Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence kesinlikle cok klas bir futbolcu, ama benim korkum acaba su anki oyunu kadarmi oynayacak kapasitesi bumudur?? yada cok daha iyi olacakmi. colman eger buysa ozaman yetersizdir bana gore. ama cok genc bir futbolcu daha patlamasini yapmadi belki. insallah patlama yaparda bizde faydalaniriz ondan. hem maddi hem manevi.
    Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
    Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• G.Saray maçı öncesinde Selçuk'la beraber en çok güvendiğim isim.

Yorum

• Ya adamda çoğu futbolcuda görmediğim birşey gördüm ;

Havadan gelen topa yükselerek revivo vuruşu yapıyor ve vurduğu top %90 isabetli oluyor herkes o topa havada sol ayağını az kaldırarak yükselip sağ ayağıyla vuramaz dengesi bozulur isabet ettiremez etse bile top rakibe gider ama colman bunu çok iyi yapıyor dikkat ettim ve çok sık yapıyor hiç kendinden eşüphesi yok konya maçında kendi ceza sahamız içinde yaptı çok teknik bir adam !
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Colman ilginc bi futbolcu...cok degesik bi adam...Iyi futbolcu degil cok iyi futbolcu....ilerledikce cok cok iyi olacakdir...
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Takıma renk kattığı kesin..
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Colman cok cabuk yoruluyor,suan 90 dk.oynayacak halde degil,Türkiye ligine daha alisamadi,ama bir alisirsa tutulmasi cok zor olacak...

Yorum

• Szymek rüştünü bir G.S. maçıyla kanıtlamış taraftarın sevgilisi olmuştu.....

Önümüzdeki G.s. maçı Onun için iyi bir fırsat ....

Haydi Colman bu maçda senden bir gol bekliyorum.
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Colman cok cabuk yoruluyor,suan 90 dk.oynayacak halde degil,Türkiye ligine daha alisamadi,ama bir alisirsa tutulmasi cok zor olacak...
                  Hocam zaten Türkiye ligi ve ingiltere liginin arasinda fark belcika ve türkiye ligi arasindaki fark gibidir...

zaman tanimak lazim....
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam zaten Türkiye ligi ve ingiltere liginin arasinda fark belcika ve türkiye ligi arasindaki fark gibidir...

zaman tanimak lazim....
                    zaten tepkim yok buna,Colmanin kaliteli oyuncu oldugunu biliyorum,zaman gectikce müthis olucak...sabirla beklemek lazim

Yorum

• Umarm dedıgınız gibi çıkar umarım bende cok umutluydum colmandan ama gs macında da ona güveniyorum ne yapayım

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        zaten tepkim yok buna,Colmanin kaliteli oyuncu oldugunu biliyorum,zaman gectikce müthis olucak...sabirla beklemek lazim
                        Aynen öyle ayni görüsteyiz...Örneklerde avr zaten...deivid De Souza 1 sene ihtiyac duydu uyum icin...brezilyali futbolcular hocasi olmasian ragmen...istanbul gibi modern sehirde olamsina ragmen...aurleioda ilk sene normal bi isimdi sonra degerli oldu....
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen öyle ayni görüsteyiz...Örneklerde avr zaten...deivid De Souza 1 sene ihtiyac duydu uyum icin...brezilyali futbolcular hocasi olmasian ragmen...istanbul gibi modern sehirde olamsina ragmen...aurleioda ilk sene normal bi isimdi sonra degerli oldu....
                          aynen öyle,Colman da yakinda cok degerli olacakdir bizim icin...Sadece sabirlan beklemek lazim...

Yorum

• Her zaman söylüyorum,yine yineleyeyim.
                            Iyi bir colman iyi bir Trabzonspor demektir.
                            Hafta sonu gününde bir colman ile gs ye karsi cok daha etkili olabiliriz.
                            Gs karsi 90 dakika üst düzey oynamasi zor gözüküyor ama bu 60 dakika da olursa iyi sayilir.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Galatasaray'ın kanayan yarası defans ile forvet arasındaki savruk bölge. Colman ve Selçuk'a çok boş alan doğacaktır. Colman topları kaybetmeme konusunda daha iyi olursa rahat maç çıkartır. Ben Colman'ın maestro olacağını, takımı orkestra şefi gibi yöneteceğine inanıyorum.

Cafer abinin dediği "İyi bir Colman iyi bir Trabzonspor demektir." lafına da katılıyorum. İyi bir Colman hem oynar hem oynatır.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Colman çok güçsüz kalıyor, Belçika Ligine göre daha sert bir ligde oynadığı için de zorlanıyor. Bir şeyler yapmak istiyor, deniyor ama güçsüzlüğü buna engel oluyor. Alıştığı an çok faydalı olacak gibi; kumaşı ve futbol zekası gayet iyi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X