Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor: 1 - FC Brugge: 0 | Açılış Maçı | 16.08.2008

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cico_cico_08_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    buyutmeyın bu kadar olayı ya ne var herkez sevgısınden gırdı sahaya sankı şampıyonlar lıgı fınalı oynuyoduk bu taraftar neyın ne olduğunu sızden ıyı bılıyor merak etmeyın...
    buyutmeyin diyecegine bari
    haklısın abi ama insallah daha olmayacak desen cok daha iyi olur.
    yapılan dogru deil bunu soyleyeceksin ki olmasın bunlar bi daha
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• İlk olarak mustafaction tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      15. adam isaac promise
      16.adam Tayfun Cora 17.adam Adnan Güngör 18.adamda Ergin Keles.......
      2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        valla ben takımı bengenmedim

aynı zamanda organizasyonuda begenmedim
        cd alcaz post makineları çalışmıyor
        forma alcaz kapalıda sadece iki yerde satılıyor onlarda sadece iki forma kalmış turuncu ve bordo olan formalar anlamıyorum yönetim para kazanmamak nasıl olur heralde insanlara onu göstermeye çalışıyor

taraftara hiç br şet demicem 61. dakka meşale yanıyor bi bagırmak yok herkes alkış yapıyor meşaleyi yaktım bari bağır bordo mavi diye

taaraftarda butunluk yok herkes bildiğini okuyor aynı takım gibi bu takımın defansının arası sos veriyor bence egemen biraz ağır

cale iyi ileri çıkıyor ama orta yapmıyor bir turlu bi tane orta yaptığını gören oldumu sadece ileri çıkıyor gözüküyor

kalede tolga zaten patlamaya hazır bomba
        hüseyin bence takımın en iyi adamıydı her topu kesti zamanında
        selçuk daha iyi olcak topu olumlu kullanmayı seviyor ve koşuyorda
        colman aynı selçuk gibi abartılacak bir şey yaptığı yok topu olumlu kullanmayı düşünüyor ama yaratıcı bir adam değil tam anlamıyla
        yattara bu takımın bence herşeyi kenarda oynadığı müddetçe adam karşısına geline resmen ipe diziyor taraftarı heyecanlandırıyor

bu takımın iki forveti de kaleye arkası dönükken topu alıp bir türlü kaleye dönemiyor colman atıyor umutta umut tekrar colmana atıyor
        selçuk atıyor umut tekrar selçuka atıyor böyle bir şey yok
        bir al kaleye dön ben böyle bir şey görmedim onların orda yaptığını bende yaparım atsınlar bana geri vereyim böyle iş olmaz forvet dediğin alcak çalım atacak dönecek kaleye vuracak bunların hiç biri umutta ve gökhanda yok nasıl olcak bu iş anlamıyorum
        sanırım sen başka bir maç izledin yada bu takımı sabote edenlerdensın..
        hüseyine takımın en iyisi diyen adamın futbol bilgisinden şüphe etmek lazım zaten...
        BİZE HER YER TRABZON....

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          16.adam Tayfun Cora 17.adam Adnan Güngör 18.adamda Ergin Keles.......
          Bu adamlarla işi götürüz diyorsun öylemi

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            buyutmeyin diyecegine bari
            haklısın abi ama insallah daha olmayacak desen cok daha iyi olur.
            yapılan dogru deil bunu soyleyeceksin ki olmasın bunlar bi daha
            tamam doğru dğl ama kendı renkdaşlarımıza da hayvan diyen bir zihnıyetı kabul etmıyorum... o zaman sivasta sahaya atlayanlarıda idam etseydik?
            BİZE HER YER TRABZON....

Yorum

sanırım sen başka bir maç izledin yada bu takımı sabote edenlerdensın..
              hüseyine takımın en iyisi diyen adamın futbol bilgisinden şüphe etmek lazım zaten...
              allahını seviyorsan söyle huseyinden başka ortasahada top çalan adam mı vardı bence görevini yerine en iyi o getirdi yanlış pas yaptığını gordunmu gorduysen onuda soyle

Yorum

valla ben takımı bengenmedim

aynı zamanda organizasyonuda begenmedim
                cd alcaz post makineları çalışmıyor
                forma alcaz kapalıda sadece iki yerde satılıyor onlarda sadece iki forma kalmış turuncu ve bordo olan formalar anlamıyorum yönetim para kazanmamak nasıl olur heralde insanlara onu göstermeye çalışıyor

taraftara hiç br şet demicem 61. dakka meşale yanıyor bi bagırmak yok herkes alkış yapıyor meşaleyi yaktım bari bağır bordo mavi diye

taaraftarda butunluk yok herkes bildiğini okuyor aynı takım gibi bu takımın defansının arası sos veriyor bence egemen biraz ağır

cale iyi ileri çıkıyor ama orta yapmıyor bir turlu bi tane orta yaptığını gören oldumu sadece ileri çıkıyor gözüküyor

kalede tolga zaten patlamaya hazır bomba
                hüseyin bence takımın en iyi adamıydı her topu kesti zamanında
                selçuk daha iyi olcak topu olumlu kullanmayı seviyor ve koşuyorda
                colman aynı selçuk gibi abartılacak bir şey yaptığı yok topu olumlu kullanmayı düşünüyor ama yaratıcı bir adam değil tam anlamıyla
                yattara bu takımın bence herşeyi kenarda oynadığı müddetçe adam karşısına geline resmen ipe diziyor taraftarı heyecanlandırıyor

bu takımın iki forveti de kaleye arkası dönükken topu alıp bir türlü kaleye dönemiyor colman atıyor umutta umut tekrar colmana atıyor
                selçuk atıyor umut tekrar selçuka atıyor böyle bir şey yok
                bir al kaleye dön ben böyle bir şey görmedim onların orda yaptığını bende yaparım atsınlar bana geri vereyim böyle iş olmaz forvet dediğin alcak çalım atacak dönecek kaleye vuracak bunların hiç biri umutta ve gökhanda yok nasıl olcak bu iş anlamıyorum
                Kardeş, seni hayatta mutlu edebilen bir şey var mı? Takip edebildiğim kadarıyla yorumlarının tamamına yakını olumsuz. Hiç kimsenin elinde sihirli değnek yok, ne yönetimin, ne hocanın, ne de futbolcuların. Yeni bir oluşuma girildi, herşeyin bir anda dört dörtlük olmasını beklemiyoruz.

Takımın en iyisi olarak Hüseyin'i seçmen de ayrıca şaşırttı beni.

Yorum

tamam doğru dğl ama kendı renkdaşlarımıza da hayvan diyen bir zihnıyetı kabul etmıyorum... o zaman sivasta sahaya atlayanlarıda idam etseydik?
                  tabi ki canım. ole hayvan filan denilmesi de yanlıs. ona da karsıyım.
                  stadda oto kontrol yapmalıyız arkadaslar.
                  herkes etrafındaki yanlıs bir sey yapmaya hazırlandıgında ona engel olmaya calıssın.
                  ama adamı doverek deil. sakince ikna ederek. dogruyu anlatarak.
                  takım da iyi yolda taraftar da
                  sampiyonluk yakındır evvelallah
                  Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                  İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• ben tranfer dosyasında bu takıma önlibero lzım diyorum hüseyini yeterli bulmuyorum ama
                    hazırlık möaçını dikkatli izlediyseniz colmanın selçukun kaptırdı adamların her atağa çıktığı topu huseyin kesti bi de üstüne ilk defa pas hatası yapmadı nei diyim kotu mu diyim
                    colman ne yaptı git maçı izle 10 pasın 8 yana bu adam mı bize maç alcak adam dediğiin maç alıcak olan yattara gibi ipe dizcek hep ileri oynıcak

Yorum

• Kardesim,götürürmüyüz götürmezmiyiz onu lig baslayinca görürüz...Futbolcular ellinden geleni yapacak..Daha 2 ay olmadi,futbolcular birbirlerine alismasi lazim..hemen baski yapmayalim futbolculara..allah allah ya

Yorum

• bu seneki kadro alttaki gibi olur;
                        tony silva
                        serkan-song-egemen-cale
                        yattara-selçuk-ceyhun-colman
                        umut(ısaac)-gökhan
                        12-onur
                        13-tayfun
                        14-barış
                        15-giray
                        16-ferhat
                        17-ergin(karadenizspora gitmezse18
                        BİZE HER YER TRABZON....

Yorum

allahını seviyorsan söyle huseyinden başka ortasahada top çalan adam mı vardı bence görevini yerine en iyi o getirdi yanlış pas yaptığını gordunmu gorduysen onuda soyle
                          allah aşkına yapmayın ya hüseyinin yeri bu sezon ancak yedek külübesidir...sanırım hüseyin 3 tane üst üste pas hatası yaptığında senın arkan sahaya dönüktü...
                          BİZE HER YER TRABZON....

Yorum

• Yahu bi türlü mana veremiyorum birileri birilerine maça gelmesin diyo birileri birilerine hayvan diyo noluyoruz anlamıyorum.. Kimsenin bunları demeye hakkı yok. Neymiş sahaya giren hayvanmış biz gereken tepkiyi veremiyoruzki yada gerekli önlem alınmıyoki birileri sahaya iniyor. Bide şu oturmaya gelen taraftar istemiyorum diyen taraftarlara bi lafım var. Tranzonspor heralde onların tekelinde değil. İnsanlar çoluk çocuk maçlara geliyolar çocuk nekadar ayağa kalkarsa kalksın görmiyoki stadı . Bide adamlar öle yerlere çıkıyorlarki ayakta bile olsan göremiyon. Şimdi derler gelmesin stada başka yerde otursun bunu diiyen asıl gitsin başka yerde insanları rahatsız etsin. Bırakın da insanlar maç coşkusunu aileleriyle yaşasınlar o ortamı görsün. Biz nie istanbul takımları gibi her maç sonrası ürün satamıyoruz sebebi adam gelip geleceğine pişman oluyor stada bide üstüne göremiyorum diyince de dayak yiyorki şahit oldum bu görüntüye. Bize dayak atan taraftar değil medeni taraftar lazım. Bize aslında organizasyon lazım ama yapacak insan yok ne yazıkki. Herkesin nerde oturacğının belli olması lazım. Neyse artık uzattım çok özlemişim stad coşkusunu hakkaten lig çok heyecanlı geçecek inşallah sabırsızlıkla bekliyorum. HER ZAMAN HER YERDE TEK BÜYÜK TRABZONSPOR.

Yorum

• Ceyhun ve selçuk orta sahada top çalmıyor yani ?
                              Mustafa KARA
                              Trabzon ÇayKARA

Yorum

• uşaklar ben statda tekniker olarak çalışdığım zamanlarda yolları çok iyi bildiğim için kuzey yönünden yaklaşdım stat a metro çalışması vardı orada arabayı park ettik sonra stat da yerimize doğrun kısa bir yürüyüş sonunda ulaşdık ve batıdaki yerimizi aldık

çıkışda arabaya gidiğimizde aynı yollardan geri vev 20 dakika sonra eve vardık B:Çekmece

atalay abi senin yazdıklarına katılıyorum ben stat var varmaz ilk olarak cd aldım sonra kafiledekiler forma almak istedi gittik sadece xl model kalmış genede 2 forma aldık
                                Zirve bizim işimizdir...

Yorum

Çalışıyor...
                                X