Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• herkes colmanın uzerıne tıtrıyor...

Yorum

• coLmaN bu sene en cok sey bekledıgım futolcu gerek teknıgı gerkese saldırganlıgı ıle tuylerı urperteecek...

Yorum

• eziktaşta bir zago vardı,cezasahası içinde kafa topuna çıkarken bir taraftan da arkasındaki rakip oyuncuya tekme sallıyordu,bildigin kasap,her maç yapıyordu ama medyamız onu yere göğe sığdıramıyordu..ama konu Trabzonspor'umuz olunca medya daha bir hassas(!) olacaktır.Sadece Colman degil bütün oyuncularımızın dikkatli olması lazım.
        Bu arada Colman'a çok güveniyorum.Ligin tozunu atacak inşallah..
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Yorum

• Yorum

• Transferde bi ara pürüz çıkarmıştı o yüzden Colmandan soğumuştum ama camianın tanıdık isimlerinde iyi referanslar gelince ısındım diyebilirim inşallah yüzümüzü kara çıkartmazsın ama Colman'a bi lakap bulmak lazım

Yorum

• İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Transferde bi ara pürüz çıkarmıştı o yüzden Colmandan soğumuştum ama camianın tanıdık isimlerinde iyi referanslar gelince ısındım diyebilirim inşallah yüzümüzü kara çıkartmazsın ama Colman'a bi lakap bulmak lazım
                abi referanslar nasıldı oyun stılınden haberın varmı soylermısın?

Yorum

• kendisinden bu sene çok şeyler bekliyoruz. valla henüz oynayışını görmeden çok iyi bir tekniğe sahip olduğu gözüküyor..zaten kendisi ile 5 yıllık kontrat yapılmış o kadar güvenmeselerdi uzun süreli anlaşma yapmazlardı.. sanırım yeni Ünal ' ımız olacak.ben çok şey bekliyorum kendisinden. uyum sürecini aşarsa tamamdır..

Yorum

• İlk olarak Murat TÜRKAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kendisinden bu sene çok şeyler bekliyoruz. valla henüz oynayışını görmeden çok iyi bir tekniğe sahip olduğu gözüküyor..zaten kendisi ile 5 yıllık kontrat yapılmış o kadar güvenmeselerdi uzun süreli anlaşma yapmazlardı.. sanırım yeni Ünal ' ımız olacak.ben çok şey bekliyorum kendisinden. uyum sürecini aşarsa tamamdır..
                    insanlah da bı cekıngenlık var gıbıme gelıyor coLmaN da...hep yanlız

Yorum

• İlk olarak OKANIZM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Colman'a Türkçe dersi

Bordo-mavili ekibin yeni transferi Colman, Türkçe öğrenmeye başladı. Arjantinliye Türkçe öğretme görevini tercüman Halil üstlendi. Halil'in ilk öğrettiği kelime "Günaydın" oldu. Arjantinli oyuncu dün sabah bunu antrenmanda uyguladı. Müzipliği ile bilinen Yattara, Colman'a koşu boyunca "Günaydın" diyerek takıldı.
                      işte bu çok hoş bir şey .bir futbolcu bizim dilimizi öğreniyorsa bu takımda kalıcı olmak istiyor demektir bu takım arkadaşları ile maç içerisinde anlaşmalarını çok iyi derecedee etkiler.ben çok sevindim.iyice öğrensin türkçeyi gelsin şu siteye, bir okusun beklentileri ,görsün bi yav
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak dedili tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        işte bu çok hoş bir şey .bir futbolcu bizim dilimizi öğreniyorsa bu takımda kalıcı olmak istiyor demektir bu takım arkadaşları ile maç içerisinde anlaşmalarını çok iyi derecedee etkiler.ben çok sevindim.iyice öğrensin türkçeyi gelsin şu siteye, bir okusun beklentileri ,görsün bi yav
                        Bence her yabanci'ya ögrettikleri gibi, Hosgeldin,Merhaba ve birkac da küfür ögretmistirler Yoksa öyle kapsamli bir Türkce dersi ögrendigini zannetmiyorum.
                        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Gördüğüm üzere aslında renkli bir futbolcu. Ne bileyim her formaya, antrenman formasına göre renkli ayakkabılar giymesi felan

Colman alıcaz dedik bak formanı, İnşallah sana güvenenleri utandırmayacaksın
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence her yabanci'ya ögrettikleri gibi, Hosgeldin,Merhaba ve birkac da küfür ögretmistirler Yoksa öyle kapsamli bir Türkce dersi ögrendigini zannetmiyorum.
                            zamanla işte ilk bi kaç küfür öğrenir sonra küfürleşirken filan yavaş yavaş öğrenir türkçeyi
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Yüzü gülen insanlara kanım hemen kaynar benim..
                              Şu tebessüm yüzünden eksik olmasın.
                              İyi oynasın biz de gülelim!
                              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yüzü gülen insanlara kanım hemen kaynar benim..
                                Şu tebessüm yüzünden eksik olmasın.
                                İyi oynasın biz de gülelim!
                                Amin...

Bu sene patlama yapabilir...
                                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Yükleniyor...
                                X