Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi futbolcu ama cok ağır...

Topun ekseninde dönmeye çalışıncaya kadar topu kaybetme riski artıyor....
    Ağır olmasa süper olacak
    "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
    Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
    Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• takıma ısınıyor gitgide.inşallah daha ii olacak

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben yanlıs mac mı ızledım o kadar mı ıyıydı yanı????
        Bu maçta cok top kaptı ve ofansta iyiydi yanlış bir maç izlemiş olabilirsin.. ya da pek dikkatli izlemiyorsun
        7n bitirdin bizi

Yorum

• bugün yildizlasti bekleyin colmaaan shooow basliyor

cok mu iddiali oldu acaba

Yorum

• gustavo hem yetenekli hemde mücadeleci bir oyuncu tam bir ortasaha oyuncusu.Tek sorun kanatta oynamak zorunda kaldığında bocalaması.
            Eğer tek forvete döner ve sol-sağ kanatlarda iki oyuncu ortalarındada colman olursa colmanı kimse tutamaz.İddia ediyorum delgado kadar hünerli ve ondan çok daha mücadeleci komple bir oyuncu tek sorun kanatta oynamak zorunda kalması..
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• iste sorun sol acigimizin olmamasi bu colmani da etkiliyor caleyide ama devre arasinda iyi bir takviye yapilirsa bu sorun asilir benim begendiyim türkiyedeki devre arasinda alabilecegimiz sol aciklar istanbul belediyeden erman kilic ama ibrahim akin da olabilir

Yorum

• bence tam on numara pozisyonunda oynayabilecek oyuncu çalım atabiliyor oyunu yönlendirebiliyor mucadele ediyor koşuyor ama biraz ağır ve yumuşak oynuyor gibi.herşeye rağmen bugun gayet iyiydi ersun hoca artık bu adamı sol kanattan kurtarması lazım.orası onun yeri değil.

Yorum

• Bence ligin ikinci sınıf takımlarında iş yapabilecek kapasitede bir futbolcu. Her zaman dediğim gibi -Hüseyin'in çalım atabilen versiyonu. Bence alınan yabancıların en kötüsü. 8 maçta 1 maç iyi oynayacakta bize maç kazandıracak. Bende maçı izledim ama burada anlatılanlar kadar iyi futbol oynadığını düşünmüyorum. Artık küçük şeylerden umutlanıyoruz. Oynadığı yerde Barış'ı oynatsan takıma olan fayda Colman'ın faydasından fersah fersah fazla olurdu. Şampiyonluk düşünen bir takıma Colman gibi kısıtlı yeteneğe sahip futbolcular fayda getirmez. Ben çok iyimser değilim Colman konusunda. Umarım beni ve benim gibi düşünenleri yanıltır.
                  Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• bir öyle bir böyle...

70. dk lardan sonra da oyun içinde hep kaybolman yetenek meselesi galiba...
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak erol_izm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bence ligin ikinci sınıf takımlarında iş yapabilecek kapasitede bir futbolcu. Her zaman dediğim gibi -Hüseyin'in çalım atabilen versiyonu. Bence alınan yabancıların en kötüsü. 8 maçta 1 maç iyi oynayacakta bize maç kazandıracak. Bende maçı izledim ama burada anlatılanlar kadar iyi futbol oynadığını düşünmüyorum. Artık küçük şeylerden umutlanıyoruz. Oynadığı yerde Barış'ı oynatsan takıma olan fayda Colman'ın faydasından fersah fersah fazla olurdu. Şampiyonluk düşünen bir takıma Colman gibi kısıtlı yeteneğe sahip futbolcular fayda getirmez. Ben çok iyimser değilim Colman konusunda. Umarım beni ve benim gibi düşünenleri yanıltır.
                      yaniltacak daha 8 hafta oldu ya bir lincoln örnegi var bir marcelinho örnegi var bir delgado örnegi var sabir ya gerekirse bir sezon böyle oynasin sizce colman ayman dan dami kötü bir oyuncu sanki colmandan önce yerinde ronaldinho oynuyorduda yönetim colmani aldi yerine

Yorum

• Kumaş kaliteli... Elde tutulması gerekenlerden, gelecekte çok çok iyi olacak.

Bu akşam beğendim oyununu...
                        Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• su golleri atsa olmazmiydi.

Que pasa Gustavo ??
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Geleceğe yönelik iyi olması bekleniliyor. Benim gördüğümde oydu ancak , dün akşam iyi oynadı ama 70 dakika dan sonra sanki bir anda kayboldu sahadın. Ama gene de umutluyuz inşallah daha iyi olacak.
                            TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Bir futbolcu ,

Maç içinde heryere bassın

Topu ileri taşısın

10 kişi kalınan dakikalarda sağ bek oynasın

Gol pozisyonu hazırlasın

Takımı yönlendirsin

Şut atsın

Yine beğenilmesin Colman stad içinden kuş geçerse ağzınla yakala belki bu taraftara o zaman yaranabilirsin .

Not : Babam ki maçları hep özetlerinden izler bu sezon izlediği 2. 90 dk.ve sahanın yıldızı olarak Colman ı söyledi . Görünen köy '' Uzakta değildir ''

Saygılarımla

Yorum

• Sevgili fridin61'in yazdıklarına tebessüm etmemek de katılmamak da mümkün değil.
                                Dün akşam izlediğim Colman oldukça iyiydi.
                                Rakibe zamanında müdahaleler yaptı. Çokça top çaldı. Her iki kanada gelip oyunu ileriye taşıdı. Pas Yaptı. Ee daha ne yapsın?
                                Şu kuş meselesi doğruymuş galiba...

Colman'ın tek eksiği kondisyonunun yetmeyişi. 70. dakikadan sonra etkisizleşti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim