ooooooo custava colman ooooooo custava colman boyle bir adam yok super oynuyor bayılıyom bu adam boyle bir topçu yok tek başına takım evallah boyle onbir adamın olsun korkma
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
oyundan alınman en doğru karardı...
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün gercekten kötü oynadi,acisini insallah gs macinda cikarir
Yorum
-
ooooooo custava colman ooooooo custava colman boyle bir adam yok super oynuyor bayılıyom bu adam boyle bir topçu yok tek başına takım evallah boyle onbir adamın olsun korkma
ne adam ama ben böyle bir şey görmedim böyle oynasın galatsarayı tek başına yıkar bence aynen devam bravo colmanbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
-
geçen haftaki colmandan eser yoktu...inşallah gs maçında kendine gelirsin...
Yorum
-
İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun hoca niye seni aldı maçtan anlamdim en iyi adamdim sen allah allah
Yorum
-
Bugün ilk yarıda takım olarak kötüydük. Colman'da kötülerden sadece bir tanesiydi. Colman'ın potansiyelini ve neler yapabileceğini C. Brugge maçında gördüm kendi adıma. Bu adam bu takıma orkestra şefliği de yapar maestroluk da.
Acelem yok gerçek Colman'ı izlemek için. 10. haftadan sonra tam kıvamında olur.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum