Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yahu dünyanın en iyi oyuncularından biri olan zidane bile herkesin gözü önünde kafa atabiliyorsa varsın bizim futbolcumuzda çift dalsın
    kafada atarsın,parmakda atarsın ama adam sana küfür eder yaparsın Zidane pozisyon esnasında mı kafa attı neyse başarılar Colman sana güveniyoruz...
    facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben o harekete bayıldım.
      isterseniz psikopat deyin bana =)
      daldın mı öyle dalacaksın,unufak eder adamın ayaklarını
      Yani, kırmızı kartı yiyorsan değecek =)

@ Onurinho61 ,

Kötülemiyorsun ama o vidyolar üzerine söylediklerin kötü şeyler. Bir profesyonel bunu yapmaz felan. Ronaldinho'nun, Ronaldo'nun yediği kırmızı kartlara bir bak o vidyo sitelerinden. Hiç ikinci sarıdan kırmızı yemişler mi diye.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• umarım bu hareketleri bızım maclarda yapmaz ole bı ıkı kez olur
        [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
        [/COLOR]

Yorum

• babam colman için hep bu adam süper çıkacak diyor umarım babam haklı çıkar
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kırmızı kart gördüğü maç http://www.dailymotion.com/related/x...sport?from=rss

Colman'ın meşhur bir hareketi var...6.dkdan itibaren dikkatle izleyin adama çift dalıyor

http://www.dailymotion.com/relevance...t-lierse_sport
            bu videolardan sonra colmanla ilgili beklentim tamamen bitmiştir. galiba bu sezon ki en büyük hayal kırıklığımız olacak. losada ismi geçtiği zaman burada epey bir muhalif ses çıkmıştı ama gördüğüm kadarıyla germinalin herşeyi losada ve tek yaratıcı oyucusu o. colman ise hep tutuk görünüyor. videolardan birinde yenilen golde adamını takip etmeyerek büyük bir hata hata yapıyor, ayrıca bir de gereksiz bir kırmızısı var. ne diyeyim ki şimdi...
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu videolardan sonra colmanla ilgili beklentim tamamen bitmiştir. galiba bu sezon ki en büyük hayal kırıklığımız olacak. losada ismi geçtiği zaman burada epey bir muhalif ses çıkmıştı ama gördüğüm kadarıyla germinalin herşeyi losada ve tek yaratıcı oyucusu o. colman ise hep tutuk görünüyor. videolardan birinde yenilen golde adamını takip etmeyerek büyük bir hata hata yapıyor, ayrıca bir de gereksiz bir kırmızısı var. ne diyeyim ki şimdi...
              İki video'ya göre dediklerin doğru....

Ama hiç kimseyi 5 dk'lık oyunuyla yargılamamak gerek

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Her futbolcunun kötü oynadigi mac olur, kendisini tek mac veya 5-10 dakka degil bir cok macta izleyenlerin görüsleri olumlu yönde. Bekleyelim görelim diyorum ben, ayrica 4-5 hafta da alismasi icin ek zaman taniyalim.
                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Hiç bir iki dakikalık video ile futbolcu mu değerlendirilir...

Yorum

• Geçmiş geçmişte kaLdı diye bir Laf var...

CoLman şu anda bizde ve bizde başarıLı oLacağına inanıyorum..
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• abartmamak gerek, girdiği pozisyon abartı bir pozisyon değil bana göre, Türkiyede çok sertleri başına gelecek, meşhur kasaplarımız var. Çift dalıyor ama bileğe vurmuyor gibi geldi bana, saçma bir dalış, iki maçta da yapmış ama niyetini sezinleyemedim ben, art niyetliyse hoş değil.
                      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        abartmamak gerek, girdiği pozisyon abartı bir pozisyon değil bana göre, Türkiyede çok sertleri başına gelecek, meşhur kasaplarımız var. Çift dalıyor ama bileğe vurmuyor gibi geldi bana, saçma bir dalış, iki maçta da yapmış ama niyetini sezinleyemedim ben, art niyetliyse hoş değil.
                        adam bileğe dalmıyor bu işte bence bir gariplik var;sakatlamak istiorsa gıcık filan gittiysen adama çift dal bileğine kaval kemiğine filan gir. bu öyle değil.demekki sakatlamak istemiyor,ama kırmızı kart göreceğinide biliyor.biraz gariplik var.
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• bı ızlesekte stılını gorsek

Yorum

• cOLMAN Golman biri sölemişti güzel
                            Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yerden kayarak dalınır ama ben hayatımda böyle çift dalan bir profesyonel görmedim.Adamı kötülemedim sonuçta 34 maçta yapmasınada gerek yok şöyle bizi 1 defa yaksın bakalım ne diyeceksiniz...
                              aymanı unutma
                              HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aymanı unutma
                                aymanı hatırlatma
                                Umut Bulut

Yorum

Yükleniyor...
                                X