen sey istikrarli futboldur.Bunu yapabilirse Trabzonspor olarak isimiz daha da kolaylasacak."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer colmana bjk maçında güzel oynadı diyorsak (colmanı orta sahada oyun kurucu olarak sayarsak) lincoln'e,alex'e ne deriz onu hiç ama hiç düşünemiyorum adamların dünya yıldızları var biz colman'a kaldık colman 1 maç müthiş oynuyor (hacettepe) 3 maç vasatı aşamıyor yani.
cıkış yapıor geliştiriyor kendini.
10 numara adam demiyrum ama
yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız..."Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
Yorum
-
bazı arkadaşlar yattara örneğini unutuyolar heralde ilk geldiği zamanlar sahada 30 dk ancak kalabiliyordu bunu herkes biliyorr sonra git gide zirveye tırmandı.yattaraya o kadar sabrettik çünkü yeteneği vardı.şimdi neden colmana bazı arkadaşlar sabredemiyor anlamıyoruz ki colmanda çok yetenekli inşallah istediği yerelere gelirr ki bundan şüphem yok kimsenin de olmasın
Yorum
Yorum