Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
arkadaşlar medyadaki colman haberlerine yarıldım.ula adam sahadaki en iyi adamdı belkide. koştu pas dağıttı tam bir 10 numara şu haliyle.iyi yorumlar alması için bir oyuncunun istanbul uşağı mı olması gerekir!ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
Hakkı Yalçın'ın Takvim gazetesindeki yorumu hoşuma gitti.
Futbol mühendisi
Gustavo Colman
Avrupai stili var, kavgaya soyununca daha bir özel oluyor. Pazar gecesinden, altı çizilmiş bir isim olarak kaldı.
Fenerbahçe orta alanını elden ayaktan düşürürken, rakip defansı delmenin zıpkınıydı.
Kaçırdığı pozisyondaki hata payı affola.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Coman in Onemi
farketdiyseniz, Colman in ilk 11 de basladigi hicbir lig macini kaybetmedik.. GS ve Bursa maclarinda... sonradan girdi oyuna...
bence... onun ilk 11 de olmasi moral veriyor takima... cok onemli... eskiden nasil efsane kaptanimiz Unal bu tarz bir etkiye sahipti, simdide Colman...........
bu sene cok rahat sampiyonuz...
Yorum
-
yeni transferimizden sonra colman kulübeye çekilcek sanırım...
Yorum
-
hic sanmiyorum bence asil bundan sonra colmani izlemeliyiz,İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni transferimizden sonra colman kulübeye çekilcek sanırım...
artik daha rahat oynicaktir, orta sahada yükü hafiflemis olacak
saga ve sola atacagi paslar ile yattara ve alanzinhoyu ucuracaktir
Yorum
-
song'u saymazsak bu kadroda yedek beklemesi tercih edilecek en son adamdır colman.İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyeni transferimizden sonra colman kulübeye çekilcek sanırım...Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum