Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2. Maçta defansla pek uğraşmasın bıraksın Zokora ' ya o toplar Selcuk gibi değil sana bırakmaz . Sen atağa ilk sezonki katkılarından yap bi Gs maçlarındaki katkılarından yap yeter turu geçeriz ins.

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jajayı disiplinsiz diye gönderen zihniyet(Şenol Güneş) bu adamı haleda nasıl takımda tutuyor anlamıyorum.
      Krala danismadilar. Affet abisi. Bir daha yapmasiler öyle siyler...
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Benfica maçında oyundaki silik 2 youncudan birincisiydi dahası 2 m2 lik alanda oynama huyu takımın halen el freni aslında imkan varken ve eğer gerçekten talipleri var ise satılması en doğru karar
        Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• Geçen sene parası az diye oynamayan bendim herhalde,para için takımı sabote eden adamların başında kendisi gelir.2. yarının fener maçını hatırlayın.

Yorum

• yukarıdaki adamı kaale almayın. boş konuşmanın kralı

Yorum

• eleştirme ile dedikoduyu dedikodu ıle hakareti birbirinden ayırt edın hepınız koskoca aklı basında ınsanlarsınız konustugugunuz kelımenın nereye gıttıgıne bakın ve kesınlıkle empatı yapmadan konusmayın.....
              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yukarıdaki adamı kaale almayın. boş konuşmanın kralı
                İyi güldürdün beni akşam akşam.ççç

Yorum

• 2. Benfica macinda performans artisi bekliyorum...Hadi göster kendini...
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ilk maçta zokora ya yardım etti, 2. maçta da adrian a yardım edecek. dolayısıyla daha ofansif ve etkili izleyebiliriz...

Yorum

• 2. yarı ilk 15 dakikada gösterdiği performans süper ötesi. geri kalan dakikalar ise bildiğimiz görev adamı colman

Hep bizimle kal.
                      Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

Geçen sene parası az diye oynamayan bendim herhalde,para için takımı sabote eden adamların başında kendisi gelir.2. yarının fener maçını hatırlayın.
                        Gercekten Futboldan anliyormusun? Colman defans icin neler yapti? izlemedinmi?

Yorum

• colman coştun bakalım..bu sene senin yılın ..başarılar..
                          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• Madem Daha biliyorsunuz futbol oynamayi Klavye basinda Isiniz ne ?

Gocum Benim Döktürdü Döktürdü
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

İyi güldürdün beni akşam akşam.ççç
                              Komik çocuk....
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

Geçen sene parası az diye oynamayan bendim herhalde,para için takımı sabote eden adamların başında kendisi gelir.2. yarının fener maçını hatırlayın.
                                Adam seni şikayet etse, hakkında iftira suçundan dava açılır..

Ayıp yahu..
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X