Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Yattara
Daraltma
X
-
Ergin keles, Yattara ve Ferhat oztorun. Ferhat cokmusu cagirmadilar herhalde. Ayrica Ali sen kandil, Abdullah ercan, Şota, Senol ustaomer, Murat bolukbasi falan bir acayip turnuva olmus.
Yorum
-
-
stajyer antrenörümüz hoş gelmiş
çok katkısı olacağına inanmıyorum ama kenarda görmek fena olmayabilir bir süre de olsaEn son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 21.11.2024, 13:12.
Yorum
-
Belirli bir süre staj yapip gidecek, futbol dünyasinda normal olan birsey bu. Neden bu kadar fazla abartildi bu olay anlayamadim.
Yorum
-
-
20 dk oynasa Draguş'dan faydalı olur.Acil lisans çıkarılmalı.
Yorum
-
Bunun staj isi bitti 2 hafta once falan arkadaslariyla Ista nbulda okey oynuyormus. Gecimini nasil sagliyor bilemiyorum. Futboldan kazandiklari yetiyor mu bilmiyorum ama yillarca takimin en az para alan adamlarindan biriydi. 2008 di sanirim Katar takimiyla olan transfer gorusmelerinden oturu maasi arttirilmisti falan. Ziya Dogan kendisi icin onu kullanan cevresinde ondan faydalanan cok insan vardi demisti.
Bi ara bir Turk is adami ile ulkesi Ginede insaat isine girdi sonra adam bundan bagimsiz isler yapmaya baslayinca Yattara adamin isine tas koymustu. Adama Ginede is yaptirmamisti. Ardindan yine bir Turk is adami kiz kardesi ile evlendi ayni kisiler mi bilmiyorum. Acaba Ginede rahat is yapabilmek icin mi ayarlandi bu evlilik diye dusundum.
Neyse Yattara futbolu birkaktiktan sonra Survivour, 4 buyukler salon turnuvasi falan takildi. Sonra bi ara Fatih Tekke nin Istanbulsporda yardimciligini yapti. Bi ara amator takimlarda top oynuyordu. En son Istsnbulda bir futbol okulunda takiliyordu. Sonra da bizde staj yapti.
Simdi de 2003 de Trabzona geldiginde o donem kulupteki yoneticilerden biri olan Ekrem Imamoglundan Istanbul belediyesinde is istedigi soyleniyor. Hadi kiz kardesinin esi para vermiyor sana tamam diyelim de istersen cok rahat futbolla ilgili birsey yapabilirsin. Trabzonsporda altyapilarda falan gorev de mi vermiyorlar buna da Ekrem Imamoglu na kadar gitti. Televizyon programlarinda, youtube kanallarinda yorumcu falan da mi olamiyorsun.
Eksi de falan bunun icin ac bir youtube kanali milletle sohbet et. Her sekilde iyi gelir elde edersin diyor. Bundaki ilginc anilar kimse de yoktur falan diyorlar. Yani hakli da olabilirler. Bir keresinde takim otobusunu kacirip elektrik diregine carpmisti. Bir mac oncesinde de Ziya Dogan baskan ile beraber ozel ucakla gidip Yattara yi Misirdan aldiklari soyleniyor.
Yattara eksi sozluk
Staj bitti Istanbulda okey oynuyor
Yattara Ekrem imamoglundan is istedi 1
Yattara Ekrem imamoglundan is istedi 2
En son jpositve tarafından düzenlendi; 12.02.2025, 19:00.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum