Trabzonspor tarihiyle ilgili bir soru cevap başlığımız vardı Gökçe.
Ama ben bütün soruları bildiğim için heyecanı kalmamıştı işin.
Sen öyle san Can.
Bul başlığı da geç karşıma
Tarih kokuyoruz burda
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Trabzonspor'un 7. yabancısı olan İvanoviç'in ayak numarası 42, en sevdiği yemek patlıcan musakkadır derim başka da bir şey demem sana Cafer.
Kime meydan okuduğunu bil diye yani...
Öyle mi? Tamam öyleyse
Bana Barcelona'nın Trabzonsporu 7-2 yendiği maçtaki başlangıç kadrosunu say o zaman. Ayakkabı numaralarıyla değil ama, sırt numaralarıyla
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 19.03.2009, 21:21.
Şota ilk golünü hangi takıma,hangi staddaki maçta atmıştı?
Cezamız nedeniyle İnönü stadında oynanan lig maçında Antep'e atmıştı. Maçtaki 2.golümüzdü. Diğer goller Cengiz ve Hami'den gelmişti. Antep'in tek golünü ise 2.yarıda Elvir Boliç atmıştı. Ben de babam ve amcamla birlikte kapalıdaydım. Hemi de 14 yaşındaydım
olimpiyat stadında en çok seyirci rekoru bize mi aittir ve sayısı kaçtır.bir gsli arkadaşımla konuşuyoduk da o 71.200küsürle fb-gs maçı diyo.benim aklımda rekor tsye ait diye kalmış.
doğrusu nedir?
Yorum