Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu tarz oyunculardan maçı kurtarmasını beklemek hata olur, çok iyi bir takım oyuncusu olabilir ama bi lider olduğunu düşünmüyorum, iyi yardımlaşan, takım olarak toplu hücum eden ve savunma yapan bir Trabzonspor'da çok faydalı olacaktır, aksi halde sönük kalabilir d,ye düşünüyorum. Formunun yükselmesi sevindirici ama henüz beklentilerimizi karşılayabildiğini düşünmüyorum, yine de en az bir yıl sabırla desteklemek gerekli diye düşünüyorum...
    "Trabzonspor bir çember gibi,
    her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
    - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• Bu sene dikkat ederseniz, geçen senelere oranla dış bölgelerden daha fazla gol buluyoruz.
      Bunda da Colman ve Selçuk İnan ikilisinin rolleri büyük.
      Colman ve Selçuk İnan iyi duran top organizasyonları da gerçekleştirebilseler, başka sıkıntılı olduğumuz bir konuda da rahat edebiliriz.

Orta sahası güçlü, dirençli ve sert takımlara karşı Colman zorlanabilir şu safhada.
      Ama top tekniği ve oyun görüşüyle orta sahaları nispeten daha kötü olan takımlara karşı da çok etkili olabilir.

10 numara konusuna gelince, Colman asla bir 10 numara değil. 10 numara olarak da alınmadı zaten.
      Colman adam kovalayan, aldığı topları iyi bölgeye taşıyan bir adam görünümünde.
      Yoksa Colman'ı forvete iyice yakınlaştırırsak, oyun kimliğinden taviz vermesine neden oluruz ki, bunun asla olmaması düşüncesindeyim.

Yorum

• İlk olarak azdiha6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        colman hüseyinin arjantin versiyonu
        hüseyinde arjantinin araklı versiyonu

keşke colmandaki bu yetenek hüseyinde olsaydıda bununla daha çok övünseydik
        ama olsun o formayı giyen bush dahi olsa onu bile severiz

)))
        Ama Colmonuda cok buyutmeyelım sabredelım sadece inşallah daha ıı olacak
        Hüsrana uğruyoruz sonra...
        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
        [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak GrandOFLee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu tarz oyunculardan maçı kurtarmasını beklemek hata olur, çok iyi bir takım oyuncusu olabilir ama bi lider olduğunu düşünmüyorum, iyi yardımlaşan, takım olarak toplu hücum eden ve savunma yapan bir Trabzonspor'da çok faydalı olacaktır, aksi halde sönük kalabilir d,ye düşünüyorum. Formunun yükselmesi sevindirici ama henüz beklentilerimizi karşılayabildiğini düşünmüyorum, yine de en az bir yıl sabırla desteklemek gerekli diye düşünüyorum...
          Hüseyin forumlarında Hüseyin'i baş tacı yaparken hala takıma kendi başına 6-7 puan kazandıran Colman hakkında tereddütlerinin olması da beni düşündürüyor.

Yorum

• İnşallah coman bjk maçında etkili olur

Yorum

• colman ı bence duran toplarda da değerlendirmek lazım özellikle kornerlerde....
              Ağasarlı_61

Yorum

• ilk antrenından beri izliyorum bence iyi oynuyor çok daha iyi olucak....,

bir maradona değil belki ama ortegadan daha iyi olucak eminim buna....

golü zaten klasını biraz gösterdi....
                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• O bir futbolcu.Takımın ardığı insan.Takıma en yararlı adam.
                  Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu adamin kaliteli adam oldugunu ilk mac sonrasi söylemistim...neden bazi arkadaslar begenmyiordu onu anlamis degildim simdi de anlamyiorum...maca bakyiorum ediyorum ve sunlari görüyorum...

-Paslari(uzun-kisa-ters top-tek top(verkaca girme)) cok cok iyi
                    -Sut (sag sol) harika
                    -Mücadeleci(defansif ve ofansif)
                    -Oyun kurma
                    -Gözleri görüyor beyni calisiyor ve ayaklari uyguluyor
                    -top teknigi mükemmel
                    -sakin ve düzgün bi futbolcu
                    -cift yönlü oynuyor...
                    -zeki
                    -karizma

hemen simdi aklima gelen bunlar...daha ne isteyelim ki...

eksiklik...

ikili mücadele ve mac temposunu 90 dakika ayarlamasi baska bi eksiklik görememyior gerisi zaten kendiliginden gelisir bunlari halettikden sonra,.,,

klas bi futbolcumuzu bosuna savunmadim demeki
                    Takıma Totti alınmışta haberimiz olmamış

Yorum

• Colman a sadece Biraz (büyük) zaman vermemiz gerekli oynadukça daha iyi oluyor... Şahsi görüşüm...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• çok başarılı bence. sahanın her yerinde görmek mümkün onu. bence bu sene için faydalı, önümüzdeki sene için bulunmaz bir isimdir. başarılar...
                        BoRDo MaVi

Yorum

• Bu akşamda çakarmı acaba.?
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• ben geredede idmanda çok beğenmiştim ama maçlarda beklediğim gibi iyi oynayamadı. Bana göre süper bitirici santroforumuz varken ona gerekli pozisyonları hazırlayamıyoruz ve bunun nedeni ortasahada üretimin zayıf olması. Genel olarak yavaş oynadığımız için sıkıntı çekiyoruz. Bir tek ortasahada hızlı oynayan adam ilginçtir ki geçen sene verim alamayıp sürekli eleştirdiğim Serkan. Adam baya aşama kat etti, benzer aşamayı Colmandan ve diğer oyunculardan da bekliyorum...
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• bence bügün bi gol atıcak
                              I am titanium

Yorum

• uzaktan şutlarla yıkabiliriz bjk yi

Yorum

Yükleniyor...
                                X