Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bence cok eksigi var bu adam yeterli degil bence bize çok eksikleri var

baska verilecek tepki olamaz bu yaziya karsi...

Yorum

• bence bugun Colman takimin iyilerinden biriydi...kendini gelistirmeye devam ediyor, artik ikili mucadelelerde hemen kaybetmiyor direnc gostermeye basliyor. Superligin biraz olsun kalitesini anlamaya basladi, mucadele konusunda......Boyle devam eder insallah

Ayrica penaltiyi o atsa daha cok sevinirdim sahsen...Yattara'yi kazanmak istedi Ersun Yanal tamam anladik, ama Yattara kendisi daha buyuk bir caba icine girmesi lazim, cocuk degilya...
      Bazi APTAL kafalara gore 4. buyuk olamadik, ama herzaman TEK ve en BUYUK olarak kaldik!!!!

Yorum

Beklenen post geldi.
        7n bitirdin bizi

Yorum

• arkadaşlar adam bugun 90 dakka iyi oynamadı herkes gördü
          ama maçı yinede o aldı daha öncede yaptıgı gıbı
          zamanla güçlenıp takıma adapte olunca 1 numara olacak
          şöyle soylüyüm simekten daha iyi olacak çünkü o arjantinli
          sabır sabır sabır
          ÖLÜRÜM SANA BORDOMAVİ

Yorum

yanımdaki bir grup arkadaştan aldığın tepkiler,
            colman a salladıkların dan çok daha ağır
            doğru söyle genç61 sen giray bulak mısın

Yorum

• Tek kelimeyle mükemmel oynadı.

Orta sahada basmadık yer bırakmadı.

Neredeyse tüm ataklarımızı onunla başlattık.

2 tane golün hazırlayıcısı oldu.

Gün geçtikçe daha iyiye daha ileriye gitmeye başlıyor.

1985 doğumlu olduğununa göz ardı etmemek gerekiyor.Bu yaşta bir oyuncu olmasına rağmen sorumluluk alması göz kamaştırıcı.

İnşallah bu şekilde devam edersin.

Hadi bakalım ..
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• ne top oynadı adam bugün hayran oldum
                Bordo Mavi...

Yorum

• Colman bugün iyiydi...
                  Colman geçen hafta kötü oynamıştı bu hafta iyi oynama hakkını kullandı
                  Bir hafta iyi oynuyor bir hafta kötü bakalım Hacettepe maçında neler yapacak
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Colman bu maçta daha önceki maçlarına göre daha istekliydi ve ilk golun pasını vererek takımı rahatlatanlar arasında ilk sıraya geçti.Ancak maç içinde ilerleyen dakikalarda çok daha faydalı olabileceği pozisyonlarda ağır kaldığını gözlemledim.Penaltı pozisyonu gibi pozisyonları sevdiği kesin ,rakipten gelen topları kaparak hucuma geçmek gibi bir karaktere sahip.Penaltı pozisyonu ile ilgili takımın td'ünün açıklamaları önemli,kural varsa buna uymak gerekir diye düşünüyorum.Bunun yanında bir atakta bomboş pozisyonda iken Gökhan'ın kendisine pas atmayıp kaleyi düşünmesi ise ''Golcü Bencilliği!'' ile açıklanabilir mi?Bilemiyurum?İnşaallah takım içinde bir uyuşmazlık yoktur ve maç içinde yaşananlar orada kalır.
                    Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                    Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                    Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tek kelimeyle mükemmel oynadı.

Orta sahada basmadık yer bırakmadı.

Neredeyse tüm ataklarımızı onunla başlattık.

2 tane golün hazırlayıcısı oldu.

Gün geçtikçe daha iyiye daha ileriye gitmeye başlıyor.

1985 doğumlu olduğununa göz ardı etmemek gerekiyor.Bu yaşta bir oyuncu olmasına rağmen sorumluluk alması göz kamaştırıcı.

İnşallah bu şekilde devam edersin.

Hadi bakalım ..
                      katılıyorum inşallah.
                      Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• Colman bugün cok iyi oynadi ve takimin en iyileri arasindaydi. Hele ilk goldeki asisti görülmeye degerdi. Artik lige alisiyor Colman. Gerisini rakipler düsünsün
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Bunlar da bugünkü maç sonrasında Colman ile ilgili yapmış olduğum yorumlar..

Dışarıdan gören de sadece eğlenmek için bu başlığa girdiğimi sanmasın diye koyayım dedim

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçta vasat bir performans sergiledi..

Tayfun' a yaptığı asist ve kazandırdığı penaltı dışında pek de fazla etkili olamasa bile bu takımda her zaman için önemli bir isim olduğunu gösterdi..

Fakat kazanılan penaltı esnasında yaptıklarını tasvip etmek de imkansız..

Mahalle maçı değil bu. Penaltıyı yaptıranın atmasını gerektirecek saçmasapan bir kural da yok zaten..

Üstelik topun başındaki adam da bu takımın hem ikinci kaptanı hem de penaltıcısı..

Ersun Yanal' ın ısrarla Yattara' yı göstermesi de cabası..

Yapmış olduğu şey çok ayıptı ama ben bunu onun maç içerisindeki hırsına vermek istiyorum açıkçası..
                          İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi Colman' ın son derece duygusalca yapmış olduğu bu son derece komik vukuatı büyütüp de suni bir kriz çıkarmaya gerek yok

Eminim Colman da maç sonrasında hem Ersun Hoca' dan hem de Yattara' dan özür dilemiştir bence..

Gökhan' ın bencilliğinin ya da Umut' un kullandığı o berbat serbest vuruşun Colman' ın profesyonelliğe yakışmayan tavırları ile ne alakası var yahu?

Hani penaltıyı Gökhan' a ya da saha içinde olsaydı Umut' a kullandırmış olsalar gene neyse diyeceğim
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• ilk goldeki asisti çok güzel 1 de penaltı yaptırmış

Yorum

• Tebrikler Colman.Bugün çok beğendim Colman'ı.Hacettepe maçında da bu performansı bekliyoruz senden.
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Bana göre Colman son derece olumlu futbol oynadı. Fiziken güçsüz bir izlenim versede teknik olarak iyi durumda. İkili mücadelelerde pek ayakta kalamıyor. Bazen de presle topu kazanma durmlarında etkisiz kalıyor. Fakat bu maç gösterdi ki takımda sabredilmesi gereken oyuncuların başında geliyor.
                                hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Çalışıyor...
                                X