2. Maçta defansla pek uğraşmasın bıraksın Zokora ' ya o toplar Selcuk gibi değil sana bırakmaz . Sen atağa ilk sezonki katkılarından yap bi Gs maçlarındaki katkılarından yap yeter turu geçeriz ins.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJajayı disiplinsiz diye gönderen zihniyet(Şenol Güneş) bu adamı haleda nasıl takımda tutuyor anlamıyorum.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Benfica maçında oyundaki silik 2 youncudan birincisiydi dahası 2 m2 lik alanda oynama huyu takımın halen el freni aslında imkan varken ve eğer gerçekten talipleri var ise satılması en doğru kararRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
eleştirme ile dedikoduyu dedikodu ıle hakareti birbirinden ayırt edın hepınız koskoca aklı basında ınsanlarsınız konustugugunuz kelımenın nereye gıttıgıne bakın ve kesınlıkle empatı yapmadan konusmayın.....Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyukarıdaki adamı kaale almayın. boş konuşmanın kralı
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene parası az diye oynamayan bendim herhalde,para için takımı sabote eden adamların başında kendisi gelir.2. yarının fener maçını hatırlayın.
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi güldürdün beni akşam akşam.çççElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene parası az diye oynamayan bendim herhalde,para için takımı sabote eden adamların başında kendisi gelir.2. yarının fener maçını hatırlayın.
Ayıp yahu..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
Yorum