O tren kaçtı. Zorlasanız bile artık Onur defteri kapandı.Ayrıca bu takımın tek ve gerçek kaptanı vardır.O da Jose Ernesto Sosadır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Recep Kıvrak
Daraltma
X
-
Malatya maçına kadar formsuz olsa bile hep destek oldum ama o Malatya maçında sahada ihanet vardı. 5 gol affedilmez sırf Burak kadro dışı kaldı diye o maçta tek onur değil Olcay da Burak katkısının yanına yollanacaktiYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
sevgili Onur kardeşim,
sen ülke futbol tarihini değiştirecek kadar çok iyi bir kaleciydin. bursanin sampiyon oldugu sene kadıkoyde son maçta senin yerinde buffon bile olsaydi bursa sampiyon filan olamazdı. spikerin onur fenerbahçenin şampiyonluguna karşı direniyor lafıyla gururdan tüylerimi diken diken etmiştin. (normalde bursanin sehrin gobegine senin heykelini dikmesi lazım.)
2011 yilindan sonra kadro olarak her yıl geriye giderken kalemizde sen oldugun ıcin kalemiz duvar gibi oldu rakiplere karşı, kurtardigin maçları burada yazmaya kalksam saatlerimi alır.
ama;
son 3 yılda formdan düştün tıpkı eski takim arkadaslarin selcukla burakta oldugu gibi gözden düşmeye başladın, eski cevikligin kalmadı, hatali goller yemeye başladin sesimiz çıkmadı, o giydigin kutsal formayi çıkarip yere birakip gittin üzüldük kahrolduk sesimiz çikmadi şota basın toplantisinda seni yerden yere vuru sesimiz cikmadı malatya maç sonu söylenenlere zaten inanmak istemiyorum inanmiyorum da ancak yıllarca yaptıkların icin sana teşekkür edilip yolların artık ayrilmasi gerektigini düşünüyorum. iki taraf icin de hayırlısı olan budur. sen benim izledigim karşi karşiyalarda dünyanın en iyi kalecilerinden biriydin. emeklerin icin teşekkürler ROK
Yorum
-
Son 4 senedir kalecilik falan yapmadığı gibi kaptanlığın verdiği güçle hocasına, başkanına bile ayar vermeye kalktı kısmen başardı da. Bir nevi güç zehirlenmesi yaşadı. Yazık etti hem kendine hem takımına. Zehirin panzehiri ise Ünal hoca ve yönetimdeydi!
Emeği geçenlere teşekkürler...Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ücretini 750 BE'ya sabitleyip, yedek kalması şartı ile affedilebilirdi aslında.
Ancak yönetime, teknik adama karşı içten içe duyduğu öfke, fesatlıktan ötürü takımı karıştıracağından gitmesi zaruri olmuştur.
2014-2019 arası ortalama bir kaleci olmasına rağmen haketmediği paraları alarak kulübe büyük bir yük oluşturmuştur.
Dahası kendisine verilen astronomik para yüzünden atıyorum Fabri kalibresinde kaleci alınmadığından bulunmaz hint kumaşı oldu.
Ağaoğlu yönetimi doğru yere parmak basarak nihayet kellesini almıştır.
Ocak ayında kendisine kulüp bularak gitmeli.
Yorum
-
1 ay öncesine kadar geri gittim, o kadar sayfa okudum fakat net bir şey bulamadım. O ona sövüyor, bu buna tarihten örnekler veriyor; tipik Trabzon kaosu. Onur, kötü oynadığı maçtan sonra neden Uğurcan'ın yedeğine çekilmedi de kadro dışı bırakıldı? Son sezonlardaki veya bu sezon içindeki maçlardaki performansı şikayete konuysa neden takımdan ayırmanın standart prosedürü takip edilmedi de aşağılama metodu seçildi? Trip atmış olması yeter sebep mi? Belli ki resmi olarak ifade edilmeyecek bu. Açıklayabilecek derin dayı/teyze var mı?Naber?
Yorum
-
Onar'ın morali bozugİlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kulübü taşiyan Trabzonspor'u taşiyan....
Yorum
-
Shota hocam hakkını helal etsin ona karşı onuru savunmanın utancı bende ayrı zaten ama shota hocam bir şekilde bu takıma geri dönmeliİlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kulübü taşiyan Trabzonspor'u taşiyan...
Yorum
-
Ne yazık ki ben de aynısını yaptım ancak taraftar refleksi böyle bir şey.İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleShota hocam hakkını helal etsin ona karşı onuru savunmanın utancı bende ayrı zaten ama shota hocam bir şekilde bu takıma geri dönmeli"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
ünal kabul etmez mi acaba shota gelse futbol şubesini alsa transfer falanda anlar avrupada bağlantıları var duyduğumuz kadarı ileİlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe yazık ki ben de aynısını yaptım ancak taraftar refleksi böyle bir şey.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum