Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bak bakalim rakamlar ne diyor genc arkadasim.

Yorum

• Bir ay önce mesaj ver bu takımın taraftarına daha sonra gitmek istiyorum de lan defolun gidin hepsi ağız birliği yapmış gitmek istiyormuş siz kimsiniz unutmayın burada adam oldunuz.sizin gibi ruhsuz futbolcularla seneye devam etmeyelim artık bunu bizde istemeyiz.Hepiniz toplanın sizi iyi pazarlayacak takımlara gidin.
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Uyma sen Jaja'ya.Kendi aklın yok mu?
        -1461 TRABZON-

Yorum

• Jaja yı bilmem de Colman ı takımda tutun... Türkiye standartlarının çok çok üzerinde bir oyuncu...

Yorum

• Bence Colman 10 sene Trabzon'da kalsa gıkını çıkartmaz.Adam zaten aile yaşantısı olan bir adam.Geri kalan şeyler Jaja gibi ön planda değil.Ama aldığı parada iyileştirme istemesi gayet normal.Hakediyor da.Bence Jaja aklına girmişden kastı Hocamın erken gidelim edelim kısmıydı.Yoksa bugüne kadar pek laf ettiğini ne duydum ne gördüm.

Takımda tutulup 10 numara ona verilmeli diye düşünüyorum . . .
            9 # Osvaldo'

Yorum

• Hocanın açıklamalarına bakarsak gidici gibi..

Yorum

• Eğer sen de gidersen orta sahasız bir takım olacağız. Ve gelecek sene işimiz hiçte iyi olmayacak adamım.
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Biletin kesilmişse bize laf düşmez elbet...İnşallah kalırsın Colman,inşallah...

Yorum

• Bari sen kal be Colman..
                    OSCAR CARDOZO

Yorum

• gitme yabancılar içinde bir sen varsın

"Gaye tek,ölmemek"

Yorum

• dergide ki pozdan sonra giderken yaptığın "poz" hiç olmadı be colman...
                        TRABZONSPOR

Yorum

• sendemi ula bende alın bare beraber gidelim da..gınah geldi onu bunu takip etmekden ula şampiyonlar ligi oynicaz bi durun da
                          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Benim gözümde bi xavi iniesta kadar değerin var colman bari sen gitme.

Eğer gitmezse ve bugün 6s'yle anlaşan it yerine iyi bi defansif ortasaha alınıp colman ofansif ortasaha mevkiinde oynatıldığında tatından yenmez.meşhur 30-40 metrelik "colman paslarını"tekrardan her maçta görebiliriz
                            BİZE HER YER TRABZON

Yorum

• Sende mi Brütüs!!!

Yorum

• inanmıyorum colmanın böyle birşey yapacağına. hakettiği para verilsin adam gibi konuşulsun 5 yıllık bile imzalar. ama kardeş öyle itici bir yönetim var ki takıma şehire aşık adamlarda sorun yaşıyor.

Yorum

Yükleniyor...
                                X