Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur Recep Kıvrak

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sahaya çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum. Haydi koç göster kendini

Yorum

• Şu aşamada oynamayacak bir Onur'un yedek kulübesinde tutulması ne kadar doğru bilemiyorum. Zeki'nin olmadığı her maçta 50-100 bin TL arasında ceza yiyeceğiz...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şu aşamada oynamayacak bir Onur'un yedek kulübesinde tutulması ne kadar doğru bilemiyorum. Zeki'nin olmadığı her maçta 50-100 bin TL arasında ceza yiyeceğiz...
        neden ceza yiyeyeğiz ?
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          neden ceza yiyeyeğiz ?
          kadroda altyapından olan bir oyuncu olma zorunlugundandır....
          ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
          NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Onur tamamen iyileşince hem Tolga'yı hem Onur'u 11'de oynatalım. Stoper de oynar Tolga. Yeter ki acele edip bir kez daha sakatlanmasına yol açmayalım. Ama ciddi anlamda özledim. Sabret Onur. Biz ediyoruz.

He bu arada kiloya dikkat Onur.

En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 05.10.2011, 00:13.
            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• TRABZONSPOR ONUR,ŞEREF, ALINTERİ demektir.Bu üç kelimeyi duymamış şahıs birşeyler söylemiş...

"Meyve veren ağaç taşlanır" misali TRABZONUM daha da büyücektir.O şahıs bilsin ki bu fırtınanın başlangıcıdır.Ömrü boyunca TRABZONUMU unutamayacaksın şahıs........ (ONUR RECEP KIVRAK)

Yorum

• Tolga riske edilmesin Onur alsın kaleyi, özledik

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TRABZONSPOR ONUR,ŞEREF, ALINTERİ demektir.Bu üç kelimeyi duymamış şahıs birşeyler söylemiş...

"Meyve veren ağaç taşlanır" misali TRABZONUM daha da büyücektir.O şahıs bilsin ki bu fırtınanın başlangıcıdır.Ömrü boyunca TRABZONUMU unutamayacaksın şahıs........ (ONUR RECEP KIVRAK)
                  Twit mi bu ?
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Allah bir daha böyle unzun ayrılıklar yaşatmasın.
                    Ama kilo sorunu var sanki.

Yorum

• Onur'u ilk Fenerbahçe maçından beri her zaman kalede görmek istemişimdir ki yıllarca harcandı. Sonunda şansı buldu ve kendini ortaya koydu ama. Sakatlandığı anda Şampiyonluk işinin bittiğini söylemiş Tolga'ya güvenmek zorunda olsak da işi götüreceğinden emin değildik hele ilk maçında yediği gol bu diyenleri haklı çıkarır nitelikteydi. Sonrası ise malum Tolga herkesi teker teker utandırmış adeta yeniden doğmuştu. Bugün ise Tolga gayet güven vermekte ve işini en iyi şekilde yapmakta üstüne takımın Kaptanıdır. Ama diğer tarafta da bir yetenek var. Ben dahi karar veremeyecekken Şenol Hoca ne eder bilemem. Tolga'yı şu anda kesmek büyük yanlış olur ikisini bir arada da zor oynatırsın. Nasıl olacak bilemiyorum iki tane üst düzey kalecisi olan başka bir takım daha yok. Birini yüksek bir kazançla Avrupa'ya yollamak gerek öncelik Tolga'da olsun derim ben. Real ilgileniyor diyorlar hadi hayırlısı..

Yorum

• İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah bir daha böyle unzun ayrılıklar yaşatmasın.
                        Ama kilo sorunu var sanki.
                        Bana hiç yok gibi gözüktü.. Eskişehir'de devre arasında sahada ısınırken saha kenarından gördüğüm kadarıyla..

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bana hiç yok gibi gözüktü.. Eskişehir'de devre arasında sahada ısınırken saha kenarından gördüğüm kadarıyla..
                          Yedek Kaleci Zeki'ydi nasıl oldu o iş ?

Zeki de uzun saçlı karıştırdın sanırım..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yedek Kaleci Zeki'ydi nasıl oldu o iş ?

Zeki de uzun saçlı karıştırdın sanırım..
                            harbi mi ya saatlerce robocop giyip bekleyince onur sandım demek ki zeki he

olsun o zaman zeki'nin kilo problemi yok

Yorum

• İlk olarak Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TRABZONSPOR ONUR,ŞEREF, ALINTERİ demektir.Bu üç kelimeyi duymamış şahıs birşeyler söylemiş...

Facebook sayfasında kendisinin yazdığı yazı bu. Helal olsun koçuma.

Yorum

• İlk olarak kahver tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Facebook sayfasında kendisinin yazdığı yazı bu. Helal olsun koçuma.
                                O Facebook sayfasi bir Taraftar sayfasi degilmi ?? Hani ben Onur gibi bir Insana bu sözleri yakistiririm ama galiba o taraftar Sayfasinin admin'i yazmis bunu.
                                "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X