Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sadri Şener | 10. Başkan
Daraltma
X
-
Yok o riquelme idi.İlk olarak Samet Metin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaradona Aimar için para verip izleyeceğim tek futbolcu demiştir...
Herkese Merhaba
Yorum
-
Bizim başkan bir futbol takımı başkanlık okulu açıp nasıl başkan olunur dersi verip Türkiye deki tüm takımların doğru yönetilmesine vesile olabilir, Rabbim adamı başkan olsun diye yaratmış yahu (saha sonuçları iyi diye söylemiyorum yaptıkları için ve daha önce yapmış olduklarını öğrendiğim için söylüyorum adamın yüzü gülüyo yahu daha ne olsun )Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
Transfer sezonunda da Londra'ya gitmisti baskan.
Isleri ile alakali gitmis olabilir.
Hemen ardinda transfer aramayalim."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Kızı orda okuyormuş Can Karyağdı haberlerde demişti.İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer sezonunda da Londra'ya gitmisti baskan.
Isleri ile alakali gitmis olabilir.
Hemen ardinda transfer aramayalim.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Kızı mezun olmamış mıydı ya?İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKızı orda okuyormuş Can Karyağdı haberlerde demişti.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
walla millet bilmiyorum yendigimiz icin cok goze batmadi ama , o yalnis kalkan offsayt lar neydi kac pozisyon kesildi oyle, ankaragucu maci da ayniydi walla.. canimiz yanmasin yok yerekaraiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum