Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• colman çok kaliteli bir oyuncu
    sadece kampta sakatlanmanın handikapını yaşıyor
    o yüzden güçsüz ve ikili mücadelelerde zayıf kalıyor
    bu milli maç arası en çok colmana yarar
    8taş maçının yıldızı olur buraya yazıyorum

Yorum

• İlk olarak akin0834 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      arkadaşlar hasan üçüncünün bile zaman zaman böyle pasları oluyodu...delgadoyu bi izleyin...adam fırtına gibi..aynı anda 3kişiyi çalımlıyo..colmanda umarım böyle olur...
      Söylediğin şeyler doğru Hasan da öyle paslar atardı bazen hatırlıyorum. Zaman vermek gerekir diyorsun haklısın ama Delgado'yu izleyin deme öyleyse, onun da ilk zamanlarını hatırlıyoruz. Sonuç olarak zaman geçmesini bekleyeceğiz, daha iyi olacaktır bence de.
      "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• İlk olarak kaf_kef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Söylediğin şeyler doğru Hasan da öyle paslar atardı bazen hatırlıyorum. Zaman vermek gerekir diyorsun haklısın ama Delgado'yu izleyin deme öyleyse, onun da ilk zamanlarını hatırlıyoruz. Sonuç olarak zaman geçmesini bekleyeceğiz, daha iyi olacaktır bence de.
        tabiki bekleyelim ve görelim..daha çok sorumluluk alıp adam eksiltmesi lazım..hiç denemiyo..alıyo veriyo...ben buna anlam veremiyorum..çalıma gir kaptır kimse bişey demez...3kere denersin birinde adamı çalımlar gol atarsın ve alkışlanırsın..futbol böyledir...colmandan çok şeyler bekliyorum çookk..

Yorum

• bjk maçında büyük bi kozumuz olacak.Kampta yaşadığı sakatlık ondan 1-2 hafta almış olabilir.Ankara maçında tutukdu doğal olarak Ankaragücü maçında çok daha hareketliydi.Lige verilen ara Colman a çok yarayacak.bjk maçında kalitesini göreceğiz.Gol bekliyorum
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bjk maçında büyük bi kozumuz olacak.Kampta yaşadığı sakatlık ondan 1-2 hafta almış olabilir.Ankara maçında tutukdu doğal olarak Ankaragücü maçında çok daha hareketliydi.Lige verilen ara Colman a çok yarayacak.bjk maçında kalitesini göreceğiz.Gol bekliyorum

İnşallah hepimizin temennısı bu
            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
            [/COLOR]

Yorum

• Çok koşacak bi adam değil oyun stili itibariyle. Güçsüz olması konusunda ise keşke fırsat olsada eski maçlara bakabilsek..
              Uftin Karalardayım...

Yorum

• ya arkadaslar taktik adamin gücsüz yada yavas olmasina,bazi futbolcular vardir yürüyerek top oynarlar fazla kosmaslar ama is bitiricilikleri harikadir,örnek ronaldinho,sota,kluivert daha aklima gelmiyo ama colmaninda kendine göre bi stili var tabiki is bitirici paslar kullaniyo fazla degil hermacta 2 tane yapsin ondan fazla bisey beklemiyorum ,topu aldigi zaman düsünerek oynuyo ve dolayisiyla umut gibi maraton kosmuyo,eger bize hem hizli cok kosan hemde düsünerek oynayan bi topcu lazim diyosaniz suan avrupada bu isi en iyi yapan KAKA var ve onuda biz alamayiz.
                keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eger bize hem hizli cok kosan hemde düsünerek oynayan bi topcu lazim diyosaniz suan avrupada bu isi en iyi yapan KAKA var ve onuda biz alamayiz.
                  niye aynı adamın önlibero olanını istiyoruz büyük taraftar olarak,bi de bu versiyonundan isteyelim

colman top kapsın,pres yapsın,rakibi yıldırsın istiyorum,anti colman
                  BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Tanrı Beni Futbolcu Yarattı
                    06 Eylül 2008 / 09:37
                    Colman öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

COLMAN: “Futbol, benim için çocukluktan beri gelen bir tutku. Futbol için yaratılmış gibiyim. Trabzon'da futbola müthiş bağlı. İyiki buradayım”
                    COLMAN: “Burada futbol sert ve özgürlükler sahada kısıtlanıyor. Bu da benim futbolumu etkiliyor. Beşiktaş'ı yenip, yola devam edeceğiz”
                    PANELE KATILDI
                    G.Colman, Trabzon'a aşık oldu! Bir Dersanenin düzenlendiği panelde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Arjantinli oyuncu, çarpıcı açıklamalarlar yaparken, “Futbol benim için tutkudur. Hayatımın 'olmazsa olmazı' gibi. Futbol için yaratmış beni Tanrım. Sonuçta ailemde herkes futbolcu. Küçük yaştan beri futbol oynuyorum. Okul ile de aram iyi değildi. Sahada oynarken, futbolu bir iş olarak görmüyor, ondan zevk alıyorum. Bu tutku beni Trabzonspor gibi önemli bir kulübe kadar getirdi. Şimdi daha büyük başarılar kazanmak ve Milli Takıma yükselmeyi hedefliyorum” dedi.
                    İşte Colman'ın açıklamaları
                    SERTLİK ETKİLİYOR
                    “Türkiye'de futbol çok sert oynanıyor. Ve savunma size müthiş baskı uyguluyor. Özgür olamadığınız için yeteneklerinizi kullanma yönünde sıkıntı yaşıyorum. Belçika'da futbol daha yavaş ve yumuşak oynandığı için kendimi daha rahat gösterebiliyordum. Ancak buraya da alışacağım. Ancak ileriki zamanlarda daha da iyi olacağıma inanıyorum”
                    SIRA BEŞİKTAŞ'TA
                    “Lige güzel başladık ve bunu sürdürmek istiyoruz. Beşiktaş karşısında da kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bunu da başarırsak, motivasyonumuz daha da artacak ve ilerisi için bize büyük güç verecek. Trabzonspor taraftarına hayranım. Müthiş sıcak ve futbola tutku ile bağlılar. Trabzonspor demek onlar için her şey anlamına geliyor. Her yerde sizin etrafınızı çevirip. sevgisini ve başarı beklentisini iletiyor. Böylesi bir topluluğun itici gücüyle oynamak çok güzel”
                    TRABZON'DAN KOPMAM
                    “Trabzonspor'a gelişim futbol hayatımın en büyük sürprizi olmuştu. Hiç beklemediğim bir anda kendimi Trabzon'da buldum. Şimdi iyi gelmişim diyorum. Böylesi futbol aşığı bir şehirde olmaktan çok mutluyum. Trabzonspor'da büyük başarılar kazanmak istiyorum. Artık buradan kolay kopamam. Eğer büyük başarılar kazanıp, uzun yıllar forma giymek istiyorum. Bunları yaşarken, Avrupa'nın dev kulüplerinden bile teklif alsam, gitmeyi düşünmem”
                    BASKI GÜZELDİR
                    “Şampiyonluğa uzun süredir Trabzonspor hasret. Yeni bir takım kuruldu ve iyi bir hava yakalandı. Bu şampiyonluk beklentisini daha da arttırdı. Herkesin tek isteği; şampiyonluk. Bunun yarattığı baskı beni olumsuz etkilemez. Sonuçta futbolda başarı baskısı olmazsa, elde ettiğiniz mutluluğun da bir anlamı olmaz

Kaynak:

Yorum

• bence colman bu maçta olmamalı yerine isaac yada barış olmalı colman daha hazır değil bu maç kaldıramaz
                      !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• Oynamalı ki hazır olsun bir futbolcu maç yapmadan nasıl hazır olacak .. ?? colman kesinlikle oynamalı gittikçe daha ii oluyor ankaragücü maçında ilk golünpasınıda o verdi ve çok süperdi ..
                        bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• Adamda biraz ürkeklik, yabancılık var. Bir kaç maçta düzeleceğini inanıyorum.
                          "53"

Yorum

• Insallah besiktas macinda duzelir ve bize cok faydali olur
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adamda biraz ürkeklik, yabancılık var. Bir kaç maçta düzeleceğini inanıyorum.
                              yukardaki ropörtajinda kendisinin de ifade etttigi gibi türkiyede futbol geldigi ülke belcika ya oranla daha hizli ve sert oynaniyor.
                              bu yüzden kendisini göstermekte zorlandiginí da acikca itiraf ediyor.
                              colman in simdiye kadar etkili olamamasini da bu nedene baglayabiliriz.yani türk futbolunun temposuna henüz ayak uyduramadi.
                              zamanla daha iyi olacaktir colman,kendisine biraz daha süre tanimamiz gerekiyor.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bi Uyum Sorunu Marcelinhoyu 1 devre ts tutmuştu..
                                Neyse Colman Uyum Sorununu Aştıktan sonra süper olucak diye bi his var içimzide...
                                Colman Gol Gol Gol...
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Çalışıyor...
                                X