Şu aşamada oynamayacak bir Onur'un yedek kulübesinde tutulması ne kadar doğru bilemiyorum. Zeki'nin olmadığı her maçta 50-100 bin TL arasında ceza yiyeceğiz...
Şu aşamada oynamayacak bir Onur'un yedek kulübesinde tutulması ne kadar doğru bilemiyorum. Zeki'nin olmadığı her maçta 50-100 bin TL arasında ceza yiyeceğiz...
neden ceza yiyeyeğiz ?
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Onur tamamen iyileşince hem Tolga'yı hem Onur'u 11'de oynatalım. Stoper de oynar Tolga. Yeter ki acele edip bir kez daha sakatlanmasına yol açmayalım. Ama ciddi anlamda özledim. Sabret Onur. Biz ediyoruz.
TRABZONSPOR ONUR,ŞEREF, ALINTERİ demektir.Bu üç kelimeyi duymamış şahıs birşeyler söylemiş...
"Meyve veren ağaç taşlanır" misali TRABZONUM daha da büyücektir.O şahıs bilsin ki bu fırtınanın başlangıcıdır.Ömrü boyunca TRABZONUMU unutamayacaksın şahıs........ (ONUR RECEP KIVRAK)
TRABZONSPOR ONUR,ŞEREF, ALINTERİ demektir.Bu üç kelimeyi duymamış şahıs birşeyler söylemiş...
"Meyve veren ağaç taşlanır" misali TRABZONUM daha da büyücektir.O şahıs bilsin ki bu fırtınanın başlangıcıdır.Ömrü boyunca TRABZONUMU unutamayacaksın şahıs........ (ONUR RECEP KIVRAK)
Onur'u ilk Fenerbahçe maçından beri her zaman kalede görmek istemişimdir ki yıllarca harcandı. Sonunda şansı buldu ve kendini ortaya koydu ama. Sakatlandığı anda Şampiyonluk işinin bittiğini söylemiş Tolga'ya güvenmek zorunda olsak da işi götüreceğinden emin değildik hele ilk maçında yediği gol bu diyenleri haklı çıkarır nitelikteydi. Sonrası ise malum Tolga herkesi teker teker utandırmış adeta yeniden doğmuştu. Bugün ise Tolga gayet güven vermekte ve işini en iyi şekilde yapmakta üstüne takımın Kaptanıdır. Ama diğer tarafta da bir yetenek var. Ben dahi karar veremeyecekken Şenol Hoca ne eder bilemem. Tolga'yı şu anda kesmek büyük yanlış olur ikisini bir arada da zor oynatırsın. Nasıl olacak bilemiyorum iki tane üst düzey kalecisi olan başka bir takım daha yok. Birini yüksek bir kazançla Avrupa'ya yollamak gerek öncelik Tolga'da olsun derim ben. Real ilgileniyor diyorlar hadi hayırlısı..
Facebook sayfasında kendisinin yazdığı yazı bu. Helal olsun koçuma.
Facebook sayfasında kendisinin yazdığı yazı bu. Helal olsun koçuma.
O Facebook sayfasi bir Taraftar sayfasi degilmi ?? Hani ben Onur gibi bir Insana bu sözleri yakistiririm ama galiba o taraftar Sayfasinin admin'i yazmis bunu.
Yorum