Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerçek performansınız gösteremiyor.

Yorum

• bence colmandaki performans düşüklü senol hoca yüzünden bir futbolcu bir oynatıp bir oynatmayıp ne yapmaya calışıor anlamıom istikrar onemli bir macda kötü oynayablir ama bu colman bence yanlış yapıo şenol hoca colman bu takımda her zaman olmalı

Yorum

• Yarınki maçta çok şey beklediklerimden Colman,ve de inandıklarımdan.. Dilerim iyi iş çıkarır

Yorum

• Hadi colmanim eğer görev verirse Şenol hoca göster kendini ver şu milletin dersini...Hocada dahil, engine verilen değer sana verilse çok şeyler olacak ama yok..
          Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa ölüm hoş gelsin sefa gelsin.

Yorum

• İlk olarak Osman Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence colmandaki performans düşüklü senol hoca yüzünden bir futbolcu bir oynatıp bir oynatmayıp ne yapmaya calışıor anlamıom istikrar onemli bir macda kötü oynayablir ama bu colman bence yanlış yapıo şenol hoca colman bu takımda her zaman olmalı
            Tabi ya sen Arjantin'e gitmek için kırk takla at izni kopar sonra da kafana göre geri dön Şenol Hoca da affetsin kadroya alsın oyundan çıkarınca da tepki göster Şenol Hoca suçlu evet bu kadar hoşgörü fazla.
            Bordomavi.net

Yorum

• bunlari simartan jaja heralde...

Yorum

• alejandro Alejandro, şarkı bile yaptırdım senin için oyna az
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• gol atma vakti geldi artik
                  22 Mustafa Yumlu

Yorum

• İlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sezon sonu şampiyon olunsun yada olunmasın çok daha iyi bir oyuncu alınıp taliplerine verilmesi taraftarıyım herkesin aşırı derecede büyüttüğü kadar bir oyuncu değil.
                    ne yazık ki dogru.. büyük hedefler için yetersiz.. ama su an için mecburuz.. iyi colman Türkiye liginde iş yapar ama daha iyisi rahat bulunur ve alınır..
                    Ben Trabzonspor'u güce tapanların bir türlü alaşağı edemeyip, sürekli çamur attıkları bir kahramana benzetiyorum.

Yorum

• Disiplinsizlik yaptığı doğru ama ona has bir durum değil. Yabancılar birbirlerinden etkileniyorlar. Futbolcu olarak da o kadar kolay vazgeçilecek bir futbolcu değil. Hele ki piyasasını yükseltmeden
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Colman'a güveniyorum bugün. Mutlaka oynamalı.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Takımın en iyisiydi.
                          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Pas trafiğinde yavaş kaldığını düşünüyorum.
                            Şenol Güneş
                            Trabzon daha iyisini yetiştirene kadar en iyisi bu.

Yorum

• Bu maçın en istikrarlı ismi Colmandı benim için...Sahanın en iyisiydi bence.

Yorum

• Colman sezon boyunca nasılsa o şekilde oyununu ortaya koydu. Ne eleştirilecek kadar kötüydü ne de göklere çıkartacak kadar iyi...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X