Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ooooooo custava colman ooooooo custava colman boyle bir adam yok super oynuyor bayılıyom bu adam boyle bir topçu yok tek başına takım evallah boyle onbir adamın olsun korkma
    bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• neyse bugün biraz durgundu ama iyi oyuncu olduğu belli. biraz kötü diye yerin dibine sokacak halimiz yok.
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Bugün kötüydü..

Her zaman iyi olamazya..
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Evet Colman bugün gerçekten kötü oynadı .

Ama Türkiye'nin en iyi orta sahalarından biri .

Yorum

• oyundan alınman en doğru karardı...
            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bugün gercekten kötü oynadi,acisini insallah gs macinda cikarir

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bugün gercekten kötü oynadi,acisini insallah gs macinda cikarir
                kötünün de kötüsü...
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• olsun herkes her maçta iyi olucak diye bir şey yok

Yorum

• Bugün iyi şeyler bekliyordum Colman'dan ama aksine çok kötüydü.Umarım haftaya toparlanır.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• ooooooo custava colman ooooooo custava colman boyle bir adam yok super oynuyor bayılıyom bu adam boyle bir topçu yok tek başına takım evallah boyle onbir adamın olsun korkma

ne adam ama ben böyle bir şey görmedim böyle oynasın galatsarayı tek başına yıkar bence aynen devam bravo colman
                      bu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis

Yorum

• ersun hoca niye seni aldı maçtan anlamdim en iyi adamdim sen allah allah

Yorum

• geçen haftaki colmandan eser yoktu...inşallah gs maçında kendine gelirsin...

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ersun hoca niye seni aldı maçtan anlamdim en iyi adamdim sen allah allah
                            şakamı bu

Yorum

• Afferin genç61 yola geliyorsun yavaş yavaş afferin koçum .

Yorum

• Bugün ilk yarıda takım olarak kötüydük. Colman'da kötülerden sadece bir tanesiydi. Colman'ın potansiyelini ve neler yapabileceğini C. Brugge maçında gördüm kendi adıma. Bu adam bu takıma orkestra şefliği de yapar maestroluk da.

Acelem yok gerçek Colman'ı izlemek için. 10. haftadan sonra tam kıvamında olur.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X