bence kesinlikle cok klas bir futbolcu, ama benim korkum acaba su anki oyunu kadarmi oynayacak kapasitesi bumudur?? yada cok daha iyi olacakmi. colman eger buysa ozaman yetersizdir bana gore. ama cok genc bir futbolcu daha patlamasini yapmadi belki. insallah patlama yaparda bizde faydalaniriz ondan. hem maddi hem manevi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
Ya adamda çoğu futbolcuda görmediğim birşey gördüm ;
Havadan gelen topa yükselerek revivo vuruşu yapıyor ve vurduğu top %90 isabetli oluyor herkes o topa havada sol ayağını az kaldırarak yükselip sağ ayağıyla vuramaz dengesi bozulur isabet ettiremez etse bile top rakibe gider ama colman bunu çok iyi yapıyor dikkat ettim ve çok sık yapıyor hiç kendinden eşüphesi yok konya maçında kendi ceza sahamız içinde yaptı çok teknik bir adam !Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Szymek rüştünü bir G.S. maçıyla kanıtlamış taraftarın sevgilisi olmuştu.....
Önümüzdeki G.s. maçı Onun için iyi bir fırsat ....
Haydi Colman bu maçda senden bir gol bekliyorum.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleColman cok cabuk yoruluyor,suan 90 dk.oynayacak halde degil,Türkiye ligine daha alisamadi,ama bir alisirsa tutulmasi cok zor olacak...
zaman tanimak lazim.......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam zaten Türkiye ligi ve ingiltere liginin arasinda fark belcika ve türkiye ligi arasindaki fark gibidir...
zaman tanimak lazim....
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten tepkim yok buna,Colmanin kaliteli oyuncu oldugunu biliyorum,zaman gectikce müthis olucak...sabirla beklemek lazim...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle ayni görüsteyiz...Örneklerde avr zaten...deivid De Souza 1 sene ihtiyac duydu uyum icin...brezilyali futbolcular hocasi olmasian ragmen...istanbul gibi modern sehirde olamsina ragmen...aurleioda ilk sene normal bi isimdi sonra degerli oldu....
Yorum
-
Her zaman söylüyorum,yine yineleyeyim.
Iyi bir colman iyi bir Trabzonspor demektir.
Hafta sonu gününde bir colman ile gs ye karsi cok daha etkili olabiliriz.
Gs karsi 90 dakika üst düzey oynamasi zor gözüküyor ama bu 60 dakika da olursa iyi sayilir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Galatasaray'ın kanayan yarası defans ile forvet arasındaki savruk bölge. Colman ve Selçuk'a çok boş alan doğacaktır. Colman topları kaybetmeme konusunda daha iyi olursa rahat maç çıkartır. Ben Colman'ın maestro olacağını, takımı orkestra şefi gibi yöneteceğine inanıyorum.
Cafer abinin dediği "İyi bir Colman iyi bir Trabzonspor demektir." lafına da katılıyorum. İyi bir Colman hem oynar hem oynatır.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum