Ben buna Yattara diyeceğim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor Hakkında Soru-Cevap; Tarihimiz, Futbolcularımız, Maçlarımız
Daraltma
X
-
İyi günler.İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen cevabının bulunması zor bir soru soracağım:
Trabzonspor'un oynadığı 1.lig maçlarında,toplam olarak en fazla asist yapan oyuncu kimdir?
Ben tabi ki bilmiyorum
. Kesin olarak bilen de çıkmayabilir. Zaten resmi kayıtlardan da bu bilgi çıkmayabilir. Ama büyüklerimiz en azından leblebi gibi asist yapanlar varsa hatırlayacaktır ve kendileri bir tahminde bulunacaklardır. Ortak bir isim ortaya atılırsa o doğru sayılsın 
Eskiden 3 puanlı sisteme geçilmeden önce goller genelde karambolden oluyordu gözlemlediğim kadarı ile ,yani senin dediğin gibi net bir yanıtı yoktur bu sorunun .
Ama bana skalırsa bizim asist rekortmenimiz Yattara,Hamdi Aslan ,İskender ,olabilir belkide.
Yorum
-
Selçuk.İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor un 2000. golünü kim attı?
Yorum
-
zaten bu soruların cevabı Trabzonspor'da oynamış olan bir futbolcumuza aittir.Ayrıca bu başlık sadece Trabzonspor hakkında değil.Trabzonspor da efsane olmuş futbolcularımız hakkında da sorular soramazmıyız ?İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız, soru Trabzonspor hakkında olmalı.En son irfan61 tarafından düzenlendi; 04.11.2008, 11:54.
Yorum
-
Shota Arveladze..İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuda son sorum.
Türkçeyi tercümanından daha iyi konuşan hangi futbolcumuzdur.
~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
kolay bir soruydu ama olsun.Bunları unutmamak gerekİlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShota Arveladze..
Yorum
-
kimmis ve hangi mac ?İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir maçta, üç adet rövaşata gol ile efsane olan futbolcumuz kimdir ?
burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Shota diye yazmışlar nette ama hangi maçmış bu ?İlk olarak Soul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir maçta, üç adet rövaşata gol ile efsane olan futbolcumuz kimdir ?burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum