Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman,hatalı pas oranını en aza indirgerse eğer 5 değil 10 milyon euroda olur...
    Ama tabi öncelikle garip pas hatalarını düzeltmesi gerekir...
    Ha birde,biraz daha agrasif oynarsa daha da hoş olur...
    Çok şey mi istedim?
    e 10 milyon euro dedik
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Colman her zaman çok iyi olmalı, her şey ona bağlı biraz. Kötüyse yada sahada yoksa elimiz ayağımız dolanıyor.

Yorum

• Daha basit oynamalı.

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          fatih tekke gökdeniz bu takımdan ayrılıpta şampiyonluga oynadıysa bu takım colmanı hiç aramaz bu takım emin olun
          Onlar ayrıldığında şampiyonluğa oynayan bu takım, onlar olsa şampiyon olurdu geçen sezon zaten..
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Alanzinho'ya attığın toplarla işi bitirdin Colman.
            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk golün yarısı senin Colman'ım . Senle bir başka Trabzonspor .

Yorum

• İlk yarıda kötüydü, ikinci yarıda paslarıyla gözümüze bayram ettirdi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• bugün aşırı kötüydü, hatta bu sezon genelde baya kötü. özellikle ilk yarının son maçlarından itibaren. umarım düzelir. niye böyle oynuyor anlamıyorum.
                  OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Öyle pas atılırmı ya ayıptır colman!!! Satın gitsin
                    19*20

Yorum

• attıgı 2 pasla maçı aldırdı adam
                      ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                      Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Teknik,

Böyle birşey işte
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bugün aşırı kötüydü, hatta bu sezon genelde baya kötü. özellikle ilk yarının son maçlarından itibaren. umarım düzelir. niye böyle oynuyor anlamıyorum.
                          sana bu konuda katılmıyorum evet ılk yarı kotuydu ama colman yıldız oyuncu olduugnu gosterdı durdu durdu macı aldırdı attıgı paslarla :dddd
                          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• bence vasat'di....

pas ise mükemmel'di...
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bence satilsin Degeri de 5 mio degil ancaaaa ~1mio falan! Colman cok kaliteli bir oyuncu bugün benim görüsümde macin yildiziydi! O iki paslar golleri getirdi, bence gol degerinde! Helal olsun sonuna kadar Colmanlayiz insallah! Artik mücalede Umut kadar var!
                              #20 Gustavo Alejandro Colman

Yorum

• Pas hataları yine fazlaydı.. Asistler ise muhteşem..
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X