Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tslover tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar bence su andaki antrenmanlara göre oyuncuları değerlendirmek doğru değil yavaş yavaş form tutması daha iyi değil mi?
    abi orda haklısında

bu coLmaNda bıse var hıc yuzu gulmuyor hep kosularda en arkalarda hep verdıgı pozlarda yuzu gulmuyor bence bı sorun var

Yorum

• Suni kamuoyu oluşturmaya gerek yok. Yok gülmüyormuş yok en arkada koşuyormuş yok şuymuş yok buymuş. Bambaşka bir iklime geldi adam ne yapmasını bekliyorsunuz?

Ortada bir sorun varsa o da bizim herşeyin altında birşey aramamızdır.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• hadı aslanım be yenı transferımz asıl bombamız sensın...

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          abi orda haklısında

bu coLmaNda bıse var hıc yuzu gulmuyor hep kosularda en arkalarda hep verdıgı pozlarda yuzu gulmuyor bence bı sorun var
          müslüm filan dinliyordur belki ondan olabilir
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Suni kamuoyu oluşturmaya gerek yok. Yok gülmüyormuş yok en arkada koşuyormuş yok şuymuş yok buymuş. Bambaşka bir iklime geldi adam ne yapmasını bekliyorsunuz?

Ortada bir sorun varsa o da bizim herşeyin altında birşey aramamızdır.
            ama bırde şöle bakalım bı sorun varsada erkenden cözelımmkı buyunce başı alıp gıdıyo Colmon nun dıl sorunu var dı ama tercuman bulmuşlardı bugun günebakışş yazıyodu
            !! oyuzden başkada sorunu olamaz zaten futbolcualr gereken ılgıyı gösterıyor bence
            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
            [/COLOR]

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abi orda haklısında

ben bu fotoğrafı anlayamadım şimdi
              1.hüseyin cale ile nasıl anlaşıyor
              2.colman hüseyinle cale ye niye anlamış gibi bakıyor
              3.song çok medyatik olacak galiba
              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Cale İngilizce biliyor. Bu da takımdakilerle daha iyi anlaşması açısından büyük avantaj. Hüseyin'de çat pat İngilizce biliyordur herhalde...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• hüseyin şişeyle bişi anlatıyor galiba colmanda bakıo
                  Més Que Un Club

Yorum

• yahu hele su yabanci oyuncularimiza bence maclarda büyük destek cikilmali..... grup olarak büyük destek vermek gerekiyor.....

colmanin transferi hane bir zamanlar hanimi istemiyor diye yokusa binmisdi ya... belkide hanimi hala problem yapiyordur ona..... insallah böyle bir sey yokdur ve herkez cok mutludur, ondan bu sene cok sey bekliyoruz, insallah bize faydali olacak
                    En büyük TS

Yorum

• Dövmesiyle hava atıyor

KARADENIZ Fırtınası'nın Arjantinli futbolcusu Colman dün kısa süreli bir gösteri sundu. Futbol stili ve Trabzon'a sağlayacağı katkı merakle beklenen bordo-mavili oyuncu, ayağındaki İsa peygamberin resmi ile ve "Tanrı" yazısından oluşan dövmesini gösterdi. Colman, "Futbolculuğa başladığımda bu dövmeyi yaptırdım. Beni manevi yönden motive ettiğine inanıyorum" dedi. Tangocu, "Dil sorununu aştığım anda çok daha faydalı olacağım" diye konuştu.
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dövmesiyle hava atıyor

KARADENIZ Fırtınası'nın Arjantinli futbolcusu Colman dün kısa süreli bir gösteri sundu. Futbol stili ve Trabzon'a sağlayacağı katkı merakle beklenen bordo-mavili oyuncu, ayağındaki İsa peygamberin resmi ile ve "Tanrı" yazısından oluşan dövmesini gösterdi. Colman, "Futbolculuğa başladığımda bu dövmeyi yaptırdım. Beni manevi yönden motive ettiğine inanıyorum" dedi. Tangocu, "Dil sorununu aştığım anda çok daha faydalı olacağım" diye konuştu.
                        Sol omuzunda'da dövmesi var ama
                        .

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dövmesiyle hava atıyor

bu kramponlarda cok yakısıyor bıde yenı formla ıle gorsek daha iyi olur.

Yorum

• [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/EL-UF%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-11.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/EL-UF%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/EL-UF%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-5.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/EL-UF%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-6.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/EL-UF%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-7.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/EL-UF%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-8.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/EL-UF%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-9.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/EL-UF%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-10.jpg[/IMG]

Yorum

• Bu Gustavo çok methedildi inşallah en çok sevdiğimiz 3. yabancı olur...
                              " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Yorum

Yükleniyor...
                                X