Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu adam yetersiz hemde çok yetersiz bi iki maçına aldanmayın bu adam kadar ayagından geç top çıkartan adam görmedim fazla bi şey demeye gerek duymuyorum zaten 10 maç oldu bu adamda hala gelişme yok nasıl olcak bu iş
    muhtemelen toplamda 10 dan fazla futbol müsabakası izlemedin

Yorum

• ikili mücadelelerde neden bu kadar cekingen ?

?
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• bU MAÇDA göster kendini.......
        bordomavi.net
        Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İNŞALLAH ibb maçında gol atacak....
          OSCAR CARDOZO

Yorum

• Colman yine eski Colman'dan öteye gidemeyecektir İbb maçında..!
            .

Yorum

• umarım yarın klasını gösterir de görsel şov yapar olimpiyatta...
              biraz daha sabır edilmeli diye düşünüyorum...
              McLas was Here

Yorum

• bence vasat rakibi ısırmayan agrasif olmayan yani kısaca trabzonspora yararı olmayacak yanlış bir transfer.
                TRABZONSPORLU OLDUĞUNU UNUTMA.

Yorum

• GB maç özetlerinde rakibe çift dalan adam bu mu ?
                  Colman karınca bile ezemez.

Yorum

• ibb maçında sana güveniyorum
                    göster kendini artık!
                    McLas was Here

Yorum

• Ya inişli-çıkışlı graifiğin hakkında spekülasyonlar çıkardı ama ,tayfuna yaptığın asist boş olmadığının göstergesi tebrikler ama dahada iyi ve hızlı olman lazım oyunun içine fazla girmen lazım boş adam değilsin belli!

Yorum

• asist mükemmel, ama oyunu daha iyi okuyup kontra ataklarda daha cabuk yapmali yapacagini.....

iste serkan colman selcuk daha iyi oldugu zaman gökhan ve umut da daha cok gol pozisyonu bulur....

herseye ragmen cok kontra atak yiyoruz..... cok ofansif oynuyoruz
                        En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Emo91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          asist mükemmel, ama oyunu daha iyi okuyup kontra ataklarda daha cabuk yapmali yapacagini.....

iste serkan colman selcuk daha iyi oldugu zaman gökhan ve umut da daha cok gol pozisyonu bulur....

herseye ragmen cok kontra atak yiyoruz..... cok ofansif oynuyoruz
                          renkdaş o kadar çabuk futbolcu olsa zaten avrupa olur colman yine asist hemde penaltı yaptırdı bugün boş futbolcu değil çok güzel pas atıyor

Yorum

• Zaten kendide söylemişti.. Gol attırmayı daha çok seviyorum diye.. Attığı paslar mükemmel.. Bizim topcularda buna alışınca yavaş yavaş Colman'ı izlemesi başka bir zevkli oluyor..

Tebrikler Colman..
                            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Mükemmel oynadı, son maçı bir harika, penaltısı da işin kaymağı oldu.
                              BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• Colman'ın kötü futbolcu olduğunu söyleyenlere şaşıyordum .

Beni yanıltmıyor , Antep maçında çok kötü oynadı , yakışmadı ona .

Bu maçta gerçekten çok iyiydi , penaltıyı bana kalırsa Colman kullanmalıydı , ama çokta önemli değil.

Gökhan bir poziysonda görmedi Colman'ı , görse muhtemelen 5-0 olacaktı .

Çok iyi bir futbolcusun Colman böyle devam .

Yorum

Çalışıyor...
                                X