akmısın kara mı, bi yanarsın bi sönersin... Bugun oynadığın oyunu sezona yay delgado olsun senin sol.... Colman taraftar olunca gaza gelip oynuyor penaltıyı keşke o atsaydı ama ersun hoca yattara atsın dediyse yattara atmalı...gökhan keşke sana verseydi sende golünü atsaydın
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
colman maçta cok guzel oynadı. keske penaltıyı colman atsaydı gercekten cok istekliydi penaltıyı yattarya bıraktıgı zaman morali cok bozulduEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Fena oynamadı. Yine güçsüz, yine zayıf ama güzel paslar attı. Hem Gökhan'a hem Yattara'ya gösterdiği tepkide Colman'ı haklı buldum ben. Belki tvden farklı görünmüş olabilir ama statta atmosfer çok farklıydı. Colman o penaltıyı atmalıydı bence.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Merhaba ,
' Colman , bu maçta iyi oynadı '' diyen taş olur taş . Colman bu maç iyi oynamadı RE- Sİ -TAL sundu . Bir Futbolcu 90 dak.kale dışında her mevkide basıyorsa bunun dışında maçı koparan asisti yapıyorsa ve bu da yetmezmiş gibi penaltı kazandırıyorsa . Bırakın artık yermeyi bu futbolcu bizim ! Milyon $ guiza ya biraz bakın . Kalkın bir taraftarın yapması gerektiği gibi ( Oturarak değil ) Ayakta alkışlayın bu adamı . Maçtaydım ve gözlerimin pasını sildi .Maçtan sonra yapacağım ilk yorumu fazlasıyla haketti
Fizik olarak güçsüz diyenleride anlamıyorum . Savunma dışında ençok top kim kazanmış ? Bunun istatistiği yok mu yahu ? Colman ın boyu yaklaşık 1.75 ama Gökhan ve Umut tan çok daha iyi sıçrıyor ve kafa toplarında ezici bir üstünlük kuruyor .
Gustavo , Devam .. Devam ..
SaygılarımlaEn son firidin61 tarafından düzenlendi; 01.11.2008, 22:15.
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFena oynamadı. Yine güçsüz, yine zayıf ama güzel paslar attı. Hem Gökhan'a hem Yattara'ya gösterdiği tepkide Colman'ı haklı buldum ben. Belki tvden farklı görünmüş olabilir ama statta atmosfer çok farklıydı. Colman o penaltıyı atmalıydı bence.
Colman sence niye haklıydı Ömer?
Mantıklı bir açıklama getir bakalım..
Bir de seninle tartışalım şimdi
Ama en azından senin söyleneni anlayabileceğin ve anladığını da yazabileceğin kesin"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman sence niye haklıydı Ömer?
Mantıklı bir açıklama getir bakalım..
Bir de seninle tartışalım şimdi
Ama en azından senin söyleneni anlayabileceğin ve anladığını da yazabileceğin kesin
Eğer Yattara'nın kullanmasını hoca söylemişse hocayı da eleştiririm ben. O penaltıyı Colman atmalıydı. Maç zaten olmuş 2-0, dakika 83. Ne olacaktı sanki kaçırsaydı?Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
-
Ömer; bu konu hakkındaki düşüncemi hemen yukarıda açıkça uzun uzun yazdım..
Bir kez daha uzun uzadıya yazmama gerek yok ama o pozisyonda Yattara topu Colman' ın elinden zorla almadı
Hatta alırken Colman itiraz edince Yattara saha kenarındaki Ersun Hoca' yı işaret etti ve "Ben değil Hoca istiyor" gibisinden bir ifade kullandı..
Yani burada eleştirirken Yattara' yı bir kenara koyacaksın. Onun bir suçu yok..
Ama sen "Ersun Hoca da demiş olsa eleştiririm" diyorsan diyecek bir şey kalmıyor.
Zira benim düşünceme göre profesyonel bir takımda penaltıcılar bellidir ve bu türden duygual jestlerin yapılacağı bir ortam da değildir..
Orada penaltıyı Colman kullanmış olsaydı muhtelemelen Yattara da dahil hiçkimse buna itiraz etmeyecekti ama Colman' ın yaptığını kendisine çok güvenen biri olarak tasvip etmedim..
Hatta bence en geç yarın bu konu ile ilgili bir özür de dileyecektir; eminim bundan"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Takımın penaltıcısı varsa bu maçtan önce belli olmalı. Penaltı olunca Tayfun gitti hocaya sordu kim kullansın penaltıyı diye. Hoca Yattara'yı gösterdi. Maçtan önce futbolcular arasında penaltıyı Yattara kullanır diye bir konu geçmemiş yani. Dolayısıyla Colman da kendi kullanmak istedi.
Eğer hoca maçtan önce penaltıcıyı, frikikçiyi, kornerciyi belirlemezse böyle oluyor işte. Boşu boşuna demoralize oldu adam..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Yorum
-
Nasıl yahu
Ben böyle bir olaya dikkat edemedim açıkçası TV başında..
Hadi böyle bir şey olmuşsa bile Colman topa hamle yaptıktan sonra Tayfun' un "Yahu ne oluyor? Takımın penaltıcısı kim? Yattara değil mi?" şeklinde hocasına dönmesi koşuluyla olmuştur herhalde..
Yoksa halı sahada mahalle maçı yapmıyor bu adamlar..
Başımızda da bazıları tarafından tartışılsa bile koskoca Ersun Yanal var..
Üstelik Yattara bu penaltıları yeni atmaya başlamadı ki. 5 senedir penaltı atıyor adam
Colman hangi maçta bizim penaltımızı kullanmış da topa saldırıyor?
Colman duygusal davranmıştır ve hak etmiş olduğunu düşündüğü penaltıyı atmak istemiştir ve sonrasında da sergilemiş olduğu profestonellik dışı hareketler ile hata yapmıştır; hepsi bu..
Başkaca şeyler üretmeye gerek yok; üstelik hocanın maç sonrasında konu hakkındaki net demecine rağmen"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
olur böyle seyler, büyütmeye gerek yok.
gökhan'in golünden sonra Colman'da bayaa bi sevindi.
problem yok yani*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Penaltı kullanılacağı an top Gökhan'ın elindeydi. O da kulübeye dönüp elini kaldırdı "ben kullanıyorum" der gibi. Sonra kulübeden aldığı direktifle bıraktı topu. Sırf Yattara bir an önce moral depolayıp daha kısa sürede geri dönsün diye ona kullandırıldı. Colman'ın güzel futbolunu ve hazırladığı penaltı pozisyonunu golle kendisinin değerlendirmesini isterdim.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
Yorum