Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Penaltı konusunda Colman'ın hakkını yedi Yattara üzüldüm Colman'a o atsın isterdim..!

İyi top oynadı ve beni yanılttı..!
    .

Yorum

• Iyi bir futbolcu oldugundan süphem yok kimsenin de olmasin daha adami tanimiyoruz Belcika Liginde eminim firtinaydi ama bizim ligimizde ve takimimizda Colman i hic taniyamayacagiz gibime geliyor.Asist yapmis iyi ama iki dakika sonra 3/2 yakaladigin defansin arasina daha kolay olan bir top cikartamiyorsan ne ise yararsin.Sahanin icerisinde görünen en döküntü halini eminim bugün gördük daha fazlasini görmemiz icin Ersun hocaninda futbol bilgisine ve deneyimine siginiyorum.Devre arasi Belcika dan alan olursa gitsin bosuna kontenjan doldurmamiza gerek yok.
      En son AYDIN KANTEKIN tarafından düzenlendi; 01.11.2008, 17:20.
      Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Güzel oynadı bu gün...

Gol yollarında hep vardı...
        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
        **Latocan**

Yorum

• Bugun vasati asan bir performans gosterdi; asisti guzeldi, penalti da yaptirdi. Fakat penaltidan sonra yaptiklari sacmalik, kurallara uymasini bilmesi lazim. Umarim olayi buyutmez, macta olan mac icinde kalir.

Yorum

• harikaa.bu adamın paslarında estetik var ya.başkaları gibi yana geriye atmıyo.direk pozisyona sokacak etkili paslar atıyo
            Umut Bulut

Yorum

• Maçın yıldızıydı diye düşünüyorum.Mükemmele yakın oynadı.Gökhan Ünal'ın cimriliği olmasaydı bu maçta gol veya golleri olabilirdi.Penaltı pozisyonunda ise kendisine çok büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Umarım bu haksızlık sonraki maçlarda Colman'ın moral ve motivasyonunu bozmaz
              Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
              Her Türlü

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçın yıldızıydı diye düşünüyorum.Mükemmele yakın oynadı.Gökhan Ünal'ın cimriliği olmasaydı bu maçta gol ve golleri olabilirdi.Penaltı pozisyonunda ise kendisine çok büyük haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Umarım bu haksızlık sonraki maçlarda Colman'ın moral ve motivasyonunu bozmaz
                Aynı düşüncedeyim renktaş haksızlık konusunda fakat birileri saçmalık diyor..!
                .

Yorum

• Ofansda daha iyi oluo çabuk oynarsa...
                  " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Oh be Colman neydin Gaziantep maçında topa değemiyordun, bu maç etkiliydin Asist yaptı, penaltı yaptırdı... Ama şu ağırlığı yok mu bu yüzden çoğu hareketin devamını getiremiyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Maçta vasat bir performans sergiledi..

Tayfun' a yaptığı asist ve kazandırdığı penaltı dışında pek de fazla etkili olamasa bile bu takımda her zaman için önemli bir isim olduğunu gösterdi..

Fakat kazanılan penaltı esnasında yaptıklarını tasvip etmek de imkansız..

Mahalle maçı değil bu. Penaltıyı yaptıranın atmasını gerektirecek saçmasapan bir kural da yok zaten..

Üstelik topun başındaki adam da bu takımın hem ikinci kaptanı hem de penaltıcısı..

Ersun Yanal' ın ısrarla Yattara' yı göstermesi de cabası..

Yapmış olduğu şey çok ayıptı ama ben bunu onun maç içerisindeki hırsına vermek istiyorum açıkçası..
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Mahalle maçı değil bu. Penaltıyı yaptıranın atmasını gerektirecek saçmasapan bir kural da yok zaten..

Üstelik topun başındaki adam da bu takımın hem ikinci kaptanı hem de penaltıcısı..

Yapmış olduğu şey çok ayıptı ama ben bunu onun maç içerisindeki hırsına vermek istiyorum açıkçası..

Penaltıyı yaptıranın atması dediğin gibi çok saçma olur.Fakat şunu da gözardı etmemek gerekir diye düşünüyorum:

Penaltı pozisyonundan bir iki dakika önce Colman çok müsait durumdayken, Gökhan Ünal ona pas vermedi cimri davrandı üstelik bir özür bile dilemedi.Colman daha burada neden bana atmadın dedi.

Sonra penaltı pozisyonu oluyor.

Penaltı pozisyonundan önce öyle bir durum oluşmasaydı haklısın derdim.Üstelik 2-0 öndeyiz.

Bence Colman'a kullandırılmaması hataydı...

Saygılar...
                        Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                        Her Türlü

Yorum

• Colman'ın takım arkadaşlarıyla arasının pek iyi olduğunu düşünmüyorum. Umarım yanılıyorumdur.
                          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Evet Gökhan'ın penaltıyı Colman'a vermemesini bende anlayamadım.Colman kullanmak istedikten sonra Gökhan'ın ters hareketi hiç hoş değil.Ayrıca mahalle maçı ve penaltı atmak istemesinde ki alaka doğru değil.Takımın çoğunluğunda ( Colman en başlarda geliyor ) penaltıyı çok iyi kullanacak tekniğe sahip oyuncular var.
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• genç61 yorumlarını bekliyorum.......
                              7n bitirdin bizi

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maçta vasat bir performans sergiledi..

Tayfun' a yaptığı asist ve kazandırdığı penaltı dışında pek de fazla etkili olamasa bile bu takımda her zaman için önemli bir isim olduğunu gösterdi..

Peki mahalle maçi degilse Umut neden frikik atiyor? Hayatinda kac kez atmis frikikten gol?

Colman'a çok buyuk ayip yapildi. Once Gökhan bombos pozisyonda vermedi ondan sonra penaltiyi elinden aldilar. Colmanida kusturup kacirmazlar insallah Szymek'te oldugu gibi..

Yorum

Çalışıyor...
                                X