Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bladell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ya colma sen gitkaradenizsporda oyna yhaa adamda hiçbişiyyok kendimizi kandırmayalımbu takımın 10 numarası olamaz
    arkadasa katılıyorum colman eger turk olsaydı o da karadenizspora gönderillirdi ama arjantinli olması kurtardı onu galiba ama bizi mahvetti sahsen
    bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• Colman'ın 10 numara olma iddiası yok. Geldiği takım, Belçika liginin sıradan bir takımıydı ve Colman o takımda önliberoydu... Ne demişti Fuat Çapa:

"Colman, önlibero ve ortasahanın ortasında oynayabilen bir isim. Gole yakın bir oyuncu olduğunu söyleyemem ama ortasahadan gol bölgesine sürpriz çıkışları var."

Böyle bir oyuncudan Alex ya da Lincoln tarzı görevler beklemek doğru olmaz.

Tabi bu konuda suçu biraz da kendimizde aramalıyız. Yönetim ortasaha aldık deyince hemen "oyunkurucu", "10 numara" diye atıldık ve öyle olduğuna inandık.

Ancak şunu da kabul etmeli. İyi bir önlibero veya klasik ortasaha oyuncusu olabilmesi için bile hala çok yol katetmeli.
      İnsan koşar, ufuk kaçar beraber...

Yorum

• Geldiğinden beri en kötü futbolunu oynadı.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk haftadan beri izlediğim Colman sıradan bir futbolcu izlenimi veriyor. Yani 1 maçta beğenilp alınan futbolcudanda pek bir şey beklenmemeli aslında. Her maçta attığı 2-3 şut dışında bir varlık gösteremiyor. Yani şunu demek yanlış olmaz sanırım. Hüseyin'in şut çekebilen versiyonu.
          Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• yaaa beyler daha 1 maç kaybettik ama gerçekten çok şanssız bir maç oynadık Colman a gelince düşünün birde olaya şu pencereden bakın adam 15 gün boyunca kendini bu maça hazırlamış ve maç saati geliyor bi bakıyor yedekte o anki psikolojisi ni düşünebiliyormusunuz ve oyuna girdikten sonrada o ruh halindeydi ama sonradan etkili olmaya başladı şahsen Colman nın iyi bir oyunca olduğuna inanıyorum ben halaaa 1 maç bizi yıkmaz En büyük TRABZONSPOR....
            Ağasarlı_61

Yorum

• Colman,Hüseyin,Selçuk üçü de çok top kaptırıyorlar,üçü birden atağa kalktığı için de kaptırdıkları her top kalemizde tehlikeli oluyor.İşin kötü tarafı yedek kulübemiz de orta saha açısından çok zayıf.
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• colman bizi hayalkırıklığına uğrattı.kesinlikle forvet arkası oynayamaz.gerçekten türkiye ligi için ağır.pas yüzdeside düşük.dikine oynayamıyor.her top geldiğinde oyunu yavaşlatıyor.yaşı genç umarım kendini geliştirir.

Yorum

• Etkisizdi. Ayrıca pozisyonlarda kız gibi kalıyor , çok korkak davranıyor .

Yorum

• Aslında kaliteli topçu bişeler yapabileceğinide gösteriyo ama iki haftadır çok alakasız toplar kaybediyor
                    Söylesem tesiri yok
                    Sussam gönül razı değil.
                    adrenalinn

Yorum

• ben tranfer dosyasında bu takıma önlibero lzım diyorum hüseyini yeterli bulmuyorum ama
                      hazırlık möaçını dikkatli izlediyseniz colmanın selçukun kaptırdı adamların her atağa çıktığı topu huseyin kesti bi de üstüne ilk defa pas hatası yapmadı nei diyim kotu mu diyim
                      colman ne yaptı git maçı izle 10 pasın 8 yana bu adam mı bize maç alcak adam dediğiin maç alıcak olan yattara gibi ipe dizcek hep ileri oynıcak

bu yazıyı burugge macından sonra yazdım bazı arkadaslar begenmedi sonra tartıstım siteye girmedim dayanamadın gene girdim

beni eleştirenler şimdi gormustur colmanı ben aylar öncesinden söyledim bana futbolu bilmiyosun diyenler simdi ne diyecek merak ediyom

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

alın linki tıklayın bakın ne zamn yazmısım
                      En son ELA ELA LEOSE tarafından düzenlendi; 20.10.2008, 01:14.

Yorum

• hiç bi özelliği yok çok abartılmış .. nerdeyse attığı bütün paslar rakip oyuncuya çarpıyo veya kaptırıyo.. ya kendini gösteremedi şansız günüydü ya da gerçekten kötü .. sonuç olarak bizim futbolcumuz olduğu için kendini geliştirmesi dilekleriyle..

Yorum

• çok pas hatası yaptı
                          üzerine yüklenen sorumluluk-bizlerin çok şey beklemesi ağır geliyor Colman'a
                          zamana ihtiyacı var,daha iyi olacak ben inanıyorum.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bence yetersiz bir futbolcu.
                            Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• Beklediğimiz gibi oynamıyor.Şu an çok yetersiz kalıyor.Kendisini toparlamasını diliyoruz...
                              BMN|KOCAELİ

Yorum

• halı sahada bile daha agresif oynanır be kardeşim !

Yorum

Çalışıyor...
                                X