Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman'a bugün Gökhan bomboş pozisyonda atmadı bu 1
    Yattara penaltıyı kullandırmadı bu 2

Colmanda bunlara karşılık bir asist bir penaltı yaptırdı buda 3
    .

Yorum

• Şimdi Colman' ın son derece duygusalca yapmış olduğu bu son derece komik vukuatı büyütüp de suni bir kriz çıkarmaya gerek yok

Eminim Colman da maç sonrasında hem Ersun Hoca' dan hem de Yattara' dan özür dilemiştir bence..

Gökhan' ın bencilliğinin ya da Umut' un kullandığı o berbat serbest vuruşun Colman' ın profesyonelliğe yakışmayan tavırları ile ne alakası var yahu?

Hani penaltıyı Gökhan' a ya da saha içinde olsaydı Umut' a kullandırmış olsalar gene neyse diyeceğim
      En son Great White tarafından düzenlendi; 01.11.2008, 18:21. Sebep: harf hataları
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Colman bugün belkide maçın kilidini kırdı diyebilirim ..

Çok güzel bir pasla Tayfunu golle buluşturdu ..

Bu pası bana Angaragücü ile oynadığımız maçta Yattara ya yaptığı 2.golün asist ini hatırlattı ..

Gökhan Ünal ında orada pas vermemesini anlayamadım doğrusu çok bencil davrandı ..

Burda Colman kızmakla çok haklı bence ..

Penaltı pozisyonunda ise Colman ın gönlü alınarak bu iş yapılabilirdi ..

Tabikide takımın penaltıcıları bellidir ama Colman a daha uygun bir şekilde denilip yada nezaketen penaltı atışı Colman a verilip olay geçiştirebilirdi ..
        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi Colman' ın bu son derece duygusalca yapmış olduğu bu son derece komik vukuatı büyütüp de suni bir kriz çıkarmaya gerek yok

Eminim Colman da maç sonrasında hem Ersun Hoca' dan hem de Yattara' dan özür dilemiştir bence..

Gökhan' ın bencilliğinin ya da Umut' un kullandığı o berbat serbest vuruşun Colman' ın profesyonelliğe yakışmayan tavırları ile ne alakası var yahu?

Hani penaltıyı Gökhan' a ya da saha içinde olsaydı Umut' a kullandırmış olsalar hadi neyse diyeceğim
          Anlatayım istersen arkadaşım:

Sen hiç futbol oynadın mı bilmiyorum ama benim yanımda birisi top oynarken ben çok müsait pozisyonda olduğum halde bana bilerek pas atmayan bir futbolcuya sinir olurum ve siyana girerim bu benim hakkım...Aynı şeyi ben yapsam diğer oyuncunun bana kızması da nrmaldir diye düşünüyorum..

Gelelim penaltı pozisyonuyla alakasına.Bana pas atılmamış bilinçli bir şekilde.Pozisyona giriyorum penaltı oluyor zaten 2-0 öndeyim ben neden kullanmayayım benim de hakkım değil mi gol atmak.Zaten bir iki dakika önce bana karşı yapılan bir haksızlık var...Sen geliyorsun yine beni dışlar gibi " ben kullancağım" penaltıyı deyip beni dışlıyorsun...

Yok arkadaş istenmediğim yerde durmam ben(!)
          En son EyüpKILIÇ61 tarafından düzenlendi; 01.11.2008, 18:24.
          Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
          Her Türlü

Yorum

• Neyse arkadaşlar bu uzatılacak bir konu değil .

4-0 lık güzel galibiyeti kutlayalım .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neyse arkadaşlar bu uzatılacak bir konu değil .

4-0 lık güzel galibiyeti kutlayalım .
              Ben kutluyorum da acaba "Colman şuan huzurlu mu?" onu bilmek istiyorum
              Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
              Her Türlü

Yorum

• Yine oyun içinde çok görümedi ama gerçekten attığı mükemmel paslar vardı...Ancak daha kolay pasları atamadı...Penaltı konusuna gelince belki biraz çocukça davrandı..

Yorum

• Bugün gercekten cok iyi oynadi,penalti posizyonunda uzatilacak birsey yok,mac icinde olur böyle seyler...

Yorum

• iyi oynadı. Ama penaltı onun hakkıydı. O kullansa daha iyi olucaktı. Biraz daha güçlü durmalı sahada.
                    Şafak olmuş comolokko

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlatayım istersen arkadaşım:

Sen hiç futbol oynadın mı bilmiyorum ama benim yanımda birisi top oynarken ben çok müsait pozisyonda olduğum halde bana bilerek pas atmayan bir futbolcuya sinir olurum ve siyana girerim bu benim hakkım...Aynı şeyi ben yapsam diğer oyuncunun bana kızması da nrmaldir diye düşünüyorum..

Gelelim penaltı pozisyonuyla alakasına.Bana pas atılmamış bilinçli bir şekilde.Pozisyona giriyorum penaltı oluyor zaten 2-0 öndeyim ben neden kullanmayayım benim de hakkım değil mi gol atmak.Zaten bir iki dakika önce bana karşı yapılan bir haksızlık var...Sen geliyorsun yine beni dışlar gibi " ben kullancağım" penaltıyı deyip beni dışlıyorsun...

Yok arkadaş istenmediğim yerde durmam ben(!)
                      Bendeniz Anadoluhisarı Spor Kulübünde üniversiteyi kazanana kadar genç takımda ve hali hazırda halısahalarda oynadım ve hala da oynarım

Burada ahkam kesmeye yeter mi bilemem ama Ersun Hoca' dan bile parlak bir futbolcu kariyerim olduğu kesin

Şaka bir yana işin bu kısmı son derece gereksiz bir duygusallıktan fazlası değil maalesef. Dünya' nın hiçbir profesyonel kulübünde salt penaltıyı yaptıran ya da bir önceki pozisyonda pas alamayan adamın gönlünü almak için penaltı attırmıyorlar.

Tabii ki Colman da atabilirdi ama o atsaydı kimse onun yaptığı saçmalığa imza atmayacaktı..

Bu arada Colman' a asisti yapmayan adam Yattara değil Gökhandı. Penaltıyı atan kişi de Gökhan değil, Yattara idi..

Kaldı ki hala neyi tartışıyoruz anlamadım? Bu takımın birileri tarafından tartışmaya açılmış olsa bile bir teknik direktörü yok mu saha kenarında?

Adam saha kenarına kadar gelmiş ve atışı yapacak kişiyi de belirlemiş; burada Colman' a ne oluyor? Hatta bize ne oluyor yahu
                      En son Great White tarafından düzenlendi; 01.11.2008, 18:35. Sebep: alıntıyı unutmuşum:)
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• büyük topçu olacak inş.
                        genç61 nerelerdesin
                        bu maçtan sonra da bir konuşsana
                        ayrıca korkak değildi bu maç penaltı poziyonda topa dalışına hasta oldum

Yorum

• 2'li mücadelerin çoğunu kaybediyor...

Ama Attığı paslarla kendini kaybettiği topları affettiriyor...
                          Bugün ciddi anlamda Aşama atladığını belli etti
                          .
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bendeniz Anadoluhisarı Spor Kulübünde üniversiteyi kazanana kadar genç takımda ve hali hazırda halısahalarda oynadım ve hala da oynarım

Burada ahkam kesmeye yeter mi bilemem ama Ersun Hoca' dan bile parlak bir futbolcu kariyerim olduğu kesin

Şaka bir yana işin bu kısmı son derece gereksiz bir duygusallıktan fazlası değil maalesef. Dünya' nın hiçbir profesyonel kulübünde salt penaltıyı yaptıran ya da bir önceki pozisyonda pas alamayan adamın gönlünü almak için penaltı attırmıyorlar.

Tabii ki Colman da atabilirdi ama o atsaydı kimse onun yaptığı saçmalığa imza atmayacaktı..

Bu arada Colman' a asisti yapmayan adam Yattara değil Gökhandı. Penaltıyı atan kişi de Gökhan değil, Yattara idi..

Kaldı ki hala neyi tartışıyoruz anlamadım? Bu takımın birileri tarafından tartışmaya açılmış olsa bile bir teknik direktörü yok mu saha kenarında?

Adam saha kenarına kadar gelmiş ve atışı yapacak kişiyi de belirlemiş; burada Colman' a ne oluyor? Hatta bize ne oluyor yahu
                            Ozaman bende çikarim Umut neden "Standard'in" disinda hareket ediyorda kimse agzini acmiyor derim. Cifte standard uygulamayin.

Yorum

• Bence bugün takimin en iylerinden birisiydi. Belkide en iyisiydi. Ama inanin penalti olayinda bende cok üzüldüm ve kizdim.
                              onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                              NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• bence cok eksigi var bu adam yeterli degil bence bize çok eksikleri var
                                bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

Çalışıyor...
                                X