Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sadece avni akerde 60 dk oynatacaksın başka hiçbir maçta 1 dk bile oynatmıcan bu adamı...
    böyle oyuncu olmaz anteplilere verdi gene her topu...

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu maçta ismini ilk yarının sonundaki 1 dakikalık uzatmanın sonunda duydum

Hatta Colman oynuyormu oynamıyor mu tartışması bile yaptık yanımdaki arkadaşla
    sadece topun taç çizgisinde sıkıştığı anda gördüm bende oynamıyor sanmıştım..
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Lig macinda iyiydi de bu macta sahada yoktu.
      Performansinda ciddi dalgalanmalar var.
      Ayrica iyi teknigine ve oyun görüsüne ragmen zayif ve ciliz kaliyor.
      Yine de ciddi alternatifi olmadigindan ilk 11 de oynatilmasindan yanayim.
      Belki Türkiye liginin temposuna alistiginda daha faydali olur.
      Colmanda da sabretmeye devam..
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bir şey sormak istiyorum. Colman bize gelirken Sol ayak olarak tanıyordum onu. Kaç maçtır soracam unutuyorum

Neden bütün pasları top kontrellerini şutlarını sağ ayağı ile yapıyor????

Yoksa ben mi yanlış biliyorum Colman sağ ayağını mı daha fazla kullanıyordu????

Yorum

• Toplari cok acemice kaybediyor. Teknik iyi ama mücadelede zayif kaliyor. Pas hatalari üst düzeyde.
          onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
          NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak 61Ömer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir şey sormak istiyorum. Colman bize gelirken Sol ayak olarak tanıyordum onu. Kaç maçtır soracam unutuyorum

Neden bütün pasları top kontrellerini şutlarını sağ ayağı ile yapıyor????

Yoksa ben mi yanlış biliyorum Colman sağ ayağını mı daha fazla kullanıyordu????
            Colman solak diye alınmadı...Germianl takımından başka bir oyuncu izlenmeye gidildi Colmanı gördüler beğendiler onu aldılar. İzlemeye gittikleri adam yanılmıyorsam Daniel Cruzdu.
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bittin be adamım
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• yorumlara bakınca biraz ters gelecek ama bence colman iyi bir oyuncu...en azından potansiyel var.. ve colman benim bildiğim kadarıyla ön libero oynuyor...şu an sol açığa ve forvet arkasına yakın bir bölgede oynadığı için çok fazla birşey yapamadı ama ben genede umutluyum...bütün takım gibi colmanın da çok zamana ihtiyacı var ve bence bizim ekstra sabretmemiz gerekiyor...yani karşılaştırma yapmak için değil ama selçuk vesteldeki selçuk mu??? düşünün orda çevirdiği maçları ve oynadığı futbolu(büyük maçlar topçusu olsada lakabı..) selçuk'un bile yüzde 30-40 la oynadığı bir takımda bırakında belçika'dan gelen colman biraz daha ısınsın...marcelinho ilk geldiği zamanı düşünün adam ancak ikinci yarıya ısınmıştı bizde o sıra satmıştık.. gerçekten takımımıza sabredelim bence çok güzel günler göreceğiz...trabzonspor'daki patlama iyi oyun ve tüm maçlardaki skor anlamında ancak ikinci yarıda olacak gibi....

Yorum

• colman iki yönlübir oyuncu bu nedenle hem defansta hem ofansta mucize beklememeliyiz görüvini yapıyor.yalnız benim anlamadığım bu takıma 20 küsür topçu alındıda neden bir oyun kurucu alınmadı.şimdi bunu herkes colmandan bekliyor.bazen serkandan bazen selçuktan,bunlar maçına göre değişecektir çünkü bizim oyun kurucumuz yok malesef

Yorum

• yau iki pas yapmasini beklemek hattimiz degilse kendimize baska bir spor dali bulalim
                    Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var

Yorum

• Arkadaslar bugun'un dunya futbolunda bizim aradagimiz adam yok! Bunu beynimize yerlestirelim artik! Tek basina orta sahanin yukunu kaldiracak, topu dagatacak, asist yapcak, gol atcak bir adam yok artik dunya futbolunda! Benim bildigim tek birisi var o da Riquelme'dir ve o da ne zaman performansi dusuk olsa takimi kaybeder zaten. Colman super kahraman degil orta saha'nin yukunu ne Selcuk ne Colman tek basina kaldirabilir. Real Madrid'de bile Sneijder gibi bir usta tek basina orta sahanin yukunu kaldirmiyor. Kanatlardan cok buyuk bir destek alip Van Der Vaart'lan bu gorevi paylasiyor. Ayni sekilde ne Fabregas ne Iniesta ne Xavi bunu yapiyor. Bizim dusundugumuz 10 numara tabirinde bir oyuncu yok bunu beynimize sokalim lutfen. Marcelinho geldi gorduk. Tamam Ziya Dogan sol da oynatti vs vs ama MArcelinho bile oyle bir futbolcu. Orta da oynasa sergileyecegi performans asagi yukari ayni seviyede olacakti bunu unutmayin.

Yorum

• Colman kağıt helva gibi.Adamı ilk yarıda o da hakemin ilk yarıyı bitirmek üzere düdüğünü ağzına götürdüğü sırada taç çizgisi üzerinde mücadele ederken gördüm,Serkan'da yardımına gelmesine rağmen Antepli topçudan topu söküp alamadılar.Koca kırkbeş dakika boyunca benim görebildiğim tek topla buluştuğu pozisyondu sanırım.Eee bu arkadaş bu şekilde sahada kaçacak yer aradıkça ilk onbiri değil onsekizi bile göremez zannederim.Hani çok isabetli transferler yaptık diyenler.Bu mudur isabetli transfer?
                        Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                        Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                        Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Bu gün beni tek kelime ile hayal kırıklığına uğrattı..

İlk yarıda ayağına almış olduğu her topu inanılmaz bir şekilde istisnasız kaybetti..

Kendi bölgesinde alternatifi olmayan tek oyuncumuz olduğu için beni en azından ara transfer sezonuna kadar büyük bir umutsuzluğa sevk etti..
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Bir süre sahada olduğunu dahi bilmiyordum..

Galiba bu adamı gözümüzde çok büyüttük...
                            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                            **Latocan**

Yorum

• resmen bir balon

Yorum

• İlk olarak -trapzonely- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                resmen bir balon
                                Bu bir yorum mu şimdi? Böyle 2 kelime edip bırakmak bu forumun kültürü değil.. Lütfen daha açıklayıcı yorumlar yapalım.. Kötü oynadığını, kötü gözüktüğünü herkes biliyor, görüyor.. Nedenlerini ya da çözümünü alalım.. Kolaya kaçmak birazda eleştirdiğin kişinin performansıyla aynı anlama gelmiyor mu? Mesela bence sende bu forumun balonu olmayasın?
                                Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Çalışıyor...
                                X