Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu olayın gidişatı belli oldu. onur sezon sonunda bonservis ücreti kazandırarak gider diye düşünüyorum. neticede tolga bu şekilde olduğu sürece onur oynamayacaktır. her zaman trabzonlu tolga onur un yerine tercih edilecektir. mantıklı düşünün, türkiye nin en iyi kalecisi onur, yedek beklemeyi istemeyecektir. dolayısıyla sözleşmesini uzatmaz. 2013 e kadar sözleşmesi devam ediyor. sezon sonu yönetim onur un isteğini de göz önüne alarak bonservis parası kazanarak gönderecektir. onur un oynamayacak olması takdirde gitmek istemesi de çok normal.

türkiyenin en iyi kalecisi, tolga olduğu sürece oynamayacağını biliyor. sizce yedek kalmayı ister mi. yoksa oynayabileceği bir takıma mı gitmek ister. trabzon a olan saygısından dolayıda para kazandırarak gidecektir....
    Bir takıma iki tane çok iyi kaleci fazla. Biri çok iyi olur diğer normal genç gelecek vadeden ya da yaşlı tecrübeli olur.

Tolga'da Onur'da yedek kulübesine yakışmıyor. Şenol Hocanın buna bir çare bulması lazım. En kötü ihtimal değişmeli oynasınlar.Başka çaremiz yok. Onur'u göz göre göre kaybedemeyiz.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir takıma iki tane çok iyi kaleci fazla. Biri çok iyi olur diğer normal genç gelecek vadeden ya da yaşlı tecrübeli olur.

Tolga'da Onur'da yedek kulübesine yakışmıyor. Şenol Hocanın buna bir çare bulması lazım. En kötü ihtimal değişmeli oynasınlar.Başka çaremiz yok. Onur'u göz göre göre kaybedemeyiz.
      bu yorumu genelde haklı bulmakla beraber, kaleci dediğin mevki devamlılık ister. özellikle önünde oynayan defansla uyumun çok önemli. o yüzden sürekli değişemez. yani tolga iyi oynadıkça onur yedek bekleyecektir. bunun da ne onur, ne yönetim ne de biz istemeyiz. tolga nın avrupadan ciddi talipleri varsa gönderilip yerine onur oynar. ama tolga ya olan teklifler nelerdir bilemiyoruz. real adı geçti ama ses seda yok. onur sözleşmeyi uzatırsa bu tolga gidecek demektir, yok uzatmazsa onur gidecek demektir....

Yorum

• bence İstanbul'a götürlmeme sebebi yedekte 2 tane kaleci bulundurmamak için. altyapıdan bir oyuncunun kadroda bulunması gerekiyor. Zeki Ayvaz'ı yedek kaleci olarak alıyorlar ceza yememek için.

Yorum

• valla tolganın şu durumda kesilmesine içim elvermiyor ama onurda türkiyenin en iyisi ben olsam tolgayı iyi bir paraya avrupaya satarım çünkü onur henüz 22 yaşında önü çok açık milli takım değişmez kalecisi olur bence bi kaç seneye

Yorum

• Enginkirkpinar Kırkpınar

Bu surecte katkilarini eksik etmeyen basta Sn. Baskanimiz Sadri Sener olmak uzere butun yonetim kuruluna tesekkur ederiz.

Enginkirkpinar Kırkpınar

Trabzonsporlu taraftarlarin en ufak bir suphe duymasina gerek yoktur. Onur Kivrak gercek bir Trabzonsporludur.

Enginkirkpinar Kırkpınar

Sn. Baskanimiz Sadri Sener ile Onur Kivrak in sozlesmesi icin prensipte anlastik. Herhangi bir sorun yoktur.

twitter,

Onurun Manajeri...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bıraksınlar prensibi falan.imza atsınlar o zaman...

Yorum

• Madem anlaştın hani imza...
                Oldum olası menejer denen olgudan nefret etmişimdir Sanki benim aklım yok kendim atamıyorum imzayı
                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• * Bizim Onurumuz'sun sen ...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu yorumu genelde haklı bulmakla beraber, kaleci dediğin mevki devamlılık ister. özellikle önünde oynayan defansla uyumun çok önemli. o yüzden sürekli değişemez. yani tolga iyi oynadıkça onur yedek bekleyecektir. bunun da ne onur, ne yönetim ne de biz istemeyiz. tolga nın avrupadan ciddi talipleri varsa gönderilip yerine onur oynar. ama tolga ya olan teklifler nelerdir bilemiyoruz. real adı geçti ama ses seda yok. onur sözleşmeyi uzatırsa bu tolga gidecek demektir, yok uzatmazsa onur gidecek demektir....
                    Onur 9 aydır forma giymiyor neredeyse. Sözleşme konusunda da anlaştılar. Artık ne bekleniyor bilmiyorum. Tolga'yı Real Madrid inşAllah alır. Hem onun için hemde bizim için. Yeni bir efsanemiz olur. Onur'uda çok seviyorum Tolga'yıda. İçlerinden birisine seç deseler karar veremem ama Tolga yaşı itibariyle Avrupaya gitmeye daha müsait. İnşAllah hem Onur, hem Tolga , hemde Trabzonspor'umuz için en hayırlısı olur.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onur 9 aydır forma giymiyor neredeyse. Sözleşme konusunda da anlaştılar. Artık ne bekleniyor bilmiyorum. Tolga'yı Real Madrid inşAllah alır. Hem onun için hemde bizim için. Yeni bir efsanemiz olur. Onur'uda çok seviyorum Tolga'yıda. İçlerinden birisine seç deseler karar veremem ama Tolga yaşı itibariyle Avrupaya gitmeye daha müsait. İnşAllah hem Onur, hem Tolga , hemde Trabzonspor'umuz için en hayırlısı olur.
                      işallahhh...

Yorum

• Onur sakatlanmış yine. o sebeple kadroda yokmuş. bu çocuğa nazar değdi. Allah tez elden Trabzonspor formasına kavuştursun. amin.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Enginkirkpinar Kırkpınar

Bu surecte katkilarini eksik etmeyen basta Sn. Baskanimiz Sadri Sener olmak uzere butun yonetim kuruluna tesekkur ederiz.

Enginkirkpinar Kırkpınar

Trabzonsporlu taraftarlarin en ufak bir suphe duymasina gerek yoktur. Onur Kivrak gercek bir Trabzonsporludur.

Enginkirkpinar Kırkpınar

Sn. Baskanimiz Sadri Sener ile Onur Kivrak in sozlesmesi icin prensipte anlastik. Herhangi bir sorun yoktur.

twitter,

Onurun Manajeri...
                          Arkadaşım anlaşıldığı haberi varsa neden resmi sitede duyurulmadı , neden imzalanmadı hala ?

Hala yok menejeri öyle demiş böyle demiş , bir futbolcu ile anlaşılsa neden resmi site anlaşıldı diye yazmaz bunun cevabını verin ?

Yorum

• İlk olarak Çağdaş Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşım anlaşıldığı haberi varsa neden resmi sitede duyurulmadı , neden imzalanmadı hala ?

Hala yok menejeri öyle demiş böyle demiş , bir futbolcu ile anlaşılsa neden resmi site anlaşıldı diye yazmaz bunun cevabını verin ?
                            İç transferde x oyuncuyla sözleşme uzatma konusunda prensipte anlaştık diye bir haber duyurulmaz Sadece imza töreni kesinleşirse böyle bir açıklama yapılır. Veya tören düzenlenmezse de direk uzatıldığı açıklanır. Hatırlarsanız Giray, Serkan ve Colman için de kimsenin beklemediği bir anda resmi siteden sözleşmeleri uzatıldı diye haberler yayınlandı. Hatta onlara tören bile düzenlenmedi. Sözleşme yenileyen sadece Tolga ve Burak için tören düzenlenmişti...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Artik kaleye gecmenin zamani geldi Onur. Insallah Senol Hocada böyle düsünüyordur. Hatta haftaya Samsun macinda yine ilk 11de baslamani temenni ediyorum. Tolga ile birlikte tartisilmasiz Türkiyenin en iyi kalecilerine sahipiz.
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• İmzala artık Onur. Bu hikaye böyle giderse, sonunu biliyoruz biz. Bizi hayalkırıklığına uğratma, gözümüzün nuru.
                                21.12.2009 Unutmayacağız...
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                                Cemil Usta
                                Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim