Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maç en iyi oyununu oynadı. Muhteşemdi. Gözümün pasını sildi desem yeridir.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• colman'a çok iyi oynadı diyorsunuz ama bana hiç öyle gelmedi colman aldığı her topu kaptırdı çok ağır kaldı ve beşiktaşlı oyuncular arasında ezildi

Yorum

• Colman ın oynadığı futbolu beğenmeyenlerin futbol anlayışından şüphe duyarım!!!
        Ağasarlı_61

Yorum

• Colman ilk yarı çok iyiydi...takım Golü atana kadar 2.yarı sırıtmadı ama son yarım saat da kayboldu...İlk yarıdaki oyununu sürdüremedi...Yinede gayet başarılıydı.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Çok iyiydi.. Çok daha iyi olacağını düşünüyorum.. O üzerine kattıkça takımın çehresi değişiyor..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• colman son 2 mactır cok beğeniyorum... selcuk 1 colman 2 egemen 3 serkan 4 song 5 en sevdiklerim sıralamasında.. yatatra bu sıralamaya giremiyo 2 aydır.. ayrıca colman umuttan 10 numarayı almalı..
              TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak sezgin-61-1989 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Colman ın oynadığı futbolu beğenmeyenlerin futbol anlayışından şüphe duyarım!!!
                Eğer colmana bjk maçında güzel oynadı diyorsak (colmanı orta sahada oyun kurucu olarak sayarsak) lincoln'e,alex'e ne deriz onu hiç ama hiç düşünemiyorum adamların dünya yıldızları var biz colman'a kaldık colman 1 maç müthiş oynuyor (hacettepe) 3 maç vasatı aşamıyor yani.

Yorum

• Uyum süreci devam ediyor.

Ama fazlasıyla ümitliyim
                  Bordomavi.net

Yorum

• çok iyi oynuyor...bravo gustavo colman....
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Basarili futbolunu 90 dakikaya yayamadi,bunu belirtmek gerekir.
                      Gün gectikce daha verimli oldugunu düsünüyorum.
                      Cok iyi bir teknige ve oyun görüsüne sahip.
                      Ama ayni oranda cabuk ve güclü degil ki,bu onun su anda en eksik yönleridir.
                      Cabuklugunu gelistirebilmesi cok zor ama gücsüzlügüne karsi bir cözüm bulmali ve bulunmali diye düsünüyorum.
                      Colman dan artik beklenen sey istikrarli futboldur.Bunu yapabilirse Trabzonspor olarak isimiz daha da kolaylasacak.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer colmana bjk maçında güzel oynadı diyorsak (colmanı orta sahada oyun kurucu olarak sayarsak) lincoln'e,alex'e ne deriz onu hiç ama hiç düşünemiyorum adamların dünya yıldızları var biz colman'a kaldık colman 1 maç müthiş oynuyor (hacettepe) 3 maç vasatı aşamıyor yani.
                        sen yanlış adam izliyorsun kardeş.
                        cıkış yapıor geliştiriyor kendini.
                        10 numara adam demiyrum ama
                        yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalarımız...
                        "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                        Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                        Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• colman gitgide iyi oluyor dünkü maçtada takım oyundan düşene kadar gayet iyiydi! hatırlarsanız neredeyse 40 metreden umuta uzun top attı iyi kontrol edebilse asist olacaktı
                          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                          -ismail-

Yorum

• her köye bi manyak lazım burda da var 2 3 tane aklıı evvel

Yorum

• bazı arkadaşlar yattara örneğini unutuyolar heralde ilk geldiği zamanlar sahada 30 dk ancak kalabiliyordu bunu herkes biliyorr sonra git gide zirveye tırmandı.yattaraya o kadar sabrettik çünkü yeteneği vardı.şimdi neden colmana bazı arkadaşlar sabredemiyor anlamıyoruz ki colmanda çok yetenekli inşallah istediği yerelere gelirr ki bundan şüphem yok kimsenin de olmasın

Yorum

Çalışıyor...
                              X