“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Elemanın birisi sürekli sakatsın, oynamak istemiyorsun, nasıl bir adamsın sen vs. şeklinde Yattara'ya çıkışmış. Bunun üzerine kafile korumaları ile tartışmışlar. Bir yönetici çıkıp "Hesap mı soruyorsunuz mu" ne demiş. Sonra kafileyi karşılarken futbolcusuna bu şekilde çıkışanlara taraftarın bir kısmı ayıp ediyorsunuz felan gibisinden konuşmuşlar. Sonra aralarında kavga çıkmış.
Bir futbolcuya maç oynanmadan 1 gün önce tepki gösterilmez. Bekle maçtan sonra göster tepkini. Hele hele kafileyi karşılamaya gitmişken o kadar futbolcunun içinde bunu yapma.
Sonrada Gs taraftarı böyle, Fb taraftarı böyle, Bjk taraftarı böyle böyle diye söyleniyoruz. Onlardan bir farkımız olmayacaksa boşuna uğraşıyoruz Trabzonspor için.
Yönetim Yattara'yı sildi. Göndermek için fırsat kolluyor. Hoca Alanzinho'yu sisteme uymuyor diye kenarda tutuyor. Alanzinho'nun uymadığı bir sisteme Yattara ağzıyla kuş tutsa uymaz.
Dün havaalanında yaşanan çirkin Yattara sürtüşmesinden sonra zaten devre arası gidecektir.
Artık yönetimi pekala savunmayacağım.
---
Abi yattarayı bende çok eleştiriyorum ama yönetimin yaptığı da çok yanlış haklısın,
aynı şeyi ersun hoca konusunda da yapıp taraftara ve basına yem yaptılardı ve o huy azarak devam ediyor malesef...
Yattara'nın sakatlığı varken, adam iznini istediği şekilde kullanır buna karışamayız. Ama Bodrum'a gidip eğlenirken ayağını tekrar sakatlıyorsa, teknik heyet ve yönetim buna tepkisiz kalıyorsa, cezasını vermiyorsa kimse kusura bakmasın Yattara az bile yapıyor.
Reijkard örneği vermekten sıkıldım. Barış Özbek bir gece barda görünmüş. Kadro yüzü göremedi adam haftalarca. Oynatmadı. "Önce işini yap sonra eğlenirsin" demiş Reijkard.
Yattara'yı taraftarın şımarttığından daha beter alıştıran yönetimsel ve teknik heyetin zaafları var.
Bende sıkıldım artık hep aynı eleştirileri görmekten ve hep aynı şekilde savunmaktan.
Ama Fatih'i alamayan yönetim Yattara'yı satamaz.
Demedi demeyin.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
yattara'ya karşı havaalanında yapılan bu çirkinliğin yönetim tarafından tezgahlandığı kanısındayım. bir taraftarın yönetimi hakkında böyle düşünmesi hiç hoş bir şey değil ancak yönetim beni bu düşünceye itecek bir çok davranışta bulundu şimdiye kadar.
geçen seneki katar olayının nasıl bir yönetim tezgahı olduğunu en düşük zeka seviyesindekiler bile anladı ve olayın iç yüzü ortaya çıktıktan sonra da konu kapandı. yattarayı satmak için her türlü tezgahı bugüne kadar kuran, doğru tedaviyi yaptırtmayarak sakatlığını uzattıran, basında onu karalayıcı haberlere yol veren yönetimden beklediğim bir tavır açıkçası. bu taktik de tutmazsa sırada trabzonda oturduğu eve, yada sokakta yürürken yapılacak tacizler başlar ve buna da hiç şaşırmam.
bunların hepsinin de tek bir sebebi var kulüp meteliğe kurşun atar vaziyete geldi. elde de para eden tek adam zaten kendileri tarafından da sevilmeyen, çekilemeyen ve çaplarının üstünde bir fenomen haline gelen yattara. ama ekonomik sebepten dolayı bile satılacağını söyleyecek cesareti olan bir yönetim kadrosu ve başkan olmadığı için böyle çirkinlikler oluyor maalesef.
En son İlker ToSun tarafından düzenlendi; 18.10.2009, 15:52.
Yattara Kafileden Çıkartıldı
18 Ekim 2009 / 18:14
Yattara, Galatasaray maçı kafilesinden çıkartıldı.
Son haftalarda ağrıları olduğu için takımla birlikte çalışmalara katılamayan İbrahima Yattara, Galatasaray maçı kafilesinden çıkartıldı.
Yıldız oyuncunun ağrılarının artması üzerine teknik direktör Hugo Broos'un bu oyuncuyu maç kafilesine almadığı sızan bilgiler arasında yer aldı. Yattara'nın Galatasaray maçında oynayamayacak olması teknik heyeti de bir anlamda sıkıntıya sokmuş oldu.
Trabzonunsesi
her mesajının sonuna "yattara gitsin" "satın bu adamı" "gitsin artık" yazısını koymayı ihmal etmeyen cenaha sesleniyorum , yattaranın neden gitmemesi gerektiği maçtan önceki can karyağdının sözlerinde gizli.
"galatsaraylı arda ve sol bek ısınma sırasında yanıma geldiler ve ( yattara oynuyor mu) diye sordular "
AMA TABİKİ OYNAMIYOR ÇÜNKÜ BU TAKIMIN DOKTORU YOK. VETERİNERLERİ DOKTOR DİYE GETİRİRSEN OLACAĞI BUDUR !!!
ah yattara ah oysaki oynıcak haberi yani 18lik kadroya alındı haberini duyunca ne kadar sevinmiştm...kenarda otur sen belki 61 numarayı orda görürüz.........
Bu adam son 2 maçta biri son 15-20 dakika sonrasında ise maçın ikinci yarısında oynamış. Sakatlığı düzeldi Gs maçında 90 dakika oynar derken yine sakat. Bu nasıl sakatlıktır anlayamıyorum.
Bu adam son 2 maçta biri son 15-20 dakika sonrasında ise maçın ikinci yarısında oynamış. Sakatlığı düzeldi Gs maçında 90 dakika oynar derken yine sakat. Bu nasıl sakatlıktır anlayamıyorum.
bu sakatlik falan degil Yattara nin beyin ölümü gerceklesti ve Harddiskinde Trabzonspor diye bir sürüm kalmadi.Allah askina birisi cikip su taraftari kandirmadan bu Yattara ile ilgili bir aciklama yapsin.
Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var
Yorum