Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• gs maçında araya atacağı toplarla o savunmayı dağıtacak..........

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gs maçında araya atacağı toplarla o savunmayı dağıtacak..........
      İnşallah yazdığın gibi olur...
      .

Yorum

• Bu Colman'ı Ersun Yenal mı istedi yoksa yönetim mi aldı?

Yorum

• bundan 10 numara olmaz

Kaç maç oynadı nekedar yararı oldu.....adamın büyümesinimi bekliycez.......o zaman adnanı , barışı beklerim.....çoğunlukta ii topçu diyor..yorumcularda hakan,sergen rıdvan....bence bunlar bizi kandırıyor...

Yorum

• colman bence çok kaliteli bir oyuncu topu sürüşünden belli ediyor kendini ama biraz yavaş kalıyor

Yorum

• COLMAN diyorum başka bişey demiyorum
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• colman senin bu takımın değişmezi olacağını hissedebiliyorum.defansımız iyi gözüküyorsa nedenlerinden biriside colmandır.
                haramilerin saltanatını yıkacağız.bekle bizi istanbul.

Yorum

• yattara tekrardan takıma monte edilirse colman ortaalana kaydırılmalı,böylelikle verimli olabilir.

Yorum

• Hala adami 10 numara zannedip elestirenler var ya hayret ediyorum.
                    Colman ön liberodur.
                    Elestiri yaparken ona göre elestirin.
                    Alex gibi Lincoln gibi olmasini beklemeyin, ki alakasi yoktur bu oyunculara.
                    Ama ön libero olarak Hüseyin, Hasan gibi oyunculara alistigimiz icin Colman'i ön libero saymiyoruz anlasilan.
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Syzmek i hatırlarsak ilk geldiginde oda böleydi sonradan ne oldu nasıl oynadı hepimiz gördük sadece alışma sürecü biraz uzun ama top oynamayı bilen oyuncu ayagına yakısıyor pas atmayı bilen bir oyuncu sabırla beklenmesi gereken bir oyuncu inşallah istenilen düzeye gelicek...
                      Ölüm her nerede olursa olsun,Topragimda BORDO-MAVİ güller acacaksa,Fatiha'dan sonra Trabzonspor Marşı okunacaksa,Mezar taşımda TRABZONLU dogdu TRABZONLU öldü yazacaksa,Varsin böyle ölüm hoşgelsin....

Yorum

• kumaşı iyi belli ama şu anki oyunu hiç içaçıcı değil.........
                        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Antalyaspor maçında gösterdiği performansla, telegolde yorumculukuk yapan tanju çolak'tan büyük övgüler almıştır. Çolak, Ersun hocam seni tebrik ediyorum, aldığınız bu arjantinli Colmanı da çok beğendim, ilerde çok daha iyi olabilr, tarzında şeyle söyledi...

Mest etti bizi yahu...

Uludağ sözlükten alıntı.

Yorum

• konya maçındaki o top kayıplarını bir defa daha yaparsa bu sefer bizi isaac bile kurtaramaz. daha dikkatli oynamalı. ben şimdiye kadar pekde iyi olduğunu düşünmüyorum.
                            YA SEV YA TERKET

Yorum

• arkadaslar icimde dogdu hic merak etmeyin bu gs maci colmala gökhan cökertecek onlari iddiasina bile girdim burda
                              ondan bu sayfa üstüne sayfa övgü bu arjantinli laz usaguna bun böyle onu caykarali ilan ediyom
                              caykarali colman

Yorum

• [IMG]file:///C:/DOKUME%7E1/SERKAN%7E1/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]adamdaki gözlere bak resmen gs macini hayal ediyo parcalayacak onlari bu usak benden söylemesi
                                bi zamanlar szymekin cincona yaptigi gibi

Yorum

Çalışıyor...
                                X